пане, екзорцист. Звичайно, ваша пропозиція хороша, але якщо подумати отак чисто логічно. Лікарні переповнені хворими, а ви заходите на форум і пропонуєте... Я вас не осуджую, просто цікаво знати.
А як ви набираєте клієнтів-пацієнтів? Нічого їм не пояснюєте, а відразу лікуєте параліч кінцівок , травми спинного мозку , глухоту , поганий зір , дцп ?
Бог може лікувати й через лікаря. Хіба ні? Тут у нас є тема "зцілення", яку провадить пан Левко. Не знаю, чи він є вашим співбратом, чи конкурентом, але він стверджує, що необовязково, щоб пацієнт вірив у Бога. Ви ж пишите, що лікуєте тих, хто вірить у Бога. Ще є пару запитань до Вас. -Чи правда, що кожна хвороба - це дух? І вигнавши духа хвороби, виганяємо хворобу. -Чи є у вашій практиці неудачні лікування? - Чи вірите ви у те, що не всі хвороби можна вилікувати. Якщо так, то чому? -Чи вірите ви, що Бог допускає хворобу?
Не знаю " пана Левка " - але він каже вірно , не важливо щоб пацієнт був віруючий - зцілення залежить не від хворого а від того хто лікує . Мені доводилось " працювати " з отруєними котами і травмованими собаками , всі вони зцілились . Не думаю що вони цікавились Новим Заповітом , - чи читали Біблію ) . Не кожна хвороба є дух - але 90 % це нечисті духи . Всі хвороби лікуються - навіть мертві можуть воскреснути )). Бог не може допустити хворобу - во в Нього немає таких інструментів . Поки людина біля Бога - Він всіма силами і Ангелами захищає людину , але якщо людина дуже віддаляється від Бога і потрапляє в області темряви тоді за справу береться сатана і починає спокушати на гріх . А якщо людина поведеться ще й грішить по повній програмі тоді попадає під прокляття . А прокляття це як молотілка - не торкаєшся його , воно тобі не страшне а як засунеш руку в механізм - відірве по самі плечі . При цьому чомусь думають що це Бог ту руку відірвав .
Добре, а як ви розумієте місце у Святому Письмі про сліпого. Ісуса запитують, чому він сліпий, чи він згрішив, чи батьки його згрішили? На що Ісус сказав: ні він не згрішив, ні батьки його не згрішили, він був сліпий на славу Божу. Перепрошую за неточності. І ще запитання. Про Павла. Зі святого Письма слідує, що він хворів (про колючку). Але не міг позбавитися недуги, при тому ми всі ж розуміємо, що він не віддалявся від Бога. Ну і взагалі, існує з історії багато людей, які жили дуже побожно, але й вони страждали від хворіб. Смерть приходить внаслідок хвороби і всі помирають. Як це пояснити?