Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

А в мене вчора ранок почався з того, що я сама себе забанила(теж любопитна Варвара)..було і смішно і злилась на себе, що не можу нічого написати.таке відчуття дебільне.Нікого не розіграла і мене теж. такий собі ніякий день.максим прихворів. то не було бажання його розцгрувати.
    А сьогодні в гості зайшла подруга . яку я дуже давно не бачила і якій була дуже дуже рада.так файно посиділи. поговорили.Вона живе в севастополі, запросила нас в гості.Може вдітку поїдемо на кілка днів.

• Подобається Подобається x 2
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А зараз як? Вже не завертається? Може маєш якісь домашні методи?

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я дуже перепрошую але шановні форумлянки отота розмова, яку ви так файно тута ведете, так вже дійсно стосується теми "Звичний день"? :)

Памятаєте той мій пост? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=238690&postcount=1284

так ось та неприємна подія, що сталася і про яку я далі нічого точно не можу розповісти - закінчилася найприємнішим і спокійнішим чином. скандалу не було, людина що була на Топольній не надто сильно постраждала і в цілому інцидент вичерпано без наслідків для тих людей і організації про яку йшла мова в тому моєму пості. Ура :)

• Подобається Подобається x 4
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

День пройшов спокійно. Хрущі ще не літають і риба не клює...

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дні тепер у нас жахливі... новий босий жити не дає.
    Что оні нє дєлают, нє ідут дєла...
    Відно у суботу іх мама роділа...

Ось мене мама народила в суботу.

• Подобається Подобається x 4
  6. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Були в лікаря... казав не чіпати "кісточку", що все нормально...не тре мене під ніж класти:):):)
    Тож після весілля будемо з Коханим працювати!:):):) над створенням дитинки:)

• Подобається Подобається x 8
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я не пам’ятаю...
    Судячи зі всього...в понеділок...

• Подобається Подобається x 6
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Наступний звичайний день, що почався з відвідин ВВІРу (доводиться його відвідувати, бо якщо до них дзвонити, то рідко хто бере слухавку, а якщо і бере, то відразу кладе..). Як завжди - купа народу, у віконечку нікого нема в роб. час, паспорту мого ще нема.. Не сварилась, вирішила почекати поки паспорт буде на руках, а тоді вимагатиму назад повернути гроші (марна справа, але спробувати варто..).
    Потім ходила по інших справах, пов'язаних з переїздом, знайшла де дешевше зробити страховку, це втішило :) Але таки довелось купити шоколадку для остаточного заспокоєння нервів :) Життя продовжується! :radist:

• Подобається Подобається x 12
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Веселий день був 2 квітня (коли я ввечері мав зустрітися із Сявичем).

Десь по обіді ми з колегою поїхали на телевежу, зробити невеличку роботу в приміщенні на висоті 75-80 м.
    Ще знизу побачили, що з ліфтом щось не те (клинять зовнішні двері). Думаємо - може біс із ним, робота не термінова, приїдемо завтра ?
    Але колега якось похитав двері - вони нормально відчинилися - зачинилися. Ще раз тисне на виклик - теж нормально. Поїхали. Роботу виконали, попросили відповідального співробітника ("біля-телевежного") винести нам перепустку на вивіз апаратури. А ліфт - стоїть мертво.
    Викликаємо механіка - відповідає "чекайте до 6-ї - буду спускати людей малою швидкістю в ручному режимі!".
    Весело ! Пан з перепусткою уходить о 17:30. Сявич із Маюнкою гуляють, очікуючи, коли я до них приєднаюсь.

Місцеві техніки кажуть - спускайтеся вантажним ліфтом. а потім 15 метрів - трапом (внутрішнім).
    Ага, знаю той трап - усе вимазано солідолом. Навіть якщо позичити халат - все одно три дні треба вивітрювати одяг. От би Маюнці спободалося те "амбре"!

Наїжджаємо на начальство.
    Механік заліз на дах кабіни і, тицькаючи якісь технологічні кнопки, зі швидкістю 10 метрів за хвилину піднявся на наш рівень і так же нас "опустив".
    Покаталися ! Водій каже - не проб"юся до офісу, години пік. Відправив його з дорогоцінною апаратурою додому, а сам на метро - в офіс - і до Сявича з Маюнкою.

