Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Chaldon, і про що це Ви ?:))):blush::girl_angel:

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не помню маленький был. :dntknw::give_rose::mocking:

• Подобається Подобається x 8
  3. Summer

Summer Well-Known Member

зранку сходила на пошту відправили листівки поздоровлення з весною родичам і шо..нікого не було на пошті, а тут враз такий тлум.... з того переживаю, щоб не переплутати листівки, бо там запихала швидко в конверт, шо і не перевірила... не люблю свою пошту, вічно, вічно там черга...:sad:а в таку погода на головну їхати не хотілось ... потім зайшла в дц за хімією...ой дорого все, зара серіал гляну, трохи витрушу голову від всякого робочого хламу...:)

• Подобається Подобається x 15
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний вечір...
    Скачу,шо кузнєчік,з любого положення перехоплюю малу,як зірвецця.
    Виробив в собі реакцію,шо той Брюс Лі...реагую на будь-який рух малої...і ловлю будь-який літаючий предмет,типу тапка,пульта і тепе....
    Правда,вона ізощряється все ж дістати...ногою,або п"ястуком...то йду на балкон відсапуватись(Люба приймає зміну),перекуру з три штуки...і заступаю назад....на пост.
    Музику...теж задача.
    - А включи айяйяй!!!!!!
    Цокаю
    І шукаю....шукаю...виявляєцця...Techno - Floorfilla - Anthem...
    За хвилю...
    - А Віагра!!!!
    хм...Віагра в неї Ані Лорак...вже знаю...
    І шопівгодини гонітьба по хаті...з поползновєнієм шось десь кинути...
    Дзвонив о.Ян....закрив в кімнаті,включив голосник...таде...перекрикувала.
    Надвір не хоче,не настоюю,бо троха шмаркає,ну нафік.
    О...
    Звичний вечір...
    Люба там десь молиться...баба фтелєвізорі вампірствує......я діджействую...на полусогнутих...
    Звичний вечір...
    Соррі,умолкаю,бо прибіжать нєкі...і скажут
    - Ромку,скач і тішсі!!!
    Скачу.
    Но не тішусі...
    Всьо...поскакав...
    Але ше буду,бо треба ФорА сказати,жи він нєправ фкорнє...

• Подобається Подобається x 19
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Скачав серіал Динозаври. Переглядаю... Давно так не сміявся... :haha:
    :good:

• Подобається Подобається x 7
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ни фига! Когда это я ещё был неправ! Я всегда прав!

---Пойду-ка я спать! Гады-коммуняки меня приучили! Не прощу им этого! Покойной ночи всем!

7. Chaldon

А я "Вспышка" пересмотрел под новым взглядом. :good:

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це со? (турецький гумор с.)

Що до "вспышки", я привик до свого жарту з ГО:

9. Romko

А я дочекаюся,щоб мала вляглася.
    Вознамєрівся подивитись
    "Воспламєняющая взглядом 2"
    Фільм і книжка Кінга безподобні,але шо таке 2?:scratch_one-s_head:
    Може до 2-ї перегляну,бо в тоді мала встає на музику...

• Подобається Подобається x 10
  10. Chaldon

«Вспышка» — кинофильм. Экранизация произведения, автор которого — Джордж ЛаФонтен. Не рекомендуется просмотр детям и подросткам моложе 16 лет.
    Сюжет

Двое патрулирующих техасскую границу наталкиваются на засыпанный в пустыне джип с человеческим скелетом внутри, мощной винтовкой и 800 000 долларов наличными. Деньги и водительские права человека датированы 1963 годом. Вскоре оба патрульных вынуждены бежать, спасая свои жизни от федеральных агентов, которые полны решимости убивать всех, кого находят в связи с этим.

В конце становится ясно, что водителем джипа был настоящий убийца Джона Кеннеди, а не Ли Харви Освальд, и что правительство США вместе с департаментом полиции Далласа стояло за убийством Джона Кеннеди.

• Подобається Подобається x 3
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо такого не бачив, то гляну.

Ce To?:

Спалах / Ignition (2001)

• Подобається Подобається x 2
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:good:
    Він то вміє;)

А я Альфреда Хічкока дивлюсь «Психо»(1960):good::)

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Захворіла... :sad: Добре, що хоч температури нема, маю надію до вівторка підлікуватись
    Почала передивлятись улюблений OneTreeHill.. : )

14. Chaldon

Вспышка
    Flashpoint

Жанр детектив
    В главных
    ролях
    Крис Кристофферсон
    Трит Уильямс
    Рип Торн
    Композитор Франке, Кристофер
    Длительность 95 мин.
    Страна США Год 1984

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Мала заснула.
    А я відкрив папку з кінами...і включив про дябелка.Ну,так сі кІно називає.
    "Диявол".
    Як в хмародері три фацета і дві кубіти..а,їдна так нічо....о...їдут в ліфті.
    І з ліфтом шось сі стає.
    А перед тим,з верху того хмародеру якийсь франсуватий вискочив на автобус...
    Та й во сі див"ю...

