Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Звичний день

Лічу в неволі дні і ночі...

В четвер вже буду відпочивати, вірніше не відпочивати а паски пекти і хату прибирати а ввечір до церкви. Але всеж не на роботі. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

колись, як бабуся заставляла мене теребити кукурудзу, (яку насипали просто в кухні, щоб не було зимно теребити), то я собі думала: рученьки терпнуть, злипаються віченьки...:D

• Подобається Подобається x 5
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також співаю :D

4. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Сьогодні бачила свого КОЛИШНЬОГО!!!!!!!!!!!!!!!!
    Як же я його чекала, як любила, як скучала... Здавалося без нього життя не буде.... 5 РОКІВ.... Питання з ким одружуватися в мене не стояло. Тільки з ним... ми обожнювали один одного...
    Йшла на зустріч й трохи боялася, раптом почуття оживуть....
    Не ожили...на щастя.
    Все було сухо стримано офіційно.
    Добре шо я з ним зустрілася, тепер я знаю як Люблю своїх мужчин.

• Подобається Подобається x 11
  5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А ми з чоловіком сьогодні цілий день ходили по меблевих магазинах, шукали матрас для ліжка!Я навіть не думала, що в нас зараз матраз дорожче коштує ніж саме ліжко :sad: Але все ж таки вибрали, і надіюся за тижні 2 я ми будемо нормально висипатися!
    Після походів по магазинах, я зустрілася зі своєю подружкою, яку не бачила 2 роки! Посиділи в кафе, поговорили...і час так швидко пролетів...Приїхала додому, а мої мужики скучили за мною. Один заліз на руки і не злазить, а другий цілує, обнімає.......жіноче щастя! :)

• Подобається Подобається x 8
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Panadolka !
    Купуйте українське !
    Матраци "Велам" виробництва Миколаєва не поступаються італійським: http://www.velam.com.ua/

7. Panadolka

:) Та от ми і купили потім в магазині матрац "Велам"
    http://www.velam.com.ua/ru/catalogue/matras/slux/?id=7#

8. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

головне щоб пальці не ломалися :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Panadolka

А чому вони мають ламатися?

10. lotr_an

та то так думки в голос :)

як ваш палець?

11. Panadolka

:D :D :D :D :D Щось я трошки "торможу":) .

Дякую що спитали:) Болить....набряк і синець зійшли, але доторкнутися неможливо:sad:

• Подобається Подобається x 3
  12. Малявка

Малявка на своїй хвилі

прийшла з пошти (оплачувала купу квитанцій комунальних платежів:8: ). Вистоялась більше години в черзі, наслухалась хамства і матюків, повернулась на роботу, як вичавлений лимон. Тепер хочу спати..

13. lotr_an

можна пораду?

ніколи, ніколи не йдіть платити за квитанціями на пошту чи в Ощадбанк до обіду. прийдіть годинка 3-4 (але не пізніше) - там порожньо.
    я вже навіть свою бабусю навчив :) знаєте старші люди дуже люблять встати раненько і зразу за квитанціями - тому й черги довжелезні. та й підприємці банк відвідують найчастіше до обіду.

• Подобається Подобається x 2
  14. Малявка

Малявка на своїй хвилі

дякую за пораду:) але в тому відділенні переважно завжди черги. але то свого роду хороше випробування для нервів:)

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я зранку вистояв чергу в ЖЕК.
    За довідкою.
    Товариш дзвонить,питає
    - Що робиш?
    А я йому
    -Подвиг!
    Тепер ще треба буде взяти довідку про те,що я взяв довідку...
    Але то ніц...
    Більше паперу - чистіша...

• Подобається Подобається x 6
  16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

І мені треба все оплати, а дитя нема з ким залишити...не люблю з нею ходити, бо Вікторія там такі коники показує і ніхто не пропустить, стоїмо разом від години до трьох...в мене деколи дах зриває від того оплачування. Доречі також страшенно не люблю то хамство і плітки і тих стареньких, які сидять на лавках...от вже ніби твоя черга, а тут ні звідки появляється ше троє перед тобою,виявляється вони стояли в черзі, але десь там на лавках :suicide:

17. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Нині шось собі подумала - вже підходила моя черга і на пошту зайшла бабуся старенька. Попросила пропустити її без черги, бо їй важко стояти. Мені не шкода, хай стає. Позаду мене стояла жінка, приблизно 50-тирічного віку. З її вуст злетів смачний польський матюк. Вона спішила на роботу. Я подумала собі, чого вона не поважає старість. Але потім виникла ще одна думка. Бабуся не спішить на роботу, вдо ма не плачуть діти. Вона могла сісти на лавочку і дочекатися своєї черги. Пригадалася моя покійна бабуся. вона б ніколи не пішла без черги - в неї було таке почуття власного достоїнства, що вона рідко визнавала свої слабкості. чи може старші люди також повинні поважати молодших?

• Подобається Подобається x 3
  18. карапуз

карапуз Well-Known Member

А я не дивлюсь,що на квитанціях написано "оплатити до 20 числа " :ninja: .Іду собі числа 21,22 і спокійненько все оплачую :agree: .І ані черг,ані "я займала перед вами,але відійшла на хвильку"... :cowboy: :) .

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

І я так думаю! Взагалі ця система мене просто вбиває, ненавиджу ці черги і розмови,які там лунають, я б хотіла шоб пенсіонери(безробітні) ходили платити в одні дні, а люди які працюють в інші...

20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Платіть через інтернет

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)