Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

мушу вас розчарувати...

нюхові рецептори не можуть розбудити сплячу людину.

• Подобається Подобається x 2
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В четвер ввечері чоловік поїхав у відрядження,а нас з малим завіз до моїх батьків і повинен був завтра забрати,коли повернеться.Але я сьогодні зранку прокинулася із твердим))) відчуттям,що хочу додому,тому-малого на санки- сумку в руку і на маршрутку....і ми вже вдома,і я вже на ЛФ)))

• Подобається Подобається x 9
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

На даний час в світі існують два противірусних препарата-таміфлю і ремантадин. Тільки ремантадин діє тільки на вірус типу А(на даний час існує три типи вірусів-А, Б і С)http://www.gripp.ru/info.aspx?id=92. Як видно з джерела-наші легкі форми недомагання визиваються в основному вірусам типу В і С,отож ремантадин на них не діє. На рахунок аскофену-він взагалі відноситься до симптоматичного лікування http://www.webapteka.ru/drugbase/name723.html і дійсно дещо покращує загальний стан, але разом з тим у нього багато негативних побічних ефектів. Тому тепер існує думка.що краще поєднання парацетамолу з ібупрофеном, і то при температурі вище (дехто каже 38, дехто 38,5 градусів по Цельсію).Адже температура це також нормальна реакція на віруси, тільки коли вона тає гіперергічною, тобто починає шкодити власним білкам організму-її треба збивати. Якщо менше 38 то збивати не треба, організм так бореться з вірусом.Приймаючи різного сорту ліки Ви даєте можливість організму "лінуватися" і не боротися. Отож не завжди треба пити ліки без необхідності.

• Подобається Подобається x 11
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зраня ходив на радіобазар...шось людиска сі тлумлят,шось їм треба...ніяк сі не вгамуют...:ireful1:

приліз...а тутка капєц...
    Сі починає весна...
    Дзюрчат руч"ї,цєпає вода...:sad:

Але,може ше буде мороз,то дітваки будут мали ковзанку...:preved:
    Та й нам,старим буде легше сі вниз діставати...:sorry:

• Подобається Подобається x 13
  5. Повний-тунец!

• Подобається Подобається x 8
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

7. hunter

hunter мандрівник

щойно з баскетболу додому зайшов... два пальця "вибив", блін як то больно.... ааа, тепер друкувати важко, факі.... про мишку вжагалі мовчу... :wacko:

• Подобається Подобається x 8
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну нічого...подумаєш:)))
    зате вмієш
    ;)

Останнє редагування: 26 лют 2011
    • Подобається Подобається x 3
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

• Подобається Подобається x 10
  10. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А в мене вже третій день температура. Вчора взагалі - вперше у житті- було 39,2. Переживала, щоб малий не заразився, бо вже в хаті всі "лежачі". Сиджу переживаю, щоб не було ускладнень, ато треба буде антибіотики приймати, а моя кнопа нічого крім грудного молока не їсть...

11. hunter

hunter мандрівник

і я так кажу)))

:nea: зуби цілі)))

• Подобається Подобається x 7
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

То в нас,старухІв таке буде...а в млодзєжі - - удовле...е-е-е...удовель...-е-е-...удолєвтворєніє...не вимовиш,їті...спросоння....:scratch_one-s_head:

Співчуваю...:sad:
    Але таке сі часАми стає з бальонокопальниками...кидальниками і прочіми,хто сі материт матюгами.:sorry:
    То КАРМА...:preved:

13. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Єдиний позитив з того - це те, що маю можливість подивитися раніше закачані фільми про Джеймса Бонда. :) Маю цілих 23 штуки.

• Подобається Подобається x 10
  14. hunter

hunter мандрівник

колись хотів передивитися всю бондіану, так і не вийшло...

• Подобається Подобається x 4
  15. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Видно, для того тре захворіти :) (жартую, не бажаю Вам того:crazy:).

• Подобається Подобається x 7
  16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

XrustunkA сколько ещё вам учится? ;)
    hunter заметьте, о свадьбе не я сказал. ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хтось з баскетболу....а я з Топольної (з лікарні),ледве ся чую,втомлена,приготувала своїм вечерю,помила посуд,зараз перу......а потім треба гнати в сільпо,ну чому в житті так є,ніби живеш,все кльово,а тут гоп!!!!!!!!!і якась рідкісна хвороба скосить.........(ше б не дивувалась,якби мама в Єгипті побувала,чи десь в Азії....а тут........)як я вже втомилась лікарі наче самі в шоці,збирали консіліум....і т.д. Я молюсь,а що залишається,треба ж бути оптимістом.
    П.С.Голова болить,хочу спокою,мрію про нього.

• Подобається Подобається x 15
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

..а я - з кухні.. А перед тим було прання і похід за продуктами. А вчора був рок-концерт :music: Змучена, але всьо файно.
    Вчора так наскакалась і накричалась на концерті, що сьогодні вся побита. Згадала бабка молодість.. От тільки дивуюсь - чого кричала, якщо знала тільки одну пісню, і то - тільки приспів :))) Але охрипнути вдалось. Чи мо' то від пива? Чолові на дієті, тож пила за двох.. :shy: Хоча він все таки забув за дієту і теж відірвався :)
    Правда, розбив окуляри за купу грошей, ще й загубив їх по дорозі додому, тому гарантію на них не визнали :sad: А ще недавно запасні поламав, бо вони були криві, а він їх "рівняв". Запасні мають замінити за знижкою. І то добре.
    Оце власне зранку їздили замовляти ті окуляри і заодно купили рибу, овочі, фрукти. Дорога в чоловіка дієта, але корисна :good: Чоловік як завжди - "ну і собі щось купи". Купила глажку :girl_crazy:
    Посидю трохи і далі на кухню. На вечір будуть відбивні з грибами (то для мене) і риба з овочами (то для чоловіка). І сочок свіжий, куди ж без нього :)

• Подобається Подобається x 15
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я приїхала хто знай звідки - з Аркадії. Халтурила. Коло моря холодно - ледве додому долізла.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як в Аркадії можна Халтурити?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)