Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

Я живииииииий!

Привіт від київських психів !

Запаркувався біля веранди. Чую металевий стукіт з веранди. Стоїть молодий "бичок" і чимось, що тримає в долоні (схоже, кришечкою від пива) з усієї дурі лупить по металевим перилам. Мабуть хоче розплющити. А вболівальники спостерігають.

Переїхав до більш тихого місця. Швиденько взяв ліки. І хтось (мабуть такий велиииикий пес) справив малу потребу прямо на ручку від дверцят.

Обійшлося !
    Так і лишився безпартійним !

• Подобається Подобається x 12
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

знов приревнувала чоловіка до минулого - виплакалася, а в нього боліло серце:sad:
    сиджу і думааю: ну не дурепа... сама псіхована, нащо ж його доводити?

а потім він бере і каже, що у знайомих народилася трійня - три дівчиники!!!! то я така рада! вже й все забула. кажу: а чого ж ти мовчав?:radist:

• Подобається Подобається x 8
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

день важкий - дощовий. я якийсь розгублений... замучений...

треба лягати раніше спати

Додано через 1 годину 28 хвилин
    зараз хочу зробити маленьке весняне відео і викласти тут на форумі :) оце написав - сказав "А" то вже буду змушений доказати "Б" до кінця :)

Додано через 3 години 10 хвилин
    так вже маже доробив. але троха заглючив Пінакле - шоб йоиу добре було - здається зберігся :)

скоро увидите. правда зірок з неба не хапаю, але...

Додано через 3 години 44 хвилини
    уже доробив. перекодовується. потім ще на ютубу підгружу.

Додано через 5 годин 4 хвилини
    отже, обіцяне відео :)

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=291933&postcount=19

надіюсь вам сподобається!

• Подобається Подобається x 7
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

:D Мене чоловік сьогодні зранку спитав хто забере малу з садіка, а я з просоння ляпнула "мамату!" Ото мене накрило на ЛФ!!

• Подобається Подобається x 12
  5. Espert

Espert Забанений!

Щойно прийшов з універу... Де знову пересвідчився, що толку з нього мало, а треба він лише для папірця... нічого там не навчать. Все що треба, треба вчити самостійно... Вдома... А то там один прийде кричить, що в нього найпотрібніший предмет... За ним другий... третій... І так кожен день...:cowboy:
    А толком не вчить жоден з них...:n:

• Подобається Подобається x 4
  6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хололдний весняний день.Втекли з пар , щоб побачити розкопки могили.
    Біля нашого корпусу недалечко старе кладовище, вночі хтосб почав розкопувати могилу.Видно їх злякали. бо на місці залишились лиш рукавички.Хтось викликав ментів.Приїхали (не знаю хто ) почали розклпувати...дістали труну , таку гарну, сіру, на різблених ніжках з янголами на кришці.Дата поховання приблизно 1801-1810 рік.Щось там міряли, записували..погрузили на машину і повезли.Наталка моя навіть фотографувала.
    Прийшла додому, зігрілась чаєм ..а ще на моєму інжирчикові, з"явились три інжирчика.Вони такі смачні коли достигнуть:)

• Подобається Подобається x 9
  8. нталька

нталька Well-Known Member

Знаєте, як у фільмі "Брат" чи "Брат 2" таксист був, який казав всі люди на дорозі ідіоти, один він правильний...
    Звиняйте, такі асоціації виникли.

• Подобається Подобається x 2
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сота сторінка звичного дню...
    А в нас сьогодні жара +20. Ще вчора було холодно і всі ходили в куртках а сьогодні ми повитягали весь літній одяг і діти бігали по-дворі в одних шортиках.
    А мала здається перегрілась на сонці, бо вже має температуру.
    А я така запрацьована, що мене дитина запитала - мама, а чому ти так багато працюєш?

10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А поділитися з нами не хочете?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені приснилась Надійка :D Десь між снами промайнула кадром: усміхнена, світле пряме волосся, стрижка під каре..
    Надійко, привіт! :)

• Подобається Подобається x 5
  12. Nadijka

Nadijka мрійниця...

[​IMG] цікаво, і шо це я у ваших снах забула?!

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю :D Мені просто з'явилось Ваше усміхнене обличчя і все :) Не пам'ятаю більше нічого..

14. Nadijka

Nadijka мрійниця...

