Хророби в більшості випадків викликані - присутністю нечистих духів які й шкодять здоров"ю . Лікую параліч кінцівок , травми спинного мозку , глухоту , поганий зір , дцп .
А біль в спині? Я як два дні полежу на дивані спина болить шокапєц...Мушу потім 7-10 кілометрів пішки пройти і тоді вже ноги болять шокапєц... Правда в зимі, після наполегливих тренувань часом можу вилежати і три чотири дні, але всерівно незручно, якось би розширити можливості організму, га?
Колись якось так виходило шо всі дівки з якими я еее ходив, втікали від мене заміж за інших, то я навіть почав рекламувати шо за кілька сеансів процедур вихід заміж гарантую )
Хтось вже казав, шо вроки Мих яйцями викочує О, а можна спитатися - шо таке отой віночок безшлюбності? То то, шо я думаю чи нє?
Нє, то не то То коли дівчина довго і безуспішно не може влаштувати особисте життя Чуєте, а що входить в пакет процедур?
Чи ЗАМІСТЬ шлюбності? зі Продавець хвалить товар: - Чай від зачатія, чай від зачатія! Пані купила і питає: - А його пити ДО того, чи ПІСЛЯ того? Продавець: - ЗАМІСТЬ того!