Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: Звичний день

Погода гарна!!!! Настрій помітно покращився. Це, напевно, відбилося на зовнішньому вигляді, бо нарешті :))) і у рідному місті все ще намагалися взяти у мене номер телефону:D

• Подобається Подобається x 8
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

хороша неділя була.справжня недільна неділя. всім добраніч!

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

А я сьогодні хворий- пчихаю , кашляю і на роботу не пішов.:radist:

• Подобається Подобається x 6
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

А в мене сьогодні божевільний день буву! 7-ий день затримка, вже всі мене чуть не вітали, одна я перестрашена була, вся трусилась! Але слава Богу ( і біля церкви я подякувала Господеві), що все добре. Коли має бути, тоді буде, а зараз не час! Я ЩАСЛИВА!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

(наспівуючи під мелодію "Голубой вагон")

Зацвела в саду моём акация
    Радуется вся моя семья
    У меня сегодня менструация
    Значит не беременная я :radist:

• Подобається Подобається x 7
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зараз йду до лікаря, а так не хочеться....якщо знову скаже оперувати....буду плакати!

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я вчора стримався, таки не запостив цей віршик.

Ну тоді інший:

Если Вы беременны -
    Это только временно.
    Если НЕ беременны -
    Это ТОЖЕ временно ! :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Танюш, а шо сталось? Може ти вже десь писала, а я пропустила?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я пам'ятаю ви писали, що вам зробили операцію на кисту? А зараз що сталось? Чи я наплутала щось?

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А я от сьогодні встала і думаю як би то здурити нашого тата (чоловіка). Думала...думала... і придумала. Тато дуже чекає коли ж нарешті в його сина вилізе перший зуб... То я подзвонила і сказала шо син має першого в його житті зуба, тому чекаємо тата з вином, піцою, будемо святкувати. Тато тішився як слон.... А мені от вже не смішно... Про ту подію знає вже вся родина, співробітники, тато все дзвонить і питає шо робить той зубастік, який зубчик, чи білий чи великий. Да.... а я думаю як то вже діяти вечером... Ото здурила...

• Подобається Подобається x 9
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

:D може до вечора вилізе?

12. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я теж вже над цим подумую....Іншого виходу не бачу...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби не форум, то і не згадала б про 1 квітня :D От я "любопитна Варвара" :D Сама себе забанила :D Весело і не дуже, але то вже таке..
    День почався, як останнім часом починається кожен вівторок і четвер, візитом у ВВІР (зі мною там вже тітоньки вітаються :D). Паспорту ще нема, переїзд знову переноситься.. Через це не встигла на 2 весілля і можу прохлопати роботу, але кого то там цікавить? :ireful1:
    Купила чоловікові диск нашого (тобто франківсього) панк-гурту Фліт, бо чоловікові так вони сподобались, що вирішив купити їх диск. Сказав, що буде популяризувати укр. музику серед поляків! :clapping: :naci: :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

А не пробували в обласний Увір підійти написати заяву , щоб прискорили. Або до начальника Уввіру на прийом..

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я написала заяву начальнику обласного (чи якого там) ВВІРу і оплатила квитанцію на прискорення (і взагалі віддала всю зарплату тим тітонькам), але через тиждень вони дали документ, який треба було занести в податкову, щоб там завірили, а потім через 3 дні з податкової я назад їм віднесла її.. То все затягнулось. Та і так як вони там працюють - кава-телефон-подружки.. :n:

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та от маю страшну проблему з великими нігтями на ногах....після пологів почали мені вростати...промучилася так майже рік (вирізала собі сама:sad: ). То така страшна біль: нічого неможливо взути, десь як на ногу хтось стане, то просто катастрофа. Про каблуки взагалі забула....а так хотілося взути гарні чобітки.... А потім не витримала і пішла до лікаря, він подивився і сказав, що треба вирізати нігті. Вирізали на двох ногах (перші два дні взагалі не ходила). А потім стало легше, рана зажила і вже взагалі не боліло, і взути можна все. А тут ніхоть практично виріс і почав мені знову завертатися (на лівій виріс нормально, а на правій - халепа):sad: :sad: :sad: :sad: Незнаю що буде далі.

• Подобається Подобається x 1
  17. шахрай

шахрай Well-Known Member

Та ,правду мені казав:cowboy: Пупер за ЛФ,яким він стає...
    Просто жах:shutup:
    А я знайшов безкоштовний Нет за американські гроші:clapping: ...

• Подобається Подобається x 2
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Оце точно, мені взагалі малу під моїм прізвищем написали, а вона на чоловіка прізвищі. Так що я з ними також навоювалась!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора розводила домашніх - сказала, що документи будуть готові за 2 дні і в п'ятницю переїжджаю до Польщі.. Невдалий був жарт :sad: Хоч вони і так давно знали, що я їду, але так засмутились! Напевно тільки вчора усвідомили, що я поїду.. :sad: Чуть не плакали.. Тому я довго не трималась і зізналась, що то був жарт.. Вони наче з полегшенням зітхнули, хоча що ті пару днів змінять?

• Подобається Подобається x 5
  20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

О в мене такі ж проблеми були, але до вагітності... Робили 2 операції...Справді не самі приємні відчуття!!! Співчуваю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)