Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

З першою краплею
    З останньою завірюхою
    Зі святом юної Весни!
    Вас поздоровляємо
    Сердечно бажаємо:
    Щастя, здоров'я
    Удачі, краси !

• Подобається Подобається x 19
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня ЛФ!
    Прекраснейшей половине, девочкам, девушкам, жёнам, мамам, бабушкам.

Чье сердце не горит любовью страстной к милой, -
    Без утешения влачит свой век унылый.
    Дни, проведенные без радостей любви,
    Считаю тяготой ненужной и постылой.

• Подобається Подобається x 20
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Дівчатка,мої вітаннячка Вам!!!
    Я себе зі святом ще вчора привітала:).
    Вчора сестра двоюрідна дзвонила.....так що сьогодні їду "святкувати" в село до двох малят,добре як одне плаче,а друге спокійне,а як двом щось прийде в голову,то такий концерт:)))
    От сиджу готуюся...все як Наталка каже
    п.с.;):))

• Подобається Подобається x 14
  4. Honda

Honda Well-Known Member

І вас вітаю з 8 Березня.. сорі не в силі гарну картинку вставляти... Захворіла:cry:

• Подобається Подобається x 13
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дорогі форумлянки.Від усієї душі вітаю вас зі святом весни.Багато спорять чи свято це чи ні. Залишмо в спокої Клару Цеткін. Я вважаю що наші жінки заслуговують на те щоб їх вітали кожного дня. Мені сподобалось як написала в Твіттері пані Тимошенко сьогодні:
    Рідні мої! Вітаю вас з нашим святом! Чоловіки несуть на своїх плечах всі тяготи світу, а ми тримаємо на руках їх)) Спробуйте бути щасливими!
    Я думаю в точку. Доброго вам здоров"я , щастя море квітів і гарну пісню в подарок.
    http://www.youtube.com/watch?v=x6g1P_qk_kI&feature=related

• Подобається Подобається x 20
  6. hunter

hunter мандрівник

йой! не тре хворіти, весна прийшла!!! ;)

• Подобається Подобається x 15
  7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Honda, одужуйте!!!

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Якнайшвидше.........
    Я вдома,печу ананасовий пиріг,перу,мию і все таке,що завжди роблю...........:)А через раз беру читаю "Верді"........

9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Всім, хто святкує 8 Березня - вітання!!!
    Добре, що вихідний. Наварила вареників, буду ще якийсь салат робити тільки ще не придумала який.

• Подобається Подобається x 11
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

Працюю. Як завжди. Тішить хіба, що Всевишній придумав форуми і перекури...

• Подобається Подобається x 10
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Всіх прекрасних жінок і дівчат зі святом весни!!!!
    Чоловік привітав - приємно:girl_in_love:! Зараз дивимося той таки мультик "Чіп і Дейл" і так не хочеться завтра на роботу....:)

Всі, хто надумай прихворіти - одужуйте якнайшвидше!

• Подобається Подобається x 13
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій чоловік свят не визнає, але о 5й ранку, коли збирався на роботу, розбудив мене словами "Всього найкращого!", поцьомав.. А я у відповідь сказала "тобі теж" і відвернулась до стіни продовжувати хропіти :)))

• Подобається Подобається x 17
  13. Bambook

Bambook Persona non grata

Та, до речі, оскільки в мене руки зайняті клавою і телефоном, а потім будуть зайняті подарунками і склянкою, всі бігом привітали мою дружину з Днем народження!
    Кохана, якщо ти знову будеш підглядати, чим я тут на форумі страждаю, знай, я тебе люблю!
    http://www.youtube.com/watch?v=fSk8b24dhHQ

14. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Вітаю пані Бамбукову з днем народження!:)

15. Honda

Honda Well-Known Member

Та знаю, а що робить... Подарок від природи на 8 березня... Очі сльозяться, ніс болить, дихати важко:cry: Сидю і лікуюся разом з блоком салфеток;)

Дякую! Постараюсь, шоб вам тут бацилок не розносити;)
    Бідний Коханий, нині крім того, шо подавав сніданок, обід, мив посуду(шоб я в холодній воді руки не мочила) в аптеку бігав та ще й мене мусів доглядати і лікувати ;)

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Чуть лоб не расшиб (у нас 0, валит снег и метель, ели доехал до дому) но успел.
    Фамильярничать не буду. Вашу дружину поздравляю.
    http://www.youtube.com/watch?v=X1FvKQd3PXM

• Подобається Подобається x 9
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добрий вечір усім. Усіх дівчат та жінок вітаю з 8-м березня. У нас холодно. Але кажуть у неділю буде уже +13. Ходила у магазин, купила горщики для квітів. Сьогодні відпочиваю, а завтра з ранку почнеться...

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я вітаю Бамбукову жінку,всього самого-самого, а здоров"я в першу чергу.....
    І вам Бамбуку - поменше куріть бамбук,побільше варіть борщів;)

• Подобається Подобається x 11
  19. Була на роботі...З квітами і шоколадкою прийшла додому.Щось мене нині погребло:купила мойви(раз в 2 роки купляю,чес.слово),посмажила,засмороділа нею цілу хату,навіть витяжка не допомогла.Зварила бульби,зробила салат(перець-помідор-огірок).Смакота.Мурчик приймав участь у забаві.:bad::wacko::nyam2::drinks::good:

• Подобається Подобається x 16
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми в суботу поїхали на херсонщину в Чаплинку до маминої рідні.вчора повернулися.....Бабуся так постаріла....дядько після облучення геть лисий і шрам від вуха до вуха..бррр.завтра їдуть знову в Київ,далі хімія....Страшно за них.Приїхали туди .вже стемніло..на вулицях ні душі,де-не де горить світло.Народ наче вимер.
    Зато я побачила справжнє небо !Слухайте,а зорі виявляється такі величезні!,яскраві!і так низько..В місті зовсім не такі.Погостювали і вчора ввечері повернулися додому..
    Зробила для себе відкриття,що не змогла б жити в селі,що я "до мозга костей" городська.

• Подобається Подобається x 21
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)