Зволожувач повітря та Гігрометри. Де які продаються.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем dimalozz, 8 сер 2008.

1. morze

morze Well-Known Member

Львів варіює -97-100 відсотків!

2. yasam

yasam Well-Known Member

в мене в хаті ніц на варює. Стабільно 60 відсотків.

3. morze

morze Well-Known Member

Все життя шукав гідробарометр! вже тепер непотрібний, сам погоду скажу наперід!

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Де Ви проживаєте? вологість 100% для Львова -це півнорма!

4. yasam

yasam Well-Known Member

Городоцька, 60% як штик.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

як так?

5. morze

morze Well-Known Member

На якій висоті над рівнем моря ваш барометр? Все життя Львів був закований в 100 відсотків вологості, а промисловий Львів бавився перепадом тиску офіційно! Львів-мочовий пузир СССР! Це не я, це по таблиці вологості ! Другим ішов Владивосток!

6. yasam

yasam Well-Known Member

другий поверх

7. morze

morze Well-Known Member

Візьміть по супутнику висоту над рівнем моря вашого помешканняі відредагуйте барометр на тиск! Вологість добавляйте +30 за кожен метр!

8. yasam

yasam Well-Known Member

який ще баромертр? Шо ти чешеш? В мене стоїть портативна метеостанція, показує температуру і вологість повітря. Ніяких налаштувань тиску там нема.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

В нас зараз вологість 67%. Коли вмикають опалення, може бути навіть 27-30! Вмикаємо зволожувач, коли вологість стає нижче 50. Коли діти кашляють, то всю ніч сплять зі зволожувачем, і ні разу за ніч немає нападів кашлю.
    Зволожувач це річ!

• Подобається Подобається x 3
  10. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Який саме у вас зволожувач?
    Іонізатор в ньому є?
    Осад на меблях, стніах не утворюється?

P.S. Львів і справді чи не найвологіше місто України але на період опалювального сезону в квартирах стає значно сухіше, за ніч вікна особливо не повідкриваєш особливо якщо є маленька дитина.
    Тому зволожувач треба, але зараз я вже схиляюсь до думки що може не так зволожувач як іонізатор.

11. liyama

liyama Well-Known Member

психрометр називаєтся, два термометра один із фітілем який занурений у воду ціна від 70 грн знаходиться гуглом в продажі за 15 хв у львові фірм 5 продає , стандартний такий як у аптеках

12. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

разом із психометричною таблицею, можна зробити в домашніх умовах з дво термометрів.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Зволожувач і інонізатор це не є взаємозамінні речі. Якщо у вас вологість в кімнаті 30%, іонізатор вам її не підніме до норми.

• Подобається Подобається x 1
  14. coolzak

coolzak Well-Known Member

Засухе повітря це зле.В нас тут зимою середня вологість 30 відсотків,то багато людей ніс кровоточить,шкіра тріскає на руках,кашляють.без зволожувача ніяк.Правда тут вони вбудовані в систему повітряного опалення.Хоч і це не завжди вистарчає і багато хто ставить додатковий.як правило два типи,або воду кипятить і пара йде з нього або ультразвуковий

15. yasam

yasam Well-Known Member

то де таке старйо ставлять?

16. coolzak

вони самі дешеві,десь 12 дол за 3літровий.На один сезон і викинути.Правильний що на вентсистемі сидить до 500дол.

17. yasam

yasam Well-Known Member

во скупі канадці. Не знають приказки: скупий платить двічі )))

18. coolzak

Є понти а є потреба,яещо хтось включає той зволожувач два рази за зиму то нащо тратитись,та і парові зволожувачі найтихіші бо нема ніякого вентилятора.

• Подобається Подобається x 1
  19. Stepan_Bandera

Коротше купив я таки іонізатор. Він виявився ще й з ультрафіолетовою лампою (про лампу до того щось ніде не читав в описах девайсу)
    http://deshevshe.net.ua/ochistvozd-maxwell/maxwell_mw3603.html
    Працює доволі тихо
    Коли включена лампа - то запах в хаті як на поліклініці в кабінеті де кварцові лампи є, якими гріють ніс, горло та інші штуки
    Без лампи запаху нема, а от ефекту іонізації як після грози я щось не особо замічаю.
    Користуюсь поки кілька днів всього.
    Далі буде ...

20. Stepan_Bandera

Вчора весь день іонізатор працював в режимі без ультрафіолетової лампи.
    Ось такий
    В тій кімнаті де він працював реально повітря стало свіжіше, при тому що кімната південна і там завжди повітря важче і паралельно працював електроконвектор (щось типу такого
    На ніч я його також залишав включеним

а де твій аватар? :)