Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви так кажете, як казав наш викладач з ренгенології.Одного понеділка, після буйної студентської вечірки,один з студентів жадібно тягнеться до крану. А викладач потихеньку каже:" Той кран що зліва-тепла вода, а той що справа-легше називається.":)))

• Подобається Подобається x 9
  2. NIK

NIK Well-Known Member

Зараз за вікном -11, прокинувся як завжди о 6-й. Сніданок, обід тавечерю приготовано, сьогодні прогулянки на повітрі. Можливо спробую якийсь новий сорт пива, а можливо й ні. Сподіваюсь, що день пройде гарно. Буду намагатись все для цього зробити.:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

йой, сушить то як..... [​IMG]

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Спасибо Вам, шановный пан Ravin! Только Ваше пожелание запоздало. Но об этом лучше здесь не говорить.

• Подобається Подобається x 2
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Знайшла в себе ще дві сиві волосини.

Тепер їх вже чотири...:cry::cry::cry:

Дітьо винесло вердикт: "старієш вже...:crazy::sorry: То означає, що ти будеш стара-стара і будеш довго-довго жити!":)

Ну хоч щось тішить;)

• Подобається Подобається x 12
  6. Templar

Тьфу... Вирвали і немає їх, делов-то :)))

• Подобається Подобається x 10
  7. Не можна мені вихідних давати.Зараз щось боліти починає...Беру себе в руки і починаю шукати якусь позволену в неділю роботу,тоді не буду(або забуду) про болячки думати!!!Даю собі наказ:"Шановна Валентино Михайлівно!Горло у вас не болить,тиск в межах норми,кості не крутить!!!!У вас все чудово-прекрасно-кольорово!!!"

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Та я зараз так і зроблю:)

Але ж нові з"являться, однако...:dntknw:

9. Зараз модно носити сивину,так само,як і лисину!!!

• Подобається Подобається x 6
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Відкрию "страшну" таємницю - я сива давно і густо сива. Всі жінки в нас сивіли дуже швидко.

Але поки працює парфюмерна промисловість і дає нам бути такими, як забажаємо, то все фігня... )
    Нє, я хоча і люблю Брюса Уілліса, але подібною на нього бути не хочу... ))))

• Подобається Подобається x 11
  11. Templar

То значить, пан Ярема в нас по моді підстрижений, здається він єдиний на форумі чоловік, який практично немає шерсті на голові))):)))

• Подобається Подобається x 3
  12. FourA

Сегодня проснулись в 7 утра. Воскресенье всё-таки. Почему-то снился сон, в котором я оказался школьником. Даже смешно - мне редко стали сниться сны, или забываю о них сразу же. В детстве и юности я во сне летал... Давно уже не летаю...
    Пришла соседка пить кофе. Та соседка, которая приходила ежедневно, что-то или обиделась, или решила "устроить каникулы". Всю прошлую неделю не приходила. Она плохо слышит, очень обидчивая, и могла обидеться на что-то выдуманное. Вчера пришла позже обычного времени "кофепития", сказала, что пила кофе дома. Угостили её чаем.
    Вчера ездил по делам. Дороги в общем ничего, но на покрытых льдом местах тормозить надо осторожно - никакие системы ABS не спасут. Залил бензина на 100 грн - с каждым разом получается всё меньше. Уже литр стоит 8 грн.70 коп. В США бензин дешевле. Но американцы же беднее нас.....У нас вон и продукты некоторые дороже, чем в ЕС. Выходит, мы на Украине - самые богатые, если судить по нашим ценам.
    Купил продуктов, на рынке не стал покупать овощи - там они замёрзшие, отоварился в супермаркете АТБ - сравнительно дешёвом. Морковка по 4-75, апельсины по 11-40, мандарины красно-оранжевые, сладко-кислые, по 10-50, курицу охлаждённую и такие же куриные бёдра в целлофановой упаковке, сметана и два пакета крупы для собак. И банка сгущёнки. 112 грн улетели. А перед этим купил разных конфет гривен на 30, собачьего фарша на десятку, жене очки за 30 и взял из ремонта её другие очки - заплатил 18 грн. Жена ломает свои очки, приходится покупать их ежемесячно. Одно разорение! В пятницу заплатил за коммуналку и телефон с интернетом за январь - 675 грн. улетело! Да как же при таких расходах можно жить "пересичному громадянину"?

