Зворотній інвертер (220-12v)

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 20 лис 2013.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

І воно треба було - такі провокативні теми створювати??? :haha:

Вчора побачив тему при наявності першої відповіді. Вирішив, що вона вже вичерпана...

А з іншого боку, приємно побачити Д240 і людей, які в тому петрають!!! Тепер що? Кусник платки, подібний до мідного дротик, китайська мікросхема, яка згорить, при скачку напруги +5В...

• Подобається Подобається x 2
  2. agent K

agent K Well-Known Member

Компьютерный блок питания стоит от 500р. У любого компьютерщика БУ блок оставшийся от очередного апгрейда стоит бутылку пива. По каналу 12В (желтый провод) выдает никак не меньше 10А. Стабилизированных, с защитой от КЗ. Работать может сутками.
    Я один не вижу проблемы запитать прожорливый девайс от 12В практически за бесплатно?

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Вони не то що петрають, вони в тому кохаються, а нам простом смертним треба лише купити готовий дівайс і не заморочуватися.

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Комп"ютерні БЖ коректно працюють як правило при включенні хоч якогось навантаження на +5 Вольт. Стабілізація по +12 під сумнівом, але тут вона не потрібна.
    Є умільці, які з компових БЖ роблять зарядні пристрої, іноді домотуючи транс, іноді переставляючи діоди. Звичайно, такі зроблять потрібний дівайс без проблем. Хоч із будь-якого БЖ замовника.

5. agent K

agent K Well-Known Member

Дружно учим новое слово "кроссстабилизация".
    Млять. Как не души в себе радиогубительское прошлое, нет нет, да вылезет. :mocking:

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я знаю це слово по старим мультиплексорам гамериканського виробництва з БЖ на TL494.
    А у БЖ компів не залізаю. Просто міняю їх.

а де твій аватар? :)