Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

о_Оо_Оо_О:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Півдня пролазила. Пішла спочатку в один корпус університету. Чекала з годину викладача. Тоді пішла в інший корпус. Забігла на ринок. Купила ставриди. ...Я уже так втомилася од цієї зими. Хочу літа, хочу на пляж. Найважче, коли живеш у курортному місті - це переживати зиму.

• Подобається Подобається x 8
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас пів ночі "бушував"реактор,хоч і знаємо,що то пар випускає.але все рівно моторошно.Зі сторони АЕС такі клуби білих хмар(насправді пару) на місто сунули....
    Я зараз роблю торт із цукерок "П"яна вишня".вже й покупець є.А ще сьогодні сказали,що у нас працює якесь ювелірне виробництво від Львівського ЮЗ і там набирають працівників.Треба сходити взнати.

• Подобається Подобається x 17
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви вже готові до будь-якої роботи, Аліаско?

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну якщо там робота заключається у виготовленні прикрас.може бути.Тим більше,що в інституті ми вивчали роботу з металом.

• Подобається Подобається x 12
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Поставив на закачку фільми з Джекі Чаном, дуже люблю цього актора....
    Особливо ціную те, що в його фільмах немає практично стрілянини, кроваки на екрані і дорогих спецефектів!
    Качаю усі фільми з 1969-2010
    Треба два дні качати, і то за умови, хорошої роздачі....

• Подобається Подобається x 6
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тоді удачі Вам.

• Подобається Подобається x 9
  8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Мене звалило з температурою, катастрофа. Ще й чоловік захворів. Цілий день з малим бавилася з майже закритими очима, так голова боліла.Тепер трошки полегшало. І малий зараз спить, вночі гастролі певно давати буде:)

• Подобається Подобається x 10
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

У мене завтра вихідний:preved:.
    Мої всі поїхали в Карпати:sad:
    Сиджу після обіду думаю що ж то робити усі вихідні:scratch_one-s_head:...
    І тут *бумм* прийшла ідея....а чом би в Городок не поїхати:)
    Ну от так і зробила,нікому нічого не казала......заодно і сюрприз вийшов:girl_claping:
    Так що сьогодні і завтра сидю в Городку(якщо раніше не виженуть:))) )
    А ще купила собі нову мишку:)(тільки одне але....шнурок в неї такий,що мій котяра за дві хвилини перегризе...треба слідкувати:))) )

• Подобається Подобається x 13
  10. Summer

Summer Well-Known Member

нарешті я з вами!!!:) я дуже рада:), а то причина одна - робота... стільки мені нервів з'їла та нова податкова звітність... і всі не спали, видумували, мудрували щодо заповнення, колеги хвалились, що здали...і от маєш в останні дні написали, що будемо в березні здавати! :yahoo:
    день в мене звиклий, трохи часу вже є, то накупила собі преси та й читаю Порадника:) а ще купила файний чай..з барбарисом :good: тай думаю, а завтра ж п'ятниця!!!;)

• Подобається Подобається x 15
  11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вот она и пришла - долгожданная пятница. Что-то я заработался, некогда на форум зайти, с людьми поздороваться...
    На улице морозно, но всё больше стало солнечных дней, да и сами дни стали длиннее. Так что - жить будем!

• Подобається Подобається x 12
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Наступну беріть радіомишку.

• Подобається Подобається x 9
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я втомлена...біля мами треба бути і вдень і вночі,благо брат ночував,кожної години треба їй робити процедури.......навіть у ночі,він будолаха заганяється, а з мене,як з гуся вода, в лікарню не можу поїхати,нікого з малим залишити....
    Гіршого нема,як попасти в наші лікарні...лікарі напряму,то стільки буде коштувати, а то стільки.........А в нас що?Ніби гроші клепаємо по ночах....Сумно і відверто стравшно..Мама розповідала,як минулої ночі привезли якогось бідного бомжа,то той так верещав,що мама не спала(певне ніхто не спав),мені цікаво,як вони його будуть лікувати?(риторичне запитання..) ніяк.Не маєш бабла в лікарню не сунься.
    Краще б уже страхова медицина,як у всьому світі,може б менше дерли.

14. NorthWind

Всем для поднятия настроения:

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Путь к ней ооооочень долог, а в наших (корупционных) коридорах власти,ещё дольше.
    Но вот, что точно... так это то, что БОМЖи будут умирать прямо на улицах.:dntknw:

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

ніколи не кажіть ніколи. Треба спробувати спочатку у Львові, або у Львівській області. Інші підтягнуться...

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

А может на донецких проведем эксперимент?
    А то как _амно... так сразу во Львов, а как шоколадки... так в Киев тянем.
    Пусть подтягиваются в голосовании в ВР.

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Мужики, что и тут поцапаться надо? Мало вам политических тем?

Добрый вечер ЛФ!
    Женской, о! Прекраснейшей половине من القلب. :give_rose::give_rose::give_rose:

Вот снова день исчез, как ветра легкий стон,
    Из нашей жизни, друг, навеки выпал он.
    Но я, покуда жив, тревожиться не стану
    О дне, что отошел, и дне, что не рожден.

• Подобається Подобається x 10
  19. NorthWind

Думаю, какого лешего движение по Фонтанке перекрыли. Да всё просто, король Испании Хуан Карлос пожаловал. Хи, из окна 6-го этажа почти видел живого короля. А он меня нет...:cry:

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)