• Подобається Подобається x 10
  13. Templar

А Брюс колись файну зачіску мав, певно облисів просто..
    Або блохи жити не давала...:dntknw:

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний ранок...сну не було...
    Цілу ніч гонив за малою...під ранок заснула...а я...нипав-нипав...взявся знов за "Записки..."...мабуть вп"яте перечитую...

• Подобається Подобається x 15
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Templar міцного чорного чаю треба випити-полегшає.Ми , будучи студентами так лічилися.:crazy:

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Люблю читати Мірзакаріма Норбекова. Він виробив власну теорію лікування таких станів. Коротко. Коли людина посміхається? Тоді коли у неї все чудово? Тобто всі органи і системи працюють чудово. Вони посилають сигнали в мозок-у нас все нормально. Мозок відповідно посилає сигнали на мімічні м"язи і в людини на лиці з"являється легенька посмішка-як символізує чудовий стан організму.....
    Якщо ви просипаєтесь зранку і відчуваєте, що у вас щось не те, чи щось болить, підійдіть до зекала і посміхніться самі собі-так постійте з посмішкою хвилин з п"ять. Звісно потрібно щоб ніхто вас не бачив(всяке можуть подумати-стоїть і посміхається сам до себе о_О). Що відбувається? Мімічні м"язи лиця подають звичний сигнал (все добре)мозкові. Мозок в свою чергу подає сигнал всім органам і системам-що все добре і в свою чергу тому органу, котрий собі надумав робити щось не так. Ну і він старається і його робота наладжується. Звісно все це в випадку функціональних порушень, а не в випадку органіки. Я не сильний спец в психіатрії, мені видається шановний Степанич (я дуже радий Вас знову бачити на форумі) міг би прокоментувати мій допис про методику Мірзакаріма Норбекова. Особисто декілька раз пробував приміняти данну методику-помагало. Також користуюся фіззарадкою Норбекова-шикарна, особливо при проблемах з відкладенням солей в хребті .

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так, поднял перескок, провёл зондирование.
    Доброго дня!
    Не могу отказать в слабости передать хоть и виртуальные :give_rose::give_rose::give_rose: нашим прекрасным женщинам!

Насчёт пьянки, мне это не грозит. В выборе напитков, даже в дальнем зарубежье я поддерживаю (Консерватизм). Пью пшеничную водку, настоящее пиво, либо коньяк или марочное столовое красное вино типа "Кагор". А это, жрать нельзя. А с рюмки не окосеешь.

Лечь на дно имелось ввиду сбавить активность на ЛФ.
    Работы много накопилась. :sorry::pardon:;)

• Подобається Подобається x 13
  17. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Юначе! :ireful1:
    "Вода не утоляет жажды.
    Я пробовал ее однажды..."

Ви вибрали найгірший спосіб "лікування"...
    Я звичайно не буду закладатись із медиком, але мій досвід стверджує, що міцним чорним гарячим чаєм потрібно завершувати "вчорашній день"...
    А чому? Спитаємось у біохімії. В двух словах - спірт склеює еретроцити, ті перекривають капіляри, нейрони вмирають і починають розкладатись... Щоби їх позбутись організм "промиває" мозок власника. Крім того організьм бореться з спиртом і перетворює його в вуглекислий газ і воду. При цьому витрачається величезна кількість мікроелементів та вітамінів.
    Цей подвійний ефект і викликає перерозподіл води в організмі та необхідність поповнити запаси корисних речовин. Вода з-під крану не тільки не допомагає... Вона ШКОДИТЬ! По-перше - надлишок води збільшує навантаження на сердцево-судинну систему. По-друге - корисного в цій воді нема нічого, крім хлору :))).
    Висновок:
    Щоби поповнити організм найбільшою кількістю вітамінів і мікроелементів при невеликій кількості рідини вживайте розсіл із квашеної капусти!
    Медикаментозно - парацетамол і любий калій в таблетках (панангін наприклад). Запивати бульбашковою водою! Вона теж мінеральна. Я би радив Надбужанську...
    Не сприйміть як заперечення Ваших слів. Просто пригадалась давня східна мудрість...
    Якщо собаці приємно - вона крутить хвостом. Але якщо крутити собаці хвіст, то їй буде неприємно...

• Подобається Подобається x 5
  19. FourA

Мгновенно подумалось - откуда Вы, не будучи собакой, знаете. что собаке неприятно? -- Пойду проверю экспериментально! ;)
    А правильно те стихи так звучат:
    Вина, вина! Не то умру от жажды!
    -Вода? - Она не так вкусна! Я пил её - однажды! ;)

• Подобається Подобається x 8
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)