Звільнення від паралічу кінцівок , глухоти .

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ekzorsist, 26 жов 2015.

1. ekzorsist

ekzorsist Active Member

можу

2. ekzorsist

ekzorsist Active Member

Ім"ям Господа нашого Ісуса Христа

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Патріарх Кіріл, перелогіньтесь

• Смішно Смішно x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

беріть вище... може то Левко?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво...

6. MARTINI

певно має якесь гендоручення

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане, екзорцист.

Звичайно, ваша пропозиція хороша, але якщо подумати отак чисто логічно. Лікарні переповнені хворими, а ви заходите на форум і пропонуєте...

Я вас не осуджую, просто цікаво знати.

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

Певно зі сторони виглядає, шо ЛФ теж переповнений хорими

• Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як на практиці виглядає ваше лікування?

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Встань, именем Господа нашего, и иди ! ...

• Смішно Смішно x 1
  11. ekzorsist

ekzorsist Active Member

В лікарнях знаходяться хворі які вірять лікарям - я лікую тих які вірять Богу.

12. ІгорМ

Ще раз
    @ekzorsist ,
    Як на практиці виглядає ваше лікування?

13. ekzorsist

ekzorsist Active Member

вам яка різниця - як воно виглядає ?

14. ІгорМ

А як ви набираєте клієнтів-пацієнтів? Нічого їм не пояснюєте, а відразу лікуєте параліч кінцівок , травми спинного мозку , глухоту , поганий зір , дцп ?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог може лікувати й через лікаря. Хіба ні?

Тут у нас є тема "зцілення", яку провадить пан Левко. Не знаю, чи він є вашим співбратом, чи конкурентом, але він стверджує, що необовязково, щоб пацієнт вірив у Бога. Ви ж пишите, що лікуєте тих, хто вірить у Бога.

Ще є пару запитань до Вас.

-Чи правда, що кожна хвороба - це дух? І вигнавши духа хвороби, виганяємо хворобу.
    -Чи є у вашій практиці неудачні лікування?
    - Чи вірите ви у те, що не всі хвороби можна вилікувати. Якщо так, то чому?
    -Чи вірите ви, що Бог допускає хворобу?

16. ekzorsist

ekzorsist Active Member

Не знаю " пана Левка " - але він каже вірно , не важливо щоб пацієнт був віруючий - зцілення залежить не від хворого а від того хто лікує . Мені доводилось " працювати " з отруєними котами і травмованими собаками , всі вони зцілились . Не думаю що вони цікавились Новим Заповітом , - чи читали Біблію ) . Не кожна хвороба є дух - але 90 % це нечисті духи . Всі хвороби лікуються - навіть мертві можуть воскреснути )). Бог не може допустити хворобу - во в Нього немає таких інструментів . Поки людина біля Бога - Він всіма силами і Ангелами захищає людину
    , але якщо людина дуже віддаляється від Бога і потрапляє в області темряви тоді за справу береться сатана і починає спокушати на гріх . А якщо людина поведеться ще й грішить по повній програмі тоді попадає під прокляття . А прокляття це як молотілка - не торкаєшся його , воно тобі не страшне а як засунеш руку в механізм - відірве по самі плечі . При цьому чомусь думають що це Бог ту руку відірвав .

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, а як ви розумієте місце у Святому Письмі про сліпого.

Ісуса запитують, чому він сліпий, чи він згрішив, чи батьки його згрішили? На що Ісус сказав: ні він не згрішив, ні батьки його не згрішили, він був сліпий на славу Божу. Перепрошую за неточності.

І ще запитання. Про Павла. Зі святого Письма слідує, що він хворів (про колючку). Але не міг позбавитися недуги, при тому ми всі ж розуміємо, що він не віддалявся від Бога. Ну і взагалі, існує з історії багато людей, які жили дуже побожно, але й вони страждали від хворіб. Смерть приходить внаслідок хвороби і всі помирають. Як це пояснити?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю хто так думає. Ми говоримо про допуск на хворобу, а не саму хворобу.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

З тим я погоджуюся, просто хотів знати вашу думку.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі хвороби лікуються, але не всі виліковуються... От питання!

а де твій аватар? :)