Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

увесь день хочу спати...
    втрата дня: пообливала рукав гольфа "брефом", тепер на чорному - червоні плями.
    плани дня: повідносила до кравчині тканину, що лежала вже рік, буду мати сукні.
    тривога дня : чоловік гасає як посолений, то додому то, з дому і ніяк не може сказати, що відбувається...
    п"ю чай з мелісою, малий дивиться телек...

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Перездала те макетування. тепер маю 5 балів.:radist: :radist: :radist:
    Пропонують поїхати на Таврійські ігри, 200 гр білет з проживанням і харчуванням . на три дні
    ще в Кам"янець-Подільський є тур на три дні.Ще не вирішили куди їхати.на Юморину в Одесу точно не поїду, бо там таке робиться в цей день!

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Alias, пошарудіть в Неті - розповіді, спогади тих, хто бував на попереднії Т.Іграх. Якщо там все проходить пристойно - їдьте.

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День в мене був активний! Люблю такі дні! :radist:
    Спочатку в податкову, взяла там довідку про те, що я таки змінила прізвище, хоча про це і в паспорті написано, і в свідоцтві про шлюб, і в ід.коді.. Але то вони вже люблять ті папери! :ireful1:
    Потім забігла під польське посольство дізнатись що ся діє з тими візами - глухо, як в танку, поляки закрили реєстрацію в неті, люди-бідоськи там стоять днями в живій черзі - жах! :sad:
    По дорозі - ринок на Стрийській - глянула які зараз є квіти і по чому, але вибір там маленький, на Галицькому більший. :)
    Далі - пл. Митна - купила чоловікові квиток на автобус. :beee:
    Потім пробіглась Галицьким ринком квітів - всю красу і запах квітів перебили продавщиці, які нав'язливо-нудно пропонують свої троянди, які мене взагалі не цікавили! :ireful1:
    На прсп. Шевченка в книжковому купила маленьку листівочку, яку покладу у букет квітів. :)
    Наступною зупинкою був ВВІР, в який я віднесла ту довідку з податкової..
    Далі по дорозі на роботу завітала в магазинчик квітів біля костелу, але там квіти дорожчі і їх мало..
    Передкінцевою зупинкою була робота, на якій і відпочила :) Скоро буду збиратись додому..

• Подобається Подобається x 9
  5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А в мене сьогодні вперше зацвіла фіалка, ще такого не було :) :) :) скільки не купувала, всі гинули, і ні разу не зацвітали.І от нарешті я добилась, що з "дєткі " виросла доросла рослинка і зацвіла. Це кайф :).

• Подобається Подобається x 12
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В мене сьогодні як завжди шалений день: зранку встала,набрала сценарій,перевірила пару зошитів і побігла на роботу.потім займаляся з малявкою годину,потім мала ще двох учениць.з репетиторства погнала в центр(з того дурного Сихова) на свою репетицію.думала,що хоч там відпочину,та де там - мої хлопці мені на хвилину навіть присісти не дали:sad: :sad: :sad: .нарешті о 19.30 мене відпустили і я поїхала додому.купила продукти,зайшла додому і навіть не мала сили щось приготувати поїсти,хоч не їла нічого цілісінький день.от сиджу зараз п"ю сік,виправляю свій план-конспект з іспанської..а ше треба 2 пачки зошитів перевірити:sad: :sad: ...вже хочу до Києва!!!!хоч відпочину там...а завтра матиму ще божевільніший день..

• Подобається Подобається x 6
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

останні кілька днів займаюсь написанням курсової.
    сьогодні у мене жахливо болить горло, нежить і сльозяться очі((
    нарешті стипендію перерахували по-новому, і тепер на неї можна придбати принаймні щось. я накупила для своїх квіточок грунту і добрив, а собі - фруктів: яблук, бананів, лимонів, мандаринів, апельсинів, грейпфрутів. і все це успішно куштувала. півдня займалась справами на одному своєму форумі.
    нині вирішила, що завтра на пари не піду - бо геть розклеюсь.
    мій Хом"як щось схвильований, висить на зубах на клітці, на руках не втримаєш, вдома не сидиться йому.
    нічого, скоро в кімнаті заживе ще один гризун, тушкан(у мого друга живуть 2 тушканчики.він купував 2 хлопця. жалівся, що вони нетрадиційної орієнтації. дражнив різними слівцями. а потім ці двоє взяли і народили 6 тушканчиків. тепер друга дражнять. тушкановим татом звуть:) і у мене один малюк буде жити, бо другу шкода їх продавати у чужі руки)

Додано через 1 хвилину
    можемо організувати зустріч;)

• Подобається Подобається x 8
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Маюнко,не повірите,але я якраз про то думала:) :) :) всьо збираюся вам у ПП написати та ніяк руки не доходять:)

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

чудо природи! від двох хлопців - потомство!

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя бабаця живе в 40 км від Каховки, то вже наслухалась про Ігри.:).але то люди говорять. апро самі концерти треба точно в неті почитати.Добре, що знову поверниулися в Каховку, бо ж які ТАВРІЙСЬКІ ігри в Києві?

А сьогодні зранечку привітала НАШУ маму(Максимову)з Днем народження.Така радесенька була.Наговорила мені купу всього гарного, я не мала слова вставити:))).Максим потім прикалувався, що мабуть всі гроші я проговорила.
    Завтра перегляд, малювати ще дуже багато.Ось ходила в Центр дитячої творчості, щоб подивитися, що вони малюють , може й собі що звідти запозичу.

• Подобається Подобається x 5
  11. маюнка

лікую горло.лікую ніс.підшукую готелі.почуваюсь кепсько.робити нічого не хочеться.на чаї вже не можу дивитись.нині сідаю готуватись до модулю завтрішнього з інвестиційного права; головне - вибратись до універу.

12. Boris_Kiev

А може вони внаслідок ... парадів вибороли право всиновити хом"ячків ? :)

13. маюнка

:ninja: тушканчиків

• Подобається Подобається x 2
  14. Boris_Kiev

... Трапляється ...

15. lotr_an

я не знаю п. Борисе, Чорнобиль близько ...

16. Boris_Kiev

А я думаю, що це згідно із трактатом "академіка (з двома ФФ)" Т.Д. ЛЫсєнка:
    "Сойка народила зозулю".
    Розшифрую: вважалося, що головне - виховання, а генетики не існує. :)

17. lotr_an

совіти...

18. Boris_Kiev

От якби Маюнка взяла тушканиху - то було би цікаво...

Мене завжди веселить, коли я чую прізвище Лошак.
    Лошак - це не просто похідне від слова "лошадь" (як "кошак" - від "кошки").
    Лошак - це дитина коня та ішачихи. На відміну від мула - дитини ішака та кобили.
    А пана на прізвище Кошак я знаю в натурі: начальник ІТ серйозного банку у великому місті. Сам він вимовляє своє прізвище майже як КОшик.
    Коли я туди приїхав вперше, один співробітник взяв в охоронця радіостанцію і оголосив "На всіх поверхах! Де КошАк ? Знайдіть КошакА, до нього приїхали !"

Перепрошую за офтоп. :)

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Сьогодні цілий день болить голова і доцька показує свої коники...
    Зате чоловік зробив дуже-дуже приємний сюрприз - купив квитки на концерт Скрябіна...

20. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Була в батьків... Готувались до приїзду маминої сестри... та ще....
    Та до завтрішнього сімейного святкування татового дня народження...:)

Не ходіть дівчата пізно ввечері одні... стттррраааааааааашно!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)