Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

та то я ще в площині конкретного випадку. про "в цілому" то не та гілка.

2. Doc.

Doc. Well-Known Member

В товариша День Народження, їду по подарунок, потім повезу його в гори дегустувати вино, там багато винарень,
    і оскільки в нього проснувся інтерес до жінок (з його слів)- в спа (spa) до китаянок, нехай собі сам вирішує наскільки той інтерес проснувся.:)

3. viltis

viltis Well-Known Member

Так ....прокинулась вранці, проспала першу пару...Примчала, пари не було,як і другої.... Потім сварились в кафешці...Книгу скарг нам так і не дали ...

Приїхала додому, зайшла в свій модний "бутік" -- Планету Секонд Хенд. Купила прикольну іграшку ---смішну корову ...і Черепашку рукавичку. Підняла настрій всім працівникам:wacko:)))
    Вдома затіяли прибирання. Навіть всі коврики потріпали ..Насміялись. Подали приклад молоді ---двоє хлопчаків насильно затягнули маму і тата до тріпання:)))

Все помила, покупалась, прийшов брат .... Сидимо триндимо:haha:)) А я паралельно на форумі:)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Вот если бы интерес проснулся у китаянок к Вашему товарищу, то день был бы обычный? ;)

5. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Сьогодні трохи вийшла в люди з подругою. В місті стільки маладьожі,що я аж комплексувати почала :) Ще й спина болить - була причина посміятися, що старість - не радість. Але в загальному цілий день якийсь такий сонний, мабуть, погода впливає.

• Подобається Подобається x 1
  6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мир не без добрых людей. Сегодня совершенно незнакомый мне мужик помог решить одну мою проблему с машиной, угробив на меня кучу времени, денег на своем мобильном и абсолютно бескорыстно...
    ...и настроение моё улучшилось (с) :)

• Подобається Подобається x 13
  7. Doc.

Doc. Well-Known Member

Так чи інакше день в товариша не звичайний...;)

Купив в подарунок альбом з роботами Elvgren(а), може скоріше з сплячки вийде. http://nylon.net/happyjolly/elvgren/elvgren.htm
    Дегустація вдалась, у психіатрії синдром, що супроводжується деперсоналізацією, порушенням сприйняття часу і простору, власного тіла і навколишнього оточення, офіційно називається "Аліса в країні чудес". Мабуть тому в ресторані на блюдах що подавали була квіточка орхідеї.., обов’язково піду ще раз щоб переконатись.:)

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Блііін!

Задоволення – лікувати кота (який кричить, проситься на двір!)

1. Вколоти 1/2 куба антибіотика в дупу (це тільки вдвох; головне- не передозувати і щоби він не втік зі шприцем в дупі);
    2. Витягти кота з-під дивана
    3. Закачати в рану 10 кубів новокаїна (без голки); пауза
    4. Витягти кота з-за холодильника
    5. Закачати в рану 10 кубів гіпертонічного розчину; пауза
    6. Витягти кота з-під батареї
    7. Закачати в рану 5 кубів мазі.
    8. Обробити себе йодом, одночасно стежити, щоби кіт не «помстився»

І так – двічі на день.

При виносі сміття тягне похуліганити - розкидати шприци (без голок) навколо контейнера. :)

• Подобається Подобається x 13
  9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Прикольний вчора був день

Був на 12 у церкві. ага, нє то треба починати з того що поснідав :) то досить важливо мушу сказати :) бо, забігаючи наперед скажу, що потім аж вечеряв.
    після церкви забіг до бабусі і на 14-00 був у Світлиці на Дорошенка на такій собі Реколекції але то не була реколекція, а швидше всього зустріч з отцем з Новознесінської церкви (здається правильно назвав). то все було в рамках зустрічі з ЛУЖ (Лігою Україських Жінок) - я один пацан (ну троха старший :)) і з 30 пань з середнім віком троха (+- 10 р.) за 60-ть :) священник розказував про роль жінки в сучасному суспільстві :) потім вкінці мені сказав (пожартував), що я того не мав слухати :) - дуже файний священник не "єлейний", а такий як люди, нормально говорив без перегинів.
    Потім зразу після закінчення десь коло 16-00 пішли (я з мамою був) в палац мистецтв на Шевченківський вечір, який почався з самовихваляння п. Стельмаха і закінчився концертом колективу з філармонії. досиь непогано проте нічого такого щоби запамяталося надовго - на відміну від Шевченківського вечора, який був 9 березня в Оперному. ще забув сказати, що весь концерт простояв на ногах разом з 50-70-тьма людьми які прийшли, а сидячих місць уже не було.
    опісля прибув додому для прийому їжі - бо вже вмирав :)
    а ввечері на 21-00 поїхав грати у футбол. вчора був прикольний матч. і немає різниці з яким рахунком ми програвали 3 рази підряд :)
    опісля змучений але задоволений приплентався додому. ліг коло 1-ї заснув десь коло 2-ї. а раненько вж в 7-00 прокинувся і на 8-30 був і є на роботі - звідки й дописую (студенти молодці не прийшли :))

