Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Встала зранку, а за ніч снігу налетіло, і зараз він продовжує падати. Аж настрій зіпсувався. Зараз треба збиратися до лікарні з малим, аналізи здавати. Як подумаю собі, що йому будуть кров брати, аж серце стискається. Він же такий манюня! Хоча в перші тижні життя це для нього було звичним явищем - де тільки можна було кололи ті катетери.. Аж страшно згадувати.. Одним словом, тиждень починається весело.

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не люблю вихідних.
    До амєрзєнія.
    Нині гавкнула їдна справа,де я розразовував заробити таку-сяку копійчину.
    Бо не працюють банки.
    Гавкнула ше їдна справа,бо не працюють нотаріуси.
    Карочє....є свята,а є безконечні праздвованія.
    Відверто кажучи,Різдво,як почалося на Михайла,так триває й донині,плавно преходяще в Великдень...

• Подобається Подобається x 12
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

І у мене болить. Упала, ще у грудні.

4. syavych

syavych копач

Якби ж то на тому закінчилось... Великдень ще плавно перейде в травнені свята :sad:

• Подобається Подобається x 6
  5. Romko

Він закінчуєсі десь під кінець травня,по чому,помучений люд потягнецця на,моря - відновювати сили і рихтуватись до нових праздвованій.

• Подобається Подобається x 7
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в моєї малої, блін, ніс(((
    Якась напасть. Процес вишмаркування носа не припиняється другий день. Нон-стоп. І кашель такий якийсь страшний... Ще й вночі розплакалася - щось, напевно, приснилося. Зі школою знову пролітаємо цього тижня. Зараз пензлюємо до ЛОРа.
    Одним словом, блін:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 11
  7. Я була на роботі.Перший день.Після хвороби.Роботи було скільки,що не було коли голову підняти.Зате день робочий збіг дуже скоренько.Я --за РОБОТУ!Завтра теж працюєм!:good::good::good:;)

• Подобається Подобається x 9
  8. Romko

Во-во....:sad:
    Після тьощиного "лікування",ледве дихаю...
    Ніч,як ніч,а зраня мусив злапати свяйєткові дулі.
    Але то сі робило со скрежетом зубовним і лише в позі зю.
    Бо дихнути не годен.
    А такі речі,завше сі стают,акурат,коли всі свйєткуют.
    Або празднують.
    Але найшов їден масажний кабінет і пішов сі ратувати.
    Там положили мі на стіл з валками,натиснули на кнопку і сказали,жи то є панацея.
    На крижі.
    Валки сі нагріли до розпеченого стану і крутяться собі.
    Вотак,від голови до дупи і назад.Може то є панацея для крижів,но не для нирки.
    Бо,коли тоті валки проходили по нирці,то вона сильно протестувала.
    Виглядало то файно збоку....

Стєгнули мі звідти і сказали жи може буде легше.
    А,може й не буде.
    Наразі стало гірше.
    А ввечері ше маю їхати до Львова.
    Ше по їдну дулю.
    Свйєто ж...
    Але сказав колєґові,жиби мою тлінну тушку завіз туди,привіз назад і поставив на то місце,звідки взяв...
    НаразІ сидю...відсапуюсь.Діджействую...
    О...
    Ага,для сонцесяйних - ГИ-ГИ.
    Мало"м не забув.

9. Ромку,перше треба встановити причину,а тоді вже пхатися (перепрошую на грубім слові!) на то-то ліжко!А якщо нерв защемило,то масаж ,тим більше такий,дєньгі на вєтєр.Якщо защемило нерв,треба зняти набряк,бо болітиме краще і краще!Набряк добре знімається компресом на ніч:листок капусти +1 ст. ложка меду+1 ст. ложка оцет.Коли зніметься набряк,тоді вже можна на панському ліжку за свої кровні полежати!А тьоща вас все таки любить...Зразу кинулась на допомогу...

