Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Звичний день

Спина болить, голова також...
    Але зате ми файно відсвяткували Паску вчора, і останні 4 дні були такі, що зранку прибирання вдома або готування або з дітисками бавлення а в вечір до церкви.
    Навіть в четвер мої діти поїхали зі мною на Страсті і мучились, але висиділи до кінця і так файно поклони били. То їм найбільше сподобалось :D
    А вчора поїдали мамину паску з задоволенням, тільки казали аби на другий раз родзинок не давала, бо вони так не люблять. І вгоди їм всім. Тато замовили аби родзинок побільше а дітиска аби не було але смак був такий самий. Бум за місяць ще робити з родзинками і без. :D

• Подобається Подобається x 4
  2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А мені вчора так паски хотілось, шо то просто капєц...

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми вчора з чоловіком ходили на Високий Замок фоткати як сонечко іде спати.. Але було хмарно, тому ми сонечка не застали.. Зате милувались сутінками, які поступово накривали Львів.. Включались підсвітки на церквах та будинках центру, на самій вежі.. Так гарно темніло.. Шкода, що штатив залишили вдома і не пофоткали цю красу вечірніх вогників..

Додано через 31 секунду
    Мені теж :) Бачила в ВАМі, чуть не купила :)

• Подобається Подобається x 10
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Приходіть в гості. В нас ще є і паска, і голубці і навіть ковбаса свячена. Щось мої свяченої ковбаси не їдять, зате яйця і паску вже майже з*їли. :radist:

• Подобається Подобається x 9
  5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Обов'язково...як тільки буду у вашому районі....

6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Привіт,шановне панство!
    Завтра маю бути у місті Лева.3 роки не був в столиці:naci: Західної України.Приїду по роботі,думаю порішаю свої справи,а потім на вечір можливо буду вільним.Можу і зустрінусь з деякими форумчанами,а може нє:no: ?...
    Якою відносною вологістю та t повітря зустріне мене Львів:ninja: ?...

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Розстроєна як гітара...Сьогодні був перегляд по макетуванню...Ну от чого я така дурна? Всі люди як люди, зробили щось простіше і одержали 5 балів.А я ...робила в готичному стилі макет костьолу, тепер маю 4 бали:sad:Спробували б його зробити! там стільки розрахунків, на 1 мм помилишся і все...
    Ось піду завтра домовлятись . щоб переглянули ще раз роботу.Ну не можу я змиритися з тим, що в когось прості архітектурні форми...кубики-трапеції і 5 . а в мене ..нащо собі планку завишати. коли можна без напрягу робити?

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Alias,
    співчуваю, але мабуть Ви здалися надто ВУМною для примітивного викладача ?
    Вони цього не люблять.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ні. Борисе, то я сама винна, бо трохи не вспіла дах доробити.Вони, редиски, переставили час перегляду на раніше...от і маю тепер:sad:

10. Boris_Kiev

Ну тоді скажіть - дощі йшли, дах протік, ось і переробляєте. :)

• Подобається Подобається x 8
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Борисе!
    А то не Вашого кота я тільки що бачив?
    Красень,хвіст трубою..

• Подобається Подобається x 3
  12. Boris_Kiev

Колись до нас внаслідок непорозуміння був прийнятий водій "з умінням тримати паяльник".
    Чистий гоблін. Бачили у підручниках ну не те, щоби пітекантропа, але печерну людину ? 1:1.
    Стиль їзди - 130 км/год, дистанція до попереднього авта - 30 метрів. Отак і вилетів з траси (благо, без пасажирів). Голова, ребра. Більше 6 місяців лікувався, потім тупо висиджував в офісі, качав музику й відео (я зловив його на 10-му гігабайті).
    Вигнали півтора роки тому.

А сьогодні дзвінок - чи працює у вас такий-то ?
    - Ні. його давно звільнили. Контактів не маємо.
    Виявилося, що він взяв кредит у банку, через який нам тоді йшла зарплата на картки - і зник.

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Что там у вас происходит. Мой друг едет в Чоп. Какие там у вас ураганы

14. Boris_Kiev

Це інкарнація мого Масика (1989-1996). 1:1.
    Перший напів-норвежець у Києві (контрабандний).
    Плодив свої копії в радіусі 500 метрів від дому - усіх розбирали школярі. Приносили йому й клубних кішок - процес відбувався у підвалі під наглядом власниці кішки (не пускав до хати).
    Нічого дивного в тому, що якийсь нащадок потрапив до Львова.

До речі, львівські мейнкуни (здоровенні, кажуть – з генами рисі) котуються в усій Україні. В основному – чорно-сірі смугасті.

15. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

зара все тихо.

може то про вчора? на окружній щити позносило. вітри страшні були.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цей величезний.Але рудий...

17. Boris_Kiev

Ну так мій Масик був не величезний (норвежець - не мейнкун), рудий з білим. Малюнок лінії розділу кольорів успадковувався його дітьми.
    Якось переді мною їхала Волга, так на задній поличці стояв можливий нащадок. Тільки я тоді був чайником у водінні, тому не став наздоганяти, щоби познайомитися.

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Так,гарне тут у вас місто Лева:naci: , цікаві архітектурні форми...
    Щось нагадує Чернівці:naci: :moskali:

• Подобається Подобається x 3
  19. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Трохи є схожість, але ваш університет з червоної цегли- це дійсно витвір мистецтва :)

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Нині завів мене один в Макдональдс, я звичайно туда не ходок. Там якась акція і дали нам по два Біґ Мака. Останній раз їв тото ще в 90х у Львові, якось призабулося... а нині був просто вражений - це таке Г... виявляється!!! Воно завше таким було?!
    Один з"їв, другий викинув, хоча з дитинства звик їжу не викидати... І хто то купує... Та краще в турків дьонера купити(що я нерідко роблю:) ) - воно і здоровіше, і дешевше, і смачніше, і натурального мньєса там більше...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)