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

Подивився...
    Вражає....

І...
    За все доводиться розплачуватись...За кожну думку...кожен вчинок...
    Просто...намагаючись себе пожаліти,думаєш...чому?
    За що отак...
    Чому я?
    Але все в світі,кожна подія в часі...в просторі настільки переплетені між собою...що не нам про це судити.
    Чому...за що...

• Подобається Подобається x 9
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Христинко, перед сном не страшно? о_О

А я ввечері випила в мами міцного чаю, тепер мої хлопці вже десятий сон бачать, а я не можу заснути, тут сиджу, а нікого нема вже... Піти шось поїсти, чи шо?

• Подобається Подобається x 9
  17. Неділя.Горло болить,думала,що відлежуся в теплому ліжку,погрію своє горло.Чоловік ішов на роботу,впустив кота до хати...Кіт дуже гарний,волохатий,молодий,перший раз пішов в загул,звечора не хотів іти до хати,ранткував,всі навколишні пси цілу ніч гавкали на то його ранткування.Так от,приходить те чудо до мене мокре з ніг до голови,включаю світло і бачу чудо мокре,не то в землі не то в вугіллі і ціле в такій або грубшій трачині або в дрібній стружці...Хапаю то чудо і в ванну...КІт протестує,включаю гарячу воду і починаю то змивати!!!Кіт протестує!!!ВАнна чорна не то в землі не то в вугіллі!!!Чи то трачина чи то стружка плаває!!!Одною рукою тримаю кота,другою шланг від душа,і змиваю,бо бракує мені ще одної руки,щоб влити на нього шампунь...Кіт у нас тварюка мирна,кігті ніколи не випускає,а тут уже не витримує такої наруги і випускає кігті...Перевага на боці кота,у нього чотири лапи,а в мене руки зайняті!!!З горем-бідою кіт вимитий,але погано витертий,бо втік бродить по хаті...А я палю пічку дровами(у нас газове опалення,а пічка в одній кімнаті для душі),щоб той юний Казанова вигрівся і висушився...бо він любить біля пічки грітися...Це його другий подвиг,перший був ,коли в нього несварєніє шлунка було,але тоді мені чоловік допомагав і сили були рівні.Одним словом,день почався вдало...Чудо волохате сидить біля пічки і намиває мені гостей.:bad::ireful1::cry:о_О:crazy:

Last edited: Feb 27, 2011
    • Подобається Подобається x 16
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Температура є? Якщо нема візьміть фалімінт, він хоть обезболює горло-легше переносити, якщо ні то випийте звичайне обезболююче, я спасався Іметом(імет-це німецький ібупрофен)

19. Romko

Під ранок перекімарив.
    Приснилось,що Зоряна..не то вмерла...не то загубилась...я шукаю,не вірю...як?!...як жити без неї...
    Зірвався...не спав...
    Курив,пив каву,курив,пив каву,доки не посіріло.
    О..
    Потім заліз сюди,закинув вірші...життєстверджуючі,як звиклє...
    А потім відправив Любу до Зоряни і пішов в туалєт.
    В Сільпо.
    Бо до нашого не доступишся.
    Там тьоща.
    З ночі.
    З"їхав вниз...так лАдні замерзло...
    Цілу ніч.
    Прийшов відти,та й ю....
    Мала вже встала,зара прати,годувати...музика...звичний день.
    Може трохи виведу.
    Але...як добре,що вона є...

• Подобається Подобається x 22
  20. Сьогодні явно мій день.Випрала коврик з прихожої,на якому відмітилась моя собака Реська,тиждень він сушився надворі.Забрала вчора до хати,склала,поклала в куточку,думала сьогодні простелити...Мій гарно складений коврик відмічений рівно посередині зловредною собакою Реською...Тепер коврик на сходах чекає слідуючого прання...А зловредної собацюри нема,сховалась,знає,що винна.Навіть на запах будербродів не показалась,чекає на господаря,щоб об*явив їй амністію.Кіт Фунтик(1 серія моїх сьогоднішніх пригод) вилежується біля пічки,вже майже висох.Коли він бачить себе після купелю,то перебуває в шоковому стані,особливо коли бачить свій тоненький хвіст,починає його ловити.:bad::ireful1::crazy::cry::cry:о_О

• Подобається Подобається x 14
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)