Звільнення від паралічу кінцівок , глухоти .

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ekzorsist, 26 жов 2015.

1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Морали особой нет.

А пример - что церковь и монастыри, а также общество переполнены бесноватыми.

А интернет - желающими нажиться на чужой беде.

Кстати, весьма интересен способ диагностики того биоэнергетика. Он просто приставлял палец своей руки к пятке пациента и поворачивая палец в разных направлениях спрашивал, "тут болит? а тут?".
    Как луч направлял в интересующее его место организма.

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну-ну, некромант-любитель, именем Господа вызывающий усопших к жизни :) .

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не розумію ні по формі ні по змісту що би це значило в контексті мого запитання.

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Великий целитель, лечаший именем Господа, основных христианских постулатов не знает, поэтому на Ваш вопрос ответить не сможет, в принципе :) .

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну як? хіба не людина створена за Божою подобою? як можна рівняти людину з твариною?

• Смішно Смішно x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фіга собі - "мертвих воскрешать" о_О
    Всім відомо, що "воскрешать" може або Творець, або свята особа. Ви на звання кого претендуєте?
    Невже ви думаєте, що ми без детальних розпитувань і переконань побіжимо до вас лічитися? А раптом ви шарлатан?
    Чи є в мережі відгуки про вашу практику?

7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Мо на @ekzorsist :acute:в день його народження зійшла "благодать", а лікувати немає кого:dntknw:
    Мабуть вирішив хоч "болящих" на форумі пошукати:scratch_one-s_head:, бо саме в понеділок 26 жовтня завітав сюди....:mocking:

8. ekzorsist

ekzorsist Active Member

прошу не засирати тему ...дякую !

9. manur

manur Well-Known Member

@ekzorsist, слабо мені віриться, що екзорцисти в публічному спілкуванні з малознайомими людями допускають вживання подібних слів...

• Подобається Подобається x 1
  10. ekzorsist

ekzorsist Active Member

багатьох бачив ? чи тобі здається ?

11. manur

manur Well-Known Member

Там справа внизу є така кніпка - "нік" називаєсі. То для того вона існує, аби співбесідник знав, до кого дописувач звертається, коли він дописує без цитування чогось.... Мені дивно, що мені доводиться такі елементарні речі тлумачити таким поважним фахівцям.

Якщо Ваші запитання адресовані саме мені, то : по-перше, я з Вами ще жодного разу на брудершафт ше не тойвово..., по-друге, те, що Ви початок речення вже пишете з маленької літери, свідчить про те, що Ви вже нехіло роздратовані.

Як на мене, то екзорцисти повинні бути несхильні до надто відкритого вияву емоцій.

З вищепереліченого я сам для себе вже зробив висновок про особу, яка стоїть за ніком @ekzorsist. І ця особа для мене перестає бути цікавою.

Бувайте здоровенькі...

12. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Церква не дорівнює Богу, то чому дивуватись?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ж Еклезіаста цитуєте на російській мові, значить це ваша рідна мова.

• Смішно Смішно x 1
  14. ekzorsist

ekzorsist Active Member

закривайте цю тему бо чорти злетілися як мухи ))))))))))))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите... тут не так багато скептицизму, як ми собі тут розважаємо. Насправді, люди зціляються молитвою. Але важливо до кого ти йдеш і кому довіряєшся. Бо навіть зцілення не є показником. Багато відбом і шаманів теж можуть зробити полегшення тіла, але щоб потім не прийшлося лікувати душу. Тому я вважаю, неможна довіряти своє тіло, душу будь-кому, в кому не є певнений. Я вважаю неможна першому, що потрапив на очі, хто назвав себе цілителем віддавати себе на лікування. Навіть якщо він каже, що від Бога. Бо казати можна що завгодно.

Що до екзорциста, то викликають серйозні сумніви переконання екзорциста, що лікує всі хвороби. Я в це не вірю. Якщо людина від Бога і має дар лікування, то поведе себе скромніше трохи. Адже лікує Бог, а не екзорцист. А він не може знати які плани має Бог до конкретної людини і її хвороби.
    Згадаймо сліпого з НЗ. Він був сліпий для Божої слави. Що було б, якби подібний екзорцисту вилікував його раніше часу?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

В темі базікають здорові.
    Хто потребує допомоги - попросить у приватному повідомленні :)
    Зате, завдяки дописам тут присутніх, Ваша тема тримається в ТОПі, де її швидше знайдуть зацікавлені.
    Так що не хвилюйтесь.

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

з'їли екзорциста... заговорили...

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Нi. Повертаеться незабаром :) .

Под черговим "рязанским" ником :)

• Смішно Смішно x 1
  19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Гордыня это грех. Ложь - это грех.

Человек, который грешит, говорит, что лечит грешников словом Божьим :facepalm:

Никогда, ни один лекарь, ни религиозного направления, ни светского не может утверждать, что точно вылечит и вылечит всё.

Истинный целитель скромен, неалчен, никогда не заявляет категорично об успехе.
    Тем более, когда излечение должно прийти от Господа. За него как-то заранее решать... немного неудобно :) .

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Кстати, тот биоэнергетик, про которого я ранее говорил, лечащий "по меридианам", прямо говорит - онкологию лечить не могу, могу лишь уменьшить страдания человека.
    Для всех установлен свой предел, а "воскрешение усопших" это, вообще, характерно лишь для диких культов и сатанистов.

а де твій аватар? :)