Зволожувач повітря та Гігрометри. Де які продаються.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем dimalozz, 8 сер 2008.

1. Chiropractor

Chiropractor Well-Known Member

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А у нас ось такого типу, найпростіші (фото не моє):

Брала на Посиденьках, зволожують добре, електрику не споживають, ніяких хвиль-випромінювань не посилають, оптимальний варіант :)
    А усілякі іонізації і т.д. мені просто без потреби.

• Подобається Подобається x 3
  3. yasam

yasam Well-Known Member

mrochkizm, вологість міряли? Цікаво на скільки такі штуки піднімають і чи тримають стабільно.

4. mrochkizm

Не міряли наразі, треба буде притягнути гігрометр і заміряти. Чисто по відчуттях - вони таки добре зволожують. Водичку "п'ють" дуже швидко.

Але, ясна річ, їх потрібно декілька на батарею, залежно від площі кімнати :)

5. yasam

yasam Well-Known Member

Просто питання може бути не лише в тому чи зволожують достатньо, а чи не зволожують забагато.

6. mrochkizm

В мене скоро буде нагода притягнути гігрометр, включать опалення, прогріється хатка - зроблю заміри, вже самій цікаво :)

7. yasam

yasam Well-Known Member

А чому притягнути? Сучасні гігрометри більше 100 грам не важать )))

8. mrochkizm

Це я в переносному значенні :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  9. yasam

yasam Well-Known Member

Це добре, бо перелякався, що ви таке збираєтесь притягнути:

10. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Де ви ті гігрометри берете.
    Я так і не знайшов того гігрометра єдине що в медтехніці запропонували "аналоговий" коли є два термометри і табличка де по значеннях двох температур із таблички визначаємо відносун вологість повітря :scratch_one-s_head:

11. yasam

yasam Well-Known Member

Радіоринок, третій поверх, середа, пятниця, субота і неділя. Ціна від 60 до 300 грн. За 300 грн це вже домашня метеостанція.

12. morze

morze Well-Known Member

Ну Львів'яни забрехались! Який гігрометр у Львові? Памперс на вхідних дверях!Пластикових вікон хватає на невідкриття вхідних дверей! Навіщо себе обманювати?!!

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Привідчинена кватирка забезпечує вологістю львівську квартиру, навіть із пластиковими вікнами!

13. yasam

yasam Well-Known Member

взимку при -15?

14. morze

morze Well-Known Member

Так! Сама львівська погода -надвогка! при централізованому опаленні експерименти непотрібні, а прибічники індивідуального опалення ніяк не знайдуть потрібного графіку! Зволоженням повітря переймаються індивідуали,які думають, що вони атмосферологи!

15. yasam

yasam Well-Known Member

При морозі вологість мінімальна шановний, навіть у Львові.

16. morze

morze Well-Known Member

Скільки тотої зими! Гігрометр у Львові, як сушарка в Ташкенті!

17. yasam

yasam Well-Known Member

не пишіть туфту

18. Mariwelka

Mariwelka Member

Ми гігрометр довгенько шукали, дуже було цікаво яка ж вологість в квартирі. Знайшли в епіцентрі, обрали механічний. На скільки пам'ятаю коштував він гривень 40....
    Виявилось що дома вологість 40, вирішили придбати зволожувач в дитячу. Наче б-то рівень вологості піднявся до потрібного.

19. morze

morze Well-Known Member

Засуха в помешканні? - запарте чайник і вживайте каву в спальні!

20. morze

morze Well-Known Member

нещодавно отруїлась чадним газом львівська сім'я! Гігрометр у них був, а вентиляції -нуль!

а де твій аватар? :)