Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сможете указать автора? И источник?
    Нет? Ну тогда Ваши "правильные" слова держите при себе...

• Подобається Подобається x 2
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Кому що:)
    Скоро весна....:preved:Всіх на любофф тягне(навіть котів:))) ),ну а мене на науку....а шо поробиш....на весну конференція....а в мене ще нічого не написано:blush:....другий день в пошуках інформації.
    Шось нічо не знаходиться....(то певно мені треба файного копняка:))) ) ато "сматрю в кнігу-віжу фігу" :))
    "Сіл маїх больше нєту" йду кращу посплю:)

• Подобається Подобається x 13
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Уважаемый VasMT, я и не думал Вас обидеть! А процитированные мной стихи вообще-то как раз принадлежат Омару Хайяму. Могу привести скопированные мной стихи: " Нет ничего вкусней вина. Для утоленья жажды. Вода - она не так вкусна, Я пил ее однажды" Есть ещё один вариант перевода этого стихотворения: "Давайте пить вино, покуда мы живём! Вино дано для утоленья жажды. Вода не так вкусна - я пил её однажды. Мудрец порой глупеет, если пьёт. Бывает, впрочем, и наоборот."

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good:

• Подобається Подобається x 7
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не можу спорити про похмільний синдром з військовими. Вони напевне в цьому кращі специ:good:
    Пане Василю. Повірте це не моє. Ви напевне неуважно читали. Даю інфу,
    http://www.norbekov.com/ поцікавтеся цю людину знає цілий світ. А саму першу його книгу радив би прочитати. Вона дає відповіді на дуже багато запитань http://www.norbekov.com/norbekov/books/ Опыт дурака, или Ключ к прозрению. Как избавиться от очков.

http://www.norbekov-europe.com/
    http://anoisch.ru/

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Природу не обманеш:crazy::))):blush:

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

Країні потрібні здорові спеціалісти:))) Можна під подушку книгу положити-кажуть у сні проникає інфа:)

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дело не в обиде.
    Дело исключительно в т.н. правильности...
    А Великого Омара Хайяма я тоже люблю...

Шановний Сміте... Це Ви неуважні :)))
    Просто прийшло на пам"ять про собаку і хвіст. ;)

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Ну как? Експеримент удался? :)))

• Подобається Подобається x 1
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

А в ответ тишина...:scratch_one-s_head:
    Видать собака победила.:)))

• Подобається Подобається x 4
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Спочатку буде сіра... І де більше снігу - туди треба йти...

• Подобається Подобається x 4
  9. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вышел угощать собак бубликами. Посмотрел, как они вертят хвостами - и решил - оно мне нужно - ставить эксперименты над бедными животными! Из уважения ко мне они могут вытерпеть то, что я им буду вертеть хвосты, но как я узнаю - приятно ли это им?! Ну поверчу я им хвосты, но ведь они всё равно не скажут - нравится ли им это! Кусать они меня не будут - из-за уважения ко мне. И потом - сейчас им не понравится - потом может понравиться. Так что этот актуальный вопрос остаётся без ответа. ;)

• Подобається Подобається x 8
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Була в лікарні.......занесла мамі зупку з тютельками.....Переживаю,лікарня переповнена,стільки народу.Зараз вдома смажу картоплю з часником і сумую,сумую...на дворі таке фе,краще б гарний морозець, а не ота сирість.

• Подобається Подобається x 17
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Поставили мені новий ресівер. Класно, купа нових каналів,навіть львівський ZIK є.Будем дивитись.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не дуже йому вірте - дуже хитра пропаганда...

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добрий вечір усім. Возилася по хаті, варила суп. Тоді приймала ванну з чередою і читала конспект. Тепер я як нова копійка.

• Подобається Подобається x 16
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Я теж возилась,але не по хаті...:mocking:
    Не виспалася,бо розбудив телефон:ireful1:
    Зібрала сістерку малу,зїздили до бабиного брата на Стрийську,бо треба було віддати книги які брала почитати.
    Сиділи на кухні чай попивали,розговорилися за Стрийський парк♥(в нього з вікна видно)....та й зібралися пішли прогулялися...файно там сніг такий класний:preved:.
    Чекали на зупинці на маршрутку дивлюся якась машина знайома зупиняється......а то татів кум,ще й додому нас підвіз:)
    Не встигли прийти додому,як в гості завітав *тверезий* сусід з пляшкою вина-ще від понеділка святкує свій день народження:)))

• Подобається Подобається x 12
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому,чий це канал, хто його спонсорує і контролює.Я по і-нету дивився один раз якусь програму так там був такий ведучий в окулярах з неприємним голосом-менгі він е сподобався, бо доказував,що те що відмінили квоти на українську музику то добре.
    Openbox® S1 PVR

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Брехун ще той. Так і наровить вставити фразу - "а може Янукович наведе порядок..." (до речі - вставляє, перебиваючи усіх - що лівих, що правих. Вислужується...)

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

19. А зранку (5-50) вихід з хати на роботу...ЕЕЕЕЕЕЕЕЕх,житіє моє.:cry::cry::cry::sorry::sorry::sorry::blush::blush::blush:Треба буде концертні валянки взувати!!!

• Подобається Подобається x 11
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...хіба за ніч нападає...наразі ше пройти можна.
    Ми,з Зоряною во тільки прийшли...ходили оглядати наші угіддя в лісі.
    Там файно,троха морозець,зверху сніг...ррр...скорше б та зима закінчилась.:ireful1:
    А,по дорозі вирішив я опробувати скайп на телєфоні.
    І знаєте - робит...:scratch_one-s_head:
    То я троха си погадАв з Нірванкою...чути було,як би сховалась за тамтим деревом.
    О...
    Ходили до отців,на молитву.
    Зоряна злапала за бари о.Маряна і не відпустила,доки їй не дав жменю цукерків...рікітьор,їті...
    Прийшлисьмо до хати,погодував і ю ту.
    Та й всьо.:dntknw:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)