Пости Іспанка
-
Несподівано накрило роздумами проти ночі. Недавно зрозуміла, що мене дратує. Ні, навіть не дратує, а розчаровує - мені не говорять компліментів. Ну як не говорять? Від жінок - подруг, співробітниць, знайомих-все частіше чую ахи і вздохи, як я погарнішала за останній рік, як мені пасує нова...
-
Хочу засинати не сама в холодному ліжку, а в теплих та міцних обіймах. Хочу прокидатися не від звуку будильника, а від солодкого поцілунку у вуста. Хочу не ходити в кіно сама, а сидіти там удвох, тримаючись за руки та цілуючись. Хочу бути не самотньою, а потрібною. Хочу кохати і бути коханою....
-
Блукала Посиденьками, надибала в блозі однієї форумлянки цей чудовий вірш (сподіваюся, вона не образиться за мою невеличку крадіжку:kiss: Люби її, вона у тебе гарна.,. Цілуй біляві кутики лопаток. І в кучері бурштиново-янтарні Вплітай фіалки й парасольки м'яти. Вона так любить. Знаєш, це...
-
Знов мигнула зеленим квіточка асі. Весело горять зелені вогники фейсбуку. Тисячі невидимих ниток поєднують нас за допомогою мережі. Десь там, далеко, сидиш ти. Цікаво, що ти зараз робиш? Так-так, саме зараз, коли я пишу цей нікому, крім мене, непотрібний блог. Може, ти заварив собі запашного...
-
Є мрія? Біжи до неї! Не виходить бігти? Іди до неї! Не виходить йти до неї? Повзи до неї! Не можеш повзти до неї? Ляж і лежи в напрямку мрії! Мені казали: "Ти не зможеш вступити на бюджет без хабаря". А я втерла носа скептикам, здала профілюючий предмет на найвищий бал і без проблем вступила...
-
Здавалося б, тут би мав бути якийсь пафосний статус, відео чи картинка. Можна було б знайти за 5 хвилин якусь влучну цитату в гуглі. Але це не я. Я - це мої емоції, мої слова, мої відчуття і мої вчинки. Що краще - не відчувати взагалі нічого, жити як робот, монотонно виконуючи один і той же...
-
[ATTACH]
-
Квіти повинні бути без причини..Щастя повинно бути справжнім..Домівка теплою..Кохання повинно бути взаємним..Погода..а немає різниці,яка погода)
-
І знову Леона Вишневська:) Я завжди знав – ти поряд. Ти в кожній виделці у цьому домі, на горлянці келиха губною помадою. Парфум, яким ще досі пахне мій комір. Ти та, за якою сумую і яку крізь сон згадую, тільки торкнуся тілом простирадла. Ти сукня у шафі, панчохи й білизна в комоді. Ти...
-
http://youtu.be/7RkUCXYEc10 Це ті слова, які не дають опуститися рукам, впасти у відчай і кожного дня вірити в те, що все буде, все неодмінно буде... А це з недавно прочитаного..Проймає та молода особа прямо до кісточок.. Ренуart. Такий погляд, наче синя акварель на полотні лиця загусла,...
-
Це ТАК важко кожного дня переконувати себе вірити в те, що все буде добре і попереду, там, в майбутньому, тебе чекає те, про найбільше мрієш..
-
В мене від неї мурашки по шкірі просто бігають табунами... http://youtu.be/hrludA1bz1Q Я прийду до тебе з першим лапатим і мокрим снігом, так як приходять погані новини або повертаються вбиті горем колишні ...невчасно. Я прийду тоді, коли ти ще навіть не снідав. Коли ти лиш нарізав хліб...
-
Випадково відкрила для себе її поезію.. Зачепило.. http://youtu.be/etu3HL4JSlI Мені зовсім не кортить круасанів і кави в ліжко, мені не потрібні нові сукні, мене цілком влаштовує один дешевий запах. Але краще б я таки вдавала кокетливу неприступність, була байдужою трішки, щоб ти від...