ну от сижу і посміхаюсь...

• Подобається Подобається x 4
  15. Alias

Покажу,тільки чи буде це цікаво іншим? Все ж розрита могила, труна..Наталка вчора як передивилась на фотоапараті ті знимки, то потім спати не могла.Каже , що там нога в черевикові виглядувала.Бррррр!

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

таке житє... спочатку ходиш любуєшся - черевиками, потім хтось через 200 р. дивиться на твій черевик і пів ночі спати не може... показуй.

• Подобається Подобається x 9
  17. Doc.

Doc. Well-Known Member

Такий- сякий день, вірніше пів дня, бо першу його половину проспав..
    Хороші новини: "Гудбай Америка оооо o..." :radist: лечу в Барбадос... ні, в Трінідад, вічно путаю. Погані, мене там ніхто не чекає і завтра понеділок:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  18. Alias

Нарешті вихідні закінчилися.не люблю їх...Всі рвуться до компа, всім все треба.
    У п"ятницю святкували мамине ДН .надарували їй тюльпанів які вона любить,.Ми з Наталкою вазочку, таку як вона хотіла.а от татусь з подарунком запізнився.Сказав, що пізніше купить бо зараз трохи напряг з фінансами, тож відбувся квітами.
    В суботу мама , наталка і я ходили "на природу":)Ходили на річку.Місця дуже гарні, але стільки сміття, що просто жах!Настільки все забруднене..пластикові пляшки, пакети, ..сміттєзвалище справжнісіньке.Дійшли до парому і вирішили переправитись на другий берег.Паром з"єднує два села:Костянтинівку(наше місто майже наполовину вже її з"їло )і Богданівку.
    От де красота! Йшли вздовж берега рцчки.Там заповідна зона гранітно-степового Побужжя.Величезні брили граніту покриті мохом піднімаються високо вверх.Пташки співають(я собі на тлф навіть записала)під ногами килим з трав і квітів....а який аромат від квітучих диких груш і яблунь! не можна передати!.І чисто там...ще наші міські не загадили цей берег.Мабуть через те, що треба спочатку їхати машиною , потім на паромі .А пішки -далеко.
    Повертались ми коли вже темніло.Насилу ноги волочили.:)Зморені і задоволені.
    Всю неділю креслила , ще й тата підключила:)Те макетування мене вже дістало!Один невірний рух , помилка на 1 мм і треба переробляти.Ну нічого, залишилось вже зовсім мало.

• Подобається Подобається x 10
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напишу про фото-квест, в якому я брала участь у суботу.

Наша команда - я і два однокурсники (Макс і Вадік). Було надзвичайно весело і цікаво! Спочатку ми знімали як скейтбордист читає газету в польоті, потім пішли в Стрийський парк фоткати білочку. Виклали стрілку на асфальті (так треба було для завдання) і кликали білочку. Після довгих старань нашу операцію провалили собаки, які накинулись на білочку, яка була за кілька метрів від нас! :sad: Ми перенесли стрілочку в інше місце, але тамтешнім білочкам було не до нас :shy:

Потім ми пройшлись центром, зробили кілька кадрів.. І поїхали в парк біля перехрестя Личаківської і Пасічної, бо там білочки більш людяніші :) На наш поклик відгукнулись відразу кілька звіряток і ми всіх з радістю пофоткали :radist:

Наступний кадр ми зробили швиденько під вікнами Макса, бо дуже зголодніли!
    Після перекуски ми продовжили. Для наступного кадру Максу довелось викупатись в молоці, та і мені трохи перепало, адже я фоткала стоячи у ванній (на жаль, ванна була мікроскопічного розміру і ми всі ледь помістились!).. Зробили ще одну фотку і почали процес вибирання фоток (це було найскладніше!)..

Тепер чекаємо на результат. Сподіваємось наше безумство оцінять :)

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Погода-чудо!:)
    Пішла гуляти з синульою.[​IMG]
    Познайомилась з Горобчиком та її маленькою красунечкою Софійкою.[​IMG]
    Поговорили про діточок ,форумчанів :shutup: і звичайно - погоду.:cowboy:
    Дуже було приємно ,що в реалі вона така ж приємна та цікава людина.[​IMG]
    P.S.От халепа-не запитала як звати.:no: Ну нічого,надіюсь,ще зустрінемось:) .

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)