Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Відповідь: Звичний день

А перина??? Це ж треба супер гарячого чайку з малинки і накритись...отоді буде ефект!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дістала людина, якій не можу відмовити - скачай фільм.
    Знайшов на рапідшарі, але не сидіти же мені щоразу по 1,5 години для поновлення доступу !
    Зараз під рукою 2 компи + проксі. Качнув три частини, поміняв адреси.
    Ще порції. Хотів ще з віддалених компів зайти - а там паразити нескінченну чергу скачують. В робочий час, блін ! :)

3. syavych

syavych копач

Шеф поїхав до Кийова (тепер його черга :)), то ж будете сьогодні цілий день терпіти мене на форумі :borat:

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сподіваюся, "ужинать и танцевать" шефа не потрібно ? :) :) :) От якби Шефіня... :)

• Подобається Подобається x 3
  5. syavych

syavych копач

Нєє, у нього "своя форумівка" :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Навчання, навчання, навчання:sad:
    нема часу в форумі посидіти:sad:
    ще й на вулиці так гарно... от тепер справді ВЕСНАААА!

7. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Отже мій сьогоднішній звичний день:
    Встала, смачно поїла, при цьому слухаючм весняний спів за вікном.
    Подумала, чим же зайнятися далі.. Вирішила зробити приємне сім"ї і заощадити здоров"я мамі - поприбирала .Півгодини дивилася то на сонечко і хорошу погоду, то на свій гардероб. Вибрала хороше вбрання і попрямувала на навчання.
    Друзі мен зустріли щасливими і щирими усмішками. олег кілька разів кидав на мене погляд своїх темних очей. Кожен раз намагався поговорити. Це мене вельми потішило. І навіть прокол на англійській видався мені пустяком.
    Зараз після відпочинку та трьох параграфів з історії у мене все ще здається, що сонечко недарма світило мені так яскраво. Посиджу трішки в форумі і піду прогулятися.

Щасливий той, хто вміє бути всім заволеним.
    Ж. Сюард

:radist:

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось останнім часом у мене якась "чорна смуга"..захворіла.ще від одної хвороби не відійщла так інша причепилась.була у лікарні .діагноз алергічний дерматит.Від чого , не розумію?Вся в червоних плямах, чешеться....настрою зовсім немає...Хотіла на кілька днів навіть на ЛФ не заходити..але не можу...то вже як наркотик
    А надворі весна, так тепло, гарно, на клумбах тюльпани з нарцисами зацвіли.Красота!

• Подобається Подобається x 4
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені теж весна принесла хороший настрій :) Нарешті перейшла на літню гуму (на кросівки). Відчуття легкості :y: Та і куртки вже легші, весняні.. А вдень можна і без куртки по вулиці іти :) Теплінь!! :)

• Подобається Подобається x 9
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Жодного просвітку, жодної шпари.
    Тьмяно. Хоч виколи око — темно.
    Марне чекати. Вибуду кару.
    Ждати даремне… Ждати даремне…

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Гарно але сумно, сумно але гарно!

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

Звичний день...

13. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Та вже ніч...

• Подобається Подобається x 2
  14. lotr_an

а мені це стійко читається "Вибуду карму" :)

15. Romko

Це Стус писав...
    Може він мав карму на увазі?
    Можливо,можливо...
    Правда,не у форумному значенні...

16. lotr_an

весь вечір був на "Аїді"

в цілому позитивні враження. сцена мала фантастичне оформлення!

але скажіть мені будь ласка навіщо в опері яка і так під чотири години за тривалістю оце 10-20 хв. "любиш-люблю, а наше кохання буде жити вічно, так і завтра і післязавтра і після, після..." і так 15 хв.!!! тому чесно скажу два рази за оперу спав.

17. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Людоньки,а в мене сьогодні фантастичний звичний день...я сьогодні відірвалась з чоловіком на концерті Скрябіна...відірвалась так як не робила цього ще з часів коли була підлітком...Концерт - СУПЕР...Кузьма - СУПЕР, Пающіє труси - (якби не фанєра) Супер...

Бачила Dimalozzа...дуже хочеться побачити його фотки з концерту...
    Доречі, першим Діму побачив мій чоловік...я була в шоці!!!

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

день в мене сьогодні просто "шикарний"...сьогодні діти просто подуріли-ніц вчитися не хочуть.навіть мої малюки з 5 класу,які завжди все вчать і спокійно сидять на уроці, не підготувалися як слід,та ще півуроку мусіла їх заспокоювати. з 6 класом писала контрольну-жах повний:ireful1: :ireful1: діти зовсім не вміють себе поводити.вивели мене сьогодні начисто.вже їм канікули в голові..мені в принципі теж,але ж треба мати якесь терпіння-я ж працюю,а не халявлю..
    ну робота то таке-відпрацювала і додому..найгірше було потім..ішла я до своєї малої на репетиторсво.заходжу в під"їзд,а там на зустріч мені вибігає величезна собака і починає гавкати і ледь на мене не кидається.я чуть не вмерла зі страху бо дико їх боюся(мене колись в дитинстві така ж велика собак5а сильно покусала).як на зло в під"їді нікого нема,собака от-от на мене кинеться і роздере на шматки..в той момент думала що вмру зі страху.:sad: :sad: я закричала і мама моєї учениці вибігла разом з сином,відігнали собаку.якби вони б вибігли на пару секунд пізніше,я тут зараз не сиділа і не писала.виявляється,то була собака їхніх сусідів-наркоманів,які тримають її закритою на балконі,не випускають гуляти,часто не годують ше й б"ють,а як їдуть кудись на кілька днів,то випускають на вулицю.тоді ніхто в під"їзд не може ані зайти ані вийти-вона на всіх кидається:sad: :sad: і нема управи ні на них ні на їнього пса.а в під"їзді купа діток маленьких живе...жах просто..ото сиджу зараз за компом.,п"ю валеріанку..ше досі відійти не можу..і як на зло вдома нікого нема:sad: :sad: :sad: от такий сьогодні в мене день..

• Подобається Подобається x 8
  19. lotr_an

...з конкретної причини...

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

13-у серію "втечі з в’язниці" подивився........ [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)