• Подобається Подобається x 8
  10. Romko

В нирці запальний процес,то в мене періодично вже 17 років.
    Напиюся антибіотиків і стихає...
    А отепер мала пару разів вальнула,то вже зо два місяці не перестає....
    А крижі...о Аґатон знає.
    Сам мені диск впихав на місце.
    То перманент.
    Але ніц...якось воно буде.
    Як кажуть нєкі сонцесяйні супер...тіїво,тре з аптімізмом дивитись в будучину і життєрадісно волати:
    - ГИ-ГИ!!!!

• Подобається Подобається x 4
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Облиште...
    Там діагноз один: Доля (с)
    Нє?

12. ГИ-ГИ то воно ги-ги...Але треба з тим щось робити.Сама періодично маю на свої крижі таке ги-ги.Ліжко не допоможе.І саме,на жаль,не пройде...

• Подобається Подобається x 2
  13. Romko

Єстєсссно...:dntknw:
    Як там сі,межи сонцесяйного супер...тогово сі каже?:scratch_one-s_head:
    -ГИ-ГИ!:preved:

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Нє...тре казати ГИ,бо сонцесяйне супер..тойво...ше в ту гілку мені доступ закриє.:nea:
    Навет ГИ не буду мав де сказати...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Немає сенсу. (с) Romko

Доля! (с) Romko

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ой люди!!!!!Нехай кожен живе,як вважає за потрібне........
    Ми нині мали фотосесію .........переодівались,фоткались цілу годину,такий класний фотограф попався:good:нащолкав малого в різних позах і ракурсах.....
    Скоро 21 березня,-всесвітній день людини з синдромом Дауна,пофоткались всі наші діти і батьки,виставка буде з 20-27 березня в Палаці Мистецтв(Коперника).Але я попередньо ще створю тему і всіх запрошу:)

• Подобається Подобається x 15
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я їздила у центр. Бо уже кілька місяців там не була. Дивилася виставку картин на художньому ринку, зайшла у "Афіну" (торгівельний центр). Уже і там забудовують. Приїхала додому, змерзла! Мені учора подарували пляшку болгарської горілки, я лише лизнула, щоб зігрітися. Краще б я цього не робила. :blush:

17. А мене нині чоловік поздоровили з наступаючим святом!Купили мені моє улюблене морозиво!Во!:good::give_heart::give_heart::give_heart::nyam2::nyam2::nyam2:

• Подобається Подобається x 14
  18. Summer

Summer Well-Known Member

нині сходила в нову лінію за ролетами -не має того кольору, що мені треба, але є знижка 5% і буду ще завтра, то я купила на подарунки гарні рушнички у вигляді торта завернені з вишенькою :)...зайшла в сільпо накупила фруктів та й заварю чай з домашнім печивом і буду фрукти гамати і дивитись серіал про дім з привидами. як то добре вихідні! А завтра ми йдемо в гості -все таки свято , тож всюжіночу половину нашого ЛФ вітаю! Гарного весняного настрою!:)

19. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Якось малий нормально пережив ту здачу крові, принаймні, краще, ніж я:). Зараз лежить на дивані, бавиться і пищить, так смішно! А я записую на диски "Чіп і Дейл" - називається, скачую для малого на майбутнє, а сама теж так хочу подивитися. Дітьо, шо ше сказати:)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їздила до дизайнерки одягу, з якою колись робила фотосесію. Недавно побачила в неї одне платтячко на фотках з показу моди і собі захотілось :shy: Розповіла своїм, моя мама і чоловік наввипередки захотіли зробити мені подарунок (мама на 8 березня, а чоловік просто так, він свят не визнає). Мама все таки була першою (чоловікові зарплату затримують :sad: ), тож я зняла гроші і поїхала до тої дівчини знімати мірки.. Забалакались за чайочком, пів дня пролетіло якось непомітно.. Та й дорога до неї далека - 40 хв трамваєм в одну сторону.. По дорозі назад зайшла в супермаркет, закупилась. Вечір пішов на домашні справи. Чоловік приїхав з роботи, нагодувала, пішов спати. А я налаштовуюсь на миття посуду і сокодавилки. В супермаркеті була акція на банани - 5 грн за кілограм, тож купила той кілограм і зробила з ним молочний коктейль.. А від бананів так неприємно сокодавилку відмивати, фе! Але треба йти, поки банан не надумав засохнути..

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)