Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Приємної ночі вам;):mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ага. Вспомнил случай. Мне было лет 12, мне только дядька подарил ружьё 28 калибр.
    Взял это значит ружьё, патронташ, на лыжи и на охоту. Кустик (собаку так звали) облаивает белку на дереве. Я так разволновался (да ещё сказки в голове, что белка с дерева на дерево прыгает) и вогнал в патронник патрон с пулей, да жахнул. Попал в ветку, а щепка от ветки и пуля прямо в задницу белке. Шкурку не попортил и потрошить не надо. Но из мяса долго щепки вытаскивали. ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. hunter

hunter мандрівник

оце день хороший в мене видався - був на турнірі з мініфутболу (правда тільки 3 команди було і по 2 гри з кожною) і ми взяли перше місце і маєм кубок :preved: :preved: :preved:
    от прийшов до дому, думав розслаблюся, ляжу, якийсь фільм подивлюся... та деееее... комп підвів мене, почав "вимахуватися", останній раз то завантажувався десь пів години як мінімум, то взагалі дурдом!!! а в мене розрахи/лаби на носі, і диплом скоро.... йой :wacko:

• Подобається Подобається x 7
  4. XrustunkA

О вітаю!!!:preved::preved::preved:
    То і є твоє
    ?:blush:;)
    старієш:haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. hunter

hunter мандрівник

шо є то є :cools:

6. XrustunkA

ше й тішиться:)))

Сьогодні мали робочий день,щоб в понеділок був вихідний:crazy:

Нема натхнення дописати ще кілька сторінок курсової:)))
    Ще не написала одної роботи на конференцію,так вже до другої припахалио_О ну просто сідають на шию:sad:

• Подобається Подобається x 6
  7. Fon

Fon whom how

нічого нового

8. hunter

hunter мандрівник

а шо плакати?)))

в останню ніч з'явиться :haha:

9. XrustunkA

та нє...ні в якому разі......добре шо радієш;)

ага....чула я ...ти вже казав:tongue::))):preved:
    то теж новина;)

• Подобається Подобається x 2
  10. Fon

Fon whom how

а! нє!
    я трохи закатарений, і це недобре, бо мав подругу з харкова поводити по львову. вона приїхала з групою ювелірів, організовувала ювелірну виставку біля потоцьких. а я так раптово закатарився. але нічого, казали же були по навдці в кривій липі, їли тамтой борщ в хлібині, і ше в криївці їх поперло, і в галактиці танцювали і ше десь були, слабо памнятає, видно вже була така як тре )))
    а ше купив зеркальний фотоапарат, але нуйогонафіг, я ж не вмію фотографувати ніфіга. там якісь злі режими, діафрагми і витримки. треба собі інструкцію скачати, або піймати якусь фотографа класного. а ше купив годинник дівчині на 8 березня, бо вона свій нічяяно розбила. а мені кажуть шо годинник дарити то на розлуку, або як то кажуть - смерті бажати. то шо тепер їй без годинника і ножів жити? )))
    навіть боюсь іти в центир на 8 березня. це ж або в 9 ранку столик займати, або свій притарабанити під шумок в якийсь заклад )) квіти навіть боюсь ціни вгадати. сама задрипана трояндочка буде по 30, класні по 50-70 за штучку. ну правильно, бензин же подорожав, премєр азаров, гречки нема. чом би троянди не по 50 )))
    оце задумався про канаду. погода та ж сама, українців як в нас, купа. канадійців і французів - як росіян і москалів ))) десь майже так само.. правда туди без бабла не беруть, бдять свої наїджені ряди. та і нелегалів там небагато. якому негрику чи божевільному турку хочеться дупу морозити. вони більше каліфорнії люблять. до речі, поки нездужаю маю плюси. передивився усі фільми шо накачав. зелений шершонь так собі. любов і інше - прикольний фільм з елементами суму. доброго ранку - смішна комедія (прям зразок американського фільмового стереотипізму). а ше білий слон - казочка для тих тінейджерів шо не вміють інталювати стрілялки на компі. як то кажуть наші пабідят. ше футурама така нічьо. саркастична правда смішного життя. катрусин кінозал )))
    знайома з білорусії аською писала шо їм терміново везуть гречку дешеву з китаю. складається таке враження, що нашу хорошу продали німцям і американцям. а їхню гмо-мутовану, в котрій зовсім немає поживних речовин, вирощену незнати де, везуть нам. шось мені таке не дуже подобається.

• Подобається Подобається x 10
  11. XrustunkA

І шо?Робимо висновок,що найкращий подарунок на 8березня то-гречка:)));)

• Подобається Подобається x 9
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

Та най буде гречка, лиш не суперечка! :)

13. Малявка

Малявка на своїй хвилі

От і день добіг кінця. Якось так всьо зависає тепер, коли погода і стан душі завис між зимою і весною... Тоска бере. Тре йти спати і не кохати собі мозок дурними думками. Усім приємних снів (а ще краще - тупо без снів виспатися:) ). Надобраніч.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хотів би спитати шановного Chaldonа . Ви були в Уссурійську? Там дійсно є такий готель?[​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  15. poetka

poetka Дуже важлива персона

:mocking::mocking::mocking:
    Неділя то добре,якби ще й наступний тиждень пережити буде ще ліпше......

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас паде сніг.Зима,зима коли вже весна прийде?

• Подобається Подобається x 8
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я чесно поки весни не хочу...най перше вона в душу прийде....

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

Падає сніг, бо вас "Файне місто?" і Зима не хоче йти в погане, то Весні прийдеться зачекати...;)

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

А якщо в Душу Весна прийти забариться , то що весь час зимувати...?:sad::cry:

• Подобається Подобається x 6
  19. Bambook

Bambook Persona non grata

А чого? Ялинку вертайте в хату і кожного першого числа місяця робіть собі Новий рік ;)

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вчера у нас была весна, солнце, +10, ручьи текут, казалось вот все таки григорианский календарь более правильный. А сегодня валит снег крупными хлопьями, правда +2.

БРАТЬЯ И СЕСТРЫ! Простите меня если кого словом обидел, я не со зла

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)