Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До речі, я вже після розмови згадала, що Ти мені снився :) Що ніби я з Мавпусиком в Тебе ночували. І Зоряна снилась, і Люба, і теща.. Ніби ми з Мавпусиком мали йти в школу, але проспали :))) І що ви нас пригощали чи то варениками, чи то пиріжками..
    Це ж треба.. І якраз сьогодні Ти подзвонив. Як після того не вірити у віщі сни? ;)

• Подобається Подобається x 13
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Люди!Я вже третій день не просихаю,то весілля,то фіни.Саме прикольне те,шо пив разом з тим ДАІшником,який мене штрафанув на світлофорі,бачили би ви його фацу,коли я його впізнав.

• Подобається Подобається x 17
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Точно як мій сусід з першого поверху...донині святкує день народження котрий ще в понеділок було:)))

• Подобається Подобається x 8
  4. nikolas

Нє я не алкоголік,просто так склалися обставини,але який алкаш скаже,шо він алкаш,нє?:haha:

• Подобається Подобається x 14
  5. XrustunkA

Во-во сусід нині теж казав:"Ти тільки не подумай,шо я любитель випити...то просто день народження":)):))

• Подобається Подобається x 10
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Треба було вдати з себе сильно п"яного і запхати го писком в олів"є.

7. hunter

hunter мандрівник

скоріше б вона прийшла)))

нічого страшного, в останню ніч все як завше зробиться ;)

день народження то трішки не правильне твердження - правильніше "тиждень народження" :haha:

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

і шо він гроші віддав і штраф списав?)))

• Подобається Подобається x 6
  8. nikolas

Нє,ну то вже віглядало би ніц не файно.:)))

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Нє,я вже штаф заплатив,тим більше я все таки був не правий,але тепер маю ще одного знайомого ДАІшника.

• Подобається Подобається x 8
  9. hunter

hunter мандрівник

а в мене ось день файно пройшов :) - зранку будильник протарабанив пів 6ї, туди-сюди і я вже на вокзалі чекаю ще трьох файних людей з якими я і поїхав на Плай кататися на борді (вдруге в житті). набагато кращим виявився цей раз за попередній, вже сі вмію троха кататись :cool:
    правда коліно і зап'ястя ще поболять пару днів, але то таке, головне що купа емоцій і позитиву і головне компанія :preved:

• Подобається Подобається x 12
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Е-е-е....:scratch_one-s_head:
    Тойво....
    Кгм....:blush:
    І гдє мої сємнайціть лєт....:sorry:

11. nikolas

Всьо люди,бувайте здорові,не бануйти,тримайтиси купи і всіх благ всім кого здибав,щєстя,зодоров"я,можи завтра здибимси.

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

На снігу буває ще жовта полоса:))) - ось туди ходити точно не треба;):))):haha::haha::haha:

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не проханже. Коли наступного разу Вас зупинять і він там буде, то повірте моєму досвіду він відійде і відвернеться, і вдасть що не впізнав.

• Подобається Подобається x 5
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ромко мені теж приснивсі (вчора). Ніц не тямлю чого... Десь в замку, в холі... Якесь число 32 тисячі з чимось називалося...(хтів запам'ятати, але де там...сон є сон)

• Подобається Подобається x 7
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

То,певно доляри.:scratch_one-s_head:
    Бо мені періодично сниться,що я знаходжу барсетку,а в ній 30 тисяч долярів.
    Причому,варіантів безліч було,як саме я її знаходжу.
    Але сума одна.
    Колєґа раз мені казав,що то є мій максимальний заробіток...разовий.
    Правда,донині не получалося.І,судячи зі всього.вже не світить.:dntknw:
    Тисячка долярів раз була за один оборот,але нагонитися тре було - ого-го....:preved:
    Хм..а дві тисячі,то певне твій процент,нє?

• Подобається Подобається x 11
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. XrustunkA

щось вона не поспішає:dntknw:снігу намело:crazy:

ага...било дєло:blush:....правда не за ніч ,а за дві:)))

Ледь з ліжка злізла......понеділок:)
    Стільки снігу нападало:preved:,певно за всю зиму:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

І у нас все в снігу.А в суботу цвіли примулки.....Доброго ранку всім, хорошого тижня.
    Дай Бог щоб цього тижня збулися всі Ваші мрії.

• Подобається Подобається x 14
  19. nikolas

Аби Вас Бог учув...
    То так,та я і не дуже сам признаюсь до них.Маю трохи їхніх телефонів,але дзвоню в основному коли треба пройти ТО,або машину переоформити,а так пішли вони лісом.

• Подобається Подобається x 6
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

В мене теж був випадок. Одного разу,я вже зібрався і йшов з роботи додому, бо вже прийом закінчився і день робочий закінчився. Внизу на сходах іде ДАЇшник з дружиною і почав мене просити щоб я вернувся і допоміг його дружині. Я вернувся в кабінет(не через ДАЇшника-я зазвичай і вночі йду без проблем, коли у когось біда) і ще десь з півтори години пропрацював з жінкою ДАЇшника, поки їй не стало легше. Десь місяць по тому, їду з дружиною на автомобілв і мен зупиняє ДАЇ-просто так без порушення-провірка документів,як вони кажуть.Там був і той ДАЇшник, але коли він побачив, що я за кермом він втік десь спеціально до другого автомобіля і не повертав голову в мій бік. Ось такі вони мудаки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)