Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

нас недавно дуже файно відшили в гАмериканському посольстві...

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну що Вам сказати... дякую, на доброму слові...? :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

ПриватБАНК, хоча Укрексіибанк теж має такі послуги, а може й ше якісь.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нарешті цей божевільний день закінчився!
    До обіду мав їхати у Білу Церкву (90 км) і потім трохи далі.
    Так хотів відмазатися і мати час для зустрічі з Левандівкою... А тут і сніг повалив. Спочатку чекали погоди в Києві, потім рвонули. Дорогою нас "накрило" - темрява, блискавки, хуртовина. А водій зранку хвалився літньою гумою...
    Поверталися зі швидкістю 60.
    За дверима кричить голодний кіт, приходить смс-ка від Маюнки (вона їде на вокзал зустрітися з Левандівкою)...

Доведеться відкласти приємну зустріч до кращих часів... Не лякати же Маюнку дорослим коньячним вихлопом ! :)

• Подобається Подобається x 4
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я - не з лякливих. але стан алкогольного сп"яніння у співбесідника мене ніколи не надихав:)

у мене день був божевільніший.;) почну з того, що вчора весь день інтернет не прцював у мене:sad:
    зранку їздила до церкви, знайомитись зі своїм наставником:) це був неймовірний, прекрасний час.то - на Лівому березі, звідти - до подруги заїхала на чай погрітись(живе за 15 хв від Лівобережної). поїхала на виставку-ярмарку, подивилась собі туфлі. поїхала додому(всі попередні події супроводжуються шаленим снігопадом). працює інтернет - зайшла на один свій форум, адмін мій наїхав, що мене не було цілий день, тре відредагувати то і се... зайшла на ЛФ,дивлюсь, Левандівка нині в Києві, збирає "залізо" для хворого хлопчика. я - дзвоню Борису. Борис - не в Києві, пересилає мені телефон Левандівки. дзвоню йому. він каже:"оце щойно звільнився, зараз - на Вокзальній, їду на Республіканський стадіон" я кажу:"скоро буду", похапцем загрібаю сідюшник, біжу на метро, їду на Республіканський. віддаю привід.запитала номер поїзда Левандівки, час відправлення. їду додому. дзвонить подруга, що віддати мені важливу книгу має - "давай зустрінемось, віддам тобі книгу". ок. зустрілась, забрала. бігом на вокзал. приїхала на місце, на потрібну платформу дійшла раніше за пана Віктора. поки чекала, причепився якийсь хлопчина знайомитись(потім,як ішла додому, він знову звідкись узявся, хотів проводжати. ну я його того, "відшила"). Віктора посадила на поїзд. їду додому вже просто НІЯКА. і тут в метро зустрічаю свою дуже хорошу подругу. ну Як не потеревенити? ще з нею годину гуляла. додому просто прилізла:) пішла у ванну, сиджу з мокрим волоссям, строчу пости на ЛФ-і. нині готуюсь до сну...

• Подобається Подобається x 8
  6. Boris_Kiev

Маюнко, я просто був втомлений. Невже Ви вважаєте, що я "в стані" поводжуся як ... хтось із двоголовою кокардою ? :)

А мені дистанційно зауваження робите :):):)
    А я же на Вас [цитата] не надИхав[кінець цитати] :)

• Подобається Подобається x 1
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

то було не зауваження взагалі. і навіть не у вашу адресу. то було висловлення мого ставлення до п"яних чоловіків. я про те вже колись на ЛФі писала:)

і була я ніяка - тобто, втомлена. а не НІКАКУЩА;)

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Маюнко,
    заради "красного словця" можу сказати, що саме Вас я й засоромився (у своєму стані). А якби на вокзал замість Вас поїхав би Форест (причому без тачки), то я "був би третім". :)
    Шутю, шутю !
    Ще буде нагода привітати Левандівку особисто !

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тримає мене Львів :) Паспорт роблять повільно, бо там тітоньки по кабінетах гальмують, візу отримати просто нереально (не заплативши), автобус почав їздити якось нерегулярно.. :8:

Зате прикольна погода :) Небо таке гарне, ніжне, чисте, невинне.. Хочеться закутатись в нього по вуха, щоб було м'яко і тепло.. :)

Вранці зустріла форумчанку, потеревенили в черзі до кабінетів.. Я усвідомила, що дуже рідко спілкуюсь з дівчатами вживу, бо більшість знайомих, майже всі одногрупники колишні, співробітники - хлопці.. Мабуть тому я тут і зависаю - брак жіночого спілкування :)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так гарно сказала :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Останні кілька днів з голови не вилазить одна абревіатура - КНЛУ...Київський національний лінгвістичний університет..туди через тиждень я їду на олімпіаду...нині на мене напав якийсь дикий страх, що я загублюся в Києві і не знайду того універу:sad: :sad: от сиджу готуюся,штудіюю граматику іспанську і буду зара шукати карту Києва в неті:) :)

12. Boris_Kiev

Іспанко, язик до Мадриду доведе ! Тільки питайте не КНЛУ, а "Ін-яз".

