Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Скоро:
    http://www.youtube.com/watch?v=jc3HmcQcN4c

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Ха, Челдон, якщо таких писклявих слухати, то і в червні будуть "зима-холода", а з ВВ - воно й на душі тепліше ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Chaldon

А я и не подозревал что вам с мыслями о ВВ душе теплее. Если в темах о кухне и привычный день как и мой настрой в песнях вас донимают мысли о ВВ, политике и Чалдоне. Приятно знаете ли. :good:
    Доброго дня ЛФ!
    А прекраснейшей и мудрой половине ЛФ. :give_rose::give_rose::give_rose:

Чье сердце не горит любовью страстной к милой, -
    Без утешения влачит свой век унылый.
    Дни, проведенные без радостей любви,
    Считаю тяготой ненужной и постылой.

Омар Хайям

• Подобається Подобається x 9
  5. terRen

terRen Дуже важлива персона

"Зима - холода","Весна,Весна..." як добре ,що є музика, яка додає нам тепла, настрою,любові і тим більше ,що насправді - Весна календарна,а стукає в сердечка справжня.:good: Як не крути,а таки в природі все йде своїм чередом і сонечко вже більше пригріває(вранці так гарно), і калюжі потекли струмочками і пташки почали веселіше цвірінькати... Веснаааа....:)А морозець , то так ще останнє про Зиму...:)

6. hunter

hunter мандрівник

і звідки та лінь береться?
    нічого робити не хочеться...

• Подобається Подобається x 5
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Тому шо п'ятниця.шоферський день

8. Bambook

Не з мислямі, а з пісенькою в навушниках :)
    А політика тут до чого? Невже Губін і Челдон кудись балотуються? :)))

9. Chaldon

Тогда я что то не понял?
    Если бы было ЛФ и пани, тогда и не было вопросов. :) Действительно теплее. :good:

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Куди і до кого...,у прийми?Чи брати приклад з Ромкових "добродіїв"?:)))Дивлюсь,шо сонечко все веселіше шкіриси,набирає силу,весна не загорами.

• Подобається Подобається x 7
  11. Bambook

• Подобається Подобається x 2
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Сонечко світить, на душі тепліє;) пора ялинку з хати викинути:haha:
    Вихідні дні наближаються, Коханий вечером приїде: красота:good:

13. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А я сьогодні забрала поштову посилку (нарешті!), книжечки замовляла в АБАБАГАЛАМАЗІ. Хоч для дитини, але я така задоволена - такі гарні, такі УКРАЇНСЬКІ! Дуже приємно, що таке в нас видавництво є.:yahoo:

• Подобається Подобається x 8
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Видно никогда не пойму женской логики!!!!!!:nea:
    Звоню на работу, там женщины с кислыми голосами скулят, что не дают премии на 8 марта.
    Пытался им объяснить, что премия так или иначе будет, сейчас важнее зарплату получить, а это надо насчитать... провести по банку... получить в банке наличные и только потом выдать... реакция...-0. Скулёж не прекратился.
    Напряг руководство, премию выдали, а вот зарплата теперь ушла в туман, так как уже и денег не хватило и насчитывать её, в момент эйфории по премии, некому стало.
    И где здравый смысл?:dntknw:
    Получить 100 грн. премии и остаться без зарплаты перед 4-х дневными выходными. о_О

• Подобається Подобається x 6
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я їздила у головний корпус - на Французський бульвар. Здала соціологію. Назад шла пішки, бо трамваї не ходять. На вокзалі сіла в автобус. Я з дуру зняла шапку, а виявилося, що не так уже і тепло .

Останнє редагування модератором: 4 бер 2011
    • Подобається Подобається x 8
  16. Поховали нині мою добру товаришку і щиру порадницю...Вічная пам*ять...Проста жінка,доброзичлива,виховала двох чудових доньок,бабця чотирьох внуків,щира християнка.Померла після тяжкої довготривалої хвороби...На похороні було море людей,оберемки квітів...Таку пошану вона собі заслужила своїм земним життям.На душі тяжко.Не хочеться вірити,що Галі більше нема.

• Подобається Подобається x 18
  17. Radistka

Radistka Rändaj

Звичний день. Весни не обіцяють ще за два місяці.
    Сьогодні випав новий сніг. До зубного болю хочеться взяти в руки бодай хоч газету, написану українською. По ночах сниться сало ...

18. Honda

Honda Well-Known Member

Я теж вчора шапку не вдягла, а нині зранку прокидаюсь, а горлечко поболює о_О Я йому зробила першу допомогу, і все ок...

• Подобається Подобається x 7
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

то весна;):)))

Кому не хочеться а кому треба:crazy:
    Якийсь шалений день....
    Мало того що з 9.00 до 15.00 на ногах ні хвилин щоб відпочити і +постійно думати що робиш.Ще й тварина сьогодні буйна попалася......накололи транквілізатором,а йому хоть би шо,а як стукнув би мене раз,то напевно би по стіні розмазав.......ех на таке треба моцних хлопів:)

о яка дівка:))).....
    я без шапки з хати не вийду:)хіба виженуть:))

• Подобається Подобається x 10
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може то його від уколів і розковбасило так ;).....я теж після другої пляшки коньяку буйний стаю)))......доки мене сон не зморить..)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)