Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

підберемо щось прохолодніше..

• Подобається Подобається x 13
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я напрацювалась, як скотина, сьогодні. Нікого нема влома - усі роз'їхалися. І ще повно роботи. Зараз сидю, трохи часу є, відпочиваю. Вимила усю хату. Ще у коридорі. Три квартири. Ніхто не миє. Одна бабуля тут - не зовсім адекватна. Так вона як помиє - бруду після неї ще більше ніж було. Бо нічого не добавляє у воду. А я мию і з порошком і з хлоркою.

• Подобається Подобається x 15
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

В центрі корки....
    Несподівано випав сніг...

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Несподівано?о_ОТи впевнений?
    Здається.це вже закономірність..навіть у нас.У нас теж трохи сипало того білого неподобства з неба:)

• Подобається Подобається x 11
  5. Romko

Ну ж корки...дупопад...в смислі гололід...:scratch_one-s_head:
    Снігові замети...
    Ніхто ж не сподівався....:dntknw:
    Та й хто таке видів...як взимі....

• Подобається Подобається x 13
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Чого бідну мишку в колбу посадили? о_О
    Що з нею будете робити?

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас знову проблеми.У діда виявили виразку шлунка і стеноз превратника.Нічого неїсть,схоже,що буде операція.Все це нерви...знову треба гроші...Де бто їх надрукувати?

• Подобається Подобається x 12
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

ожеледиця:)

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Дупопад...:nea:

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це дійсно точніше підходить. Є і в закарпатській мові одне слово, яке дуже передає душевний стан людини- напИнать(перед Ригою;) )

---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:17 ----------

ПО перше требе вилікувати виразку потім вирішувати що робити з стенозом-це дивлячись в якій стадії. Почитайте http://gastroenterology.eurodoctor.ru/complication_stomach_ulcer/porter/
    http://www.med2000.ru/mps/yazva7.htm

• Подобається Подобається x 5
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Не бійтеся,нічого страшного я їй не зробила........вона ще й досі жива:)))

Сьогодні подзвонила подругам з Городка:)сходили на каву:winkc:

Щойно глянула котра година:scratch_one-s_head:,пора би вже в люлю:mocking:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... чорна полоса здається закінчується... Головне, на коні втриматися.

• Подобається Подобається x 12
  13. Romko

Тьфу-тьфу...
    Бо в мене...памнятаєш,я колись повідАв,жи в мене чорна полоса?
    Виявляєцця,то була сіра(с)....

• Подобається Подобається x 4
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ледве проснувся після всіх "свобод".Напевне запах кави, який чудовим ароматом прокрався з кухні і полоскотав мої нюхові рецептори вкінець поклав край сподіванням ще трохи.... А кава була чудова....

• Подобається Подобається x 9
  15. Взяла на сьогодні вихідний.Болить горло,ломить кості,лікуюся перевіреним методом---хатньою роботою.Пралька вже включена,черга за прибиранням на кухні.Вчора знов дуже змерзла на роботі,помічник мій вже вчора лежав з температурою 39.Треба включити Сердючку "всьо будет хараааашо!" і почати медитувати.:cry:о_О:cry::ireful1::bad::haha:

• Подобається Подобається x 9
  16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Всем, кто жалуется на плохое самочувствие, головную боль, ломоту в костях и иногда - подташнивание. Если согласны выслушать совет не врача. На мой взгляд, это признаки вирусной инфекции, что-то вроде гриппа. А может быть, и просто грипп. Мне пару дней было так же "кюхельбекерно и тошно". Всё время болела голова. Пока я не подумал - а не грипп ли это? Достал упаковку Ремантадина и начал курс лечения от вирусной инфекции. Кому позволяет состояние желудка, можно принимать старый добрый аскофен -на мой взгляд, он симптомы, связанные с гриппозными состояниями, лечит лучше всех новомодных лекарств, и при этом дешевле их. Был бы благодарен за квалифицированное мнение нашего уважаемого пана smeet-a, что он думает по этому поводу? Всем - доброго утра и крепкого здоровья! Мы тоже выпили кофе с соседками. На улице лучше, чем вчера. Всего -7, ветер средней силы. Жизнь начинает налаживаться.

17. На ніч вип*ю "Фармацитрон",може допоможе.Зараз не п*ю,бо сплю від нього,як сурок.Коли йду раненько і темненько на роботу і приходжу,коли сіріє,здається,що в хаті повний порядок...А при денному світлі... ... порядку,м*яко кажучи,нема.Драю кухню...

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сусідка повернулась до Ваших бутербродів з сиром?

• Подобається Подобається x 2
  19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Доброе Вам утро! Кто отказывается от хорошего? Мы ведь собираемся не ради того, чтобы поесть бутерброды и выпить кофе. Главное - это общение, это атмосфера дружбы, разговора по душам о своих заботах и проблемах... Эта наша соседка иногда страдает от осознания, что мы можем подумать, будто она приходит "попользоваться" нашим кофе и бутербродами - мы хорошо её знаем! Иногда покупает сыр, приносит банку сгущёнки, за что мы её ругаем. Вторая соседка - та в этом отношении проще, она воспринимает это нормально. Ей нравится эта атмосфера, и она с большим удовольствием приходит к нам на утренний кофе. Правда, в основном по субботам и воскресеньям, в рабочие дни не успевает - надо спешить на работу.

• Подобається Подобається x 6
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні хвилини так не думала. Це було образно.

Взагалі, спільні трапези об’єднують. Шкода, ми тут так з друзями збираємось дуже рідко.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)