Тупо: Чемодан - вокзал - метро до "Хрещатика", перехід на іншу лінію (ст. Майдан.Н.)
    Звідти дві зупинки до ст. «Республіканський стадіон».
    Там же в переході купите мапу (буде дешевше, ніж на воклазі).
    Вийшли. Стали лівим плечем до стадіону і два квартали вперед по вул. Великій Васильківській (покійній Червоноармійській).
    Буде вуличка І.Федорова. Перейдете і 1/2 квартали наліво. Там парадний вхід.

А до того Ви 5 років у КВН бавилися ? :)

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

валить сніг. мала з Остапом іти на роликах возитися і на пташиний ринок - нікуди не підем.
    добре хоч інтернет включили... бо вранці не було.

• Подобається Подобається x 2
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхав чоловік :radist: (2 тижні не бачились!) Трохи поніжились в ліжечку, встали, поснідали.. Погода кепська, дощить, з хати не виліземо.. Чоловік пішов досипати, бо нічкою в автобусі не виспався, я - за комп (працюю + форум).
    Вийшло сонечко, хмари розтанули, гарно на вулиці, тепло.. Зачекаю ще трошки, якщо чоловік не прокинеться, то сама його розбуджу і потягну гуляти :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє,в КВН я бавлюся 3 роки.просто мене шось накрило і я вирішила трохи підчитати граматику,бо відчуваю ,що зі своїми дітками(а я працюю в гімназії і викладаю іспанську малюкам) і їхнім алфавітом і забавками зовсім здитиніла:) :)треба ж якісь складні форми повторити:) :) :)
    Борисе,дуже дякую за детальну розповідь:) зараз перепишу собі в блокнот:)

• Подобається Подобається x 1
  16. Alias

Чергова вилазка на річку з фотіком.Страшенний вітер, знімати неможливо.Вдома годинна розмова з коханим по телефону,трохи помалювала. трохи макетування.Скоро збиратися на електричку....

17. Boris_Kiev

Ось мапа потрібної Вам частини Києва:
    Інститут виділено червоним.
    Червоноармійська тепер В.Васильківська, паралельна їй Горького тепер Антоновича.
    Посередині квартала між Федорова і Лабораторною - Будинок органної музики, він же римо-католицький костел. Робота архітектора Городецького.
    Щоправда, під час богослужінь там грають на синтезаторі.

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

А сьогодні вночі до моїх дальших сусідів поліція приїзжала.
    Я цього не бачив , але мені сусід next door розказував, який вночі вийшов пса прогуляти.
    Приїхали перше одна поліцейська машина , потім друга , потім пожарники (вони киснем дають дихати хворим/пораненим), а потім амбуланс який і забрав цього дальшого сусіда на носилках.
    Незнаю наскільки це правда , але це мій нічний сусід з псом казав , що цього сусіда підстрелили , а він поранений набрав 911.
    Там жив ліванець (я його знав тільки з вигляду) 37-45р.Сам в великому 4 спальневому домі.Часто міняв авта , то Гаммер на драйвею стояв , то спортивна Інфиніті , то ще якась дорожча машина.Літом всі роботи коло хати(кошення трави 2р./тиждень , миття вікон і т.д.)виконували наймані робітники(а це дорого).
    Зранку я пішов подивитися коло цієї хати , нічого особливого там я не побачив.

19. Alias

Місто облетіла страшна новина..з 16-ти поверхівки , з третього поверху викинувся хлопкць 14-15 років.Кажуть, що через тестування.У мене з вікна видно той будинок, біля під"їзду купа народу...
    На слідуючий день ішла через двір того будинку..на бетоні перед будинком велика пляма притрушена піском, через який проступає кров...Моторошно....

20. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А ми вчора з Коханим, побачивши сонечко, кинули все і поїхали на ощеро!!!:) Розпалили вогнище... Так гарно було, вже забула, як це... Людей мало, прохолодно, але Коханий обійме...і стає так добре:)
    Бачите праворуч клаптик зеленої травички - тамка ми сиділи потім:):):)
    Забули про все..про те, що в мене два семінари сьогодні, про те, що мали заїхати до знайомих...ще й, немов змовились, телефони посідали:)
    Так добре на душі....

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)