• Подобається Подобається x 6
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Борисе, пишіть вже книгу.дуже смішно у Вас виходить.Уявляю, як то Вам його лікувати.Тут своїм кішкам краплі від "щоб заміж не хотіли"на носа капнути ЧОГО СТОЇТЬ :))

Всі вихідні пройшли майже однаково.Висипалась, ходили по магазинам, то те, то се треба було купити.Більшу частину часу займалася макетуванням, взяла роботу додому, скоро вже перегляд.А ще маю не початі три роботи по живопису.
    А ще рідний Буг..і фотоапарат.Пішла на годинку...Прибігла ,а тато вже чекає ,щоб відвезти мене на вокзал, мама з тарілкою, треба ж доню нагодувати :).Швиденько зібралася. та й на електричку.

• Подобається Подобається x 2
  11. Boris_Kiev

Привозіть кішок до Києва (або відправте автолюксом).
    Через день вони ВЖЕ не хотітимуть.

• Подобається Подобається x 4
  12. Alias

Пришлю, якщо кошенят на виховання залишите у себе :haha:

• Подобається Подобається x 3
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Сьогодні як витиснена цитринка. Ось така -

Вчорашній день був не просто насичений, а дуже насичений. Від 8 ранку на кухні, тоді 2 години перерви у церкві, а тоді знову на кухні. Гості прийшли на 16:30. А я перший раз за весь день сіла аж о 18. До 21 всі розійшлися, а моє чудо навіть не думало спати... Заснув аж о 22:30. Такий був усім збуджений та захоплений.
    Всі дякували вчора, дякують ще й нині. Мої хлопці теж в захопленні. Ще й уранці дякували. То й добре, що всім сподобалося. Хоч було все просто, без особливих ідей та вигадок, бо погода явно не сприяє фантазії. :)
    От лиш я тепер напевне знаю, що свого дня народження святкувати не хочу. :D

• Подобається Подобається x 8
  14. Boris_Kiev

А хто їх годуватиме ? Кіт ?

15. Малявка

Малявка на своїй хвилі

ну,у вашого кота є подруги, і не одна..:)

16. Alias

Нехай краще краплі вживають мої киці...куди тих кошенят дівати?

17. Boris_Kiev

Якби я знав, як їх звуть і де вони живуть :)
    Ви думаєте, вони бездітними залишуться ?

організуйте у своїй колишній школі "живий гурток", роздайте кошаків і на цьому Ваша місія закінчиться :)

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

перекупила плеєр у свого друга, тепер відчуваю себе нормальною людиною:) сходила з ним же по магазинах, вислухала страшну таємницю про його вчорашній день, була на парах. як завжди, поставила викладачеві запитання, на яке він не зміг відповісти. бідолаха, я ще й в його проблемний гурток записалась. матиме він проблеми:):):)
    у мами був жахливий день, зараз намагаюсь підтримати її, от ще і дивлюсь, як мій Пепа купається у пісочку.
    треба зараз сісти і написати індивідуальну роботу про Лігу арабських держав і не тільки цю роботу. от роздумую, чи піти завтра на пари , чи займатись курсовою роботою вдома... чи піти на 1 пару із усіх, на яку ПОТРІБНО піти, а потім приїхати і робити курсову і наукові роботи. з навчанням завали страшні. то навіть поки не завали, але якщо не розберусь із цим найближчі 2 тижні - то точно будуть завали. так що - в бій!:)

• Подобається Подобається x 3
  19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

втеча з в’язниці.....
    сиджу і дивлюся......
    а вже майже шоста за києвом....

20. bora

bora Well-Known Member

За вікном лапатий сніг..от тобі і звичне 18 березня...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)