Ну про інше ви вже читали розповіді.

Нажаль, сьогодні, 3 квітня, ані я, ані Маюнка не зможемо приділити увагу Іспанці. Точніше, двом Іспанкам. :)
    А жаль ! Дівчатка мені сподобалися, веселенькі.

До речі про телевежу: вгадайте з трьох разів, яку службу було найважче спроектувати, не маючи умов для експерименту?

От і не вгадали! Туалет на висоті 192 метри.

Уявіть, як "воно" летить, летить, лети-и-и-и-и-и-ть ! Шмяк !

Отож і придумували різні хитрощі силами кращих фахівців військово-промислового комплексу.

• Подобається Подобається x 10
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та де то всьо годен памітати... та щей при такім розкладі карт :sad::sad: :sad:

Додано через 51 секунду
    Бос мене мучить і надалі, тому дні невеселі.

Зараз готуюсь до уроку мови в першому класі - вчительку буду заміняти :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

щось останнім часом настрій підводить... цілий тиждень здавала в політесі різні реферати-лабораторні-індивідуальні - мінінгіти, а не наука. Зате тішить, що здала все гарно. А ще у мене вперше був талон!:D Не гордість, звичайно, зате знаю, що це таке:), правда, то лише перездача іспиту за перший курс (гріх молодості:o ). От тепер мені відкрита дорога до диплому із відзнакою.:cowboy:

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

розумниця:)

а мені деканат сказав:"не підведіть, ми замовили в поліграфії червоний диплом. так що маєте здати курсову та всі іспити на "відмінно", щоб не було проблем із друком нового диплому". я посміялась,але промовчала, подумавши, що ліпше хай оцінки ставлять нормальні,а не "попереджають".

сьогодні поприбирала, мала заняття з 2 ученицями, була у церкві - хор виступав так файно- слів немає передати))
    потім вдома помила волосся, мамі волосся пофарбувала,вигадала звання для одного форуму, а тепер відпочиваю. окрім всього запланованого на завтра іду на концерт Кубанського казачого хору). має бути гарно. іду в національній вдяганці...

• Подобається Подобається x 13
  13. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у мене був звичйний день, тукий, як усі, навіть трохи нервував, щось донечка вранці була капризна, не слухала ні одного слова(так вона робить майже завжди), а під вечір принесла мені купу втіхи, згамала три котлетки, майже всю порцію пюре. ну хіба треба ще щось мамі для щастя???:D

• Подобається Подобається x 8
  14. Малявка

Малявка на своїй хвилі

:shy: ой, та не встидайте мене, просто повезло, що все так вдало склалося.
    якщо чесно, то я захоплююсь Вашим інтузіазмом і працьовитістю:clapping:

15. Alias

Я захворіла:sad:Нічого не хочеться, всі і все дратує...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Если в сердце тоска,
    Если слезы в глазах,
    Если в душу закралась печаль,
    Будь как камень тверда,
    Будь назло весела,
    Вот для жизни

Простая мораль

• Подобається Подобається x 6
  17. нталька

нталька Well-Known Member

А я поклала своїх чоловіків спати вдень (татові довелося за компанію з синочком лягти), а зара заходжу подивитись як там, а вони обидвоє в однаковісіньких позах сплять :) так мило. Бігом камеру схопила, щоб то зафіксувати. Тепер сижу вже хвилин 15 посміхаюсь з того їхнього сну :) Такі маленькі радощі роблять гарним звичайнісінький день. :)

18. Alias

Дякую, Надійко:)
    не люблю хворіти, і де підчепила цю простуду? Аж зло бере.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ех, як шкода, що ви ще не одружені!... [​IMG]

є народні ліки: літр чаю з калиною і ніч під периною або (це більш дієво) 100 грам горівки з перцем і "грілка на всю ніч"....

аліас, можна скористатися першим методом... [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  20. Alias

ще й як шкода!:)

калину замінила на малину:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)