Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дякую Валентино!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний FourA.Тепер така ситуаціяЩо в принципі і газет не треба читати, досить піти на ринок чи в найближчий супермаркет, піти пройти техогляд автомобіля, не дай Бог попасти в немилість міліції, чи учасником судового процесу.

• Подобається Подобається x 7
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

В этом Вы, в принципе правы. Тогда, пожалуй, надо исходить из принципа: если не можешь чего-то изменить, измени своё отношение к этому. Или, как говорил бо-о-ольшой мудрец: Дай мне, господи, силы изменить то, что можно изменить, терпения, чтобы вытерпеть то, что не могу изменить, и ума, чтобы отделить одно от другого.

• Подобається Подобається x 8
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, я прожив 52 роки і мені Бог дам можливість зрозуміти, що мені не хватить ні сил ні терпіння вже мати в житті щось краще, ніж те що .Всі свої 52 роки я надіявся що прийде час коли вже в кінці кінців відчую себе нормальною людиною,а не -від зарплати до зарплати.

• Подобається Подобається x 6
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Биостимулятор употреблять не пробовали? Витамины, побольше рыбы и кошерной.

Рад видеть.;)

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Шалом!
    Сижу на диете, а это и витамины и т.д. и т.п.
    А наблюдения, за суетой сует, всё равно кроме разочарования не приносят. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  8. Chaldon

А вы очки не пробовали поменять? ;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

На водку? :)))

• Подобається Подобається x 1
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Олюсь,ну що ти? Як це не знаєш для кого живеш? А синуля,чоловік,мама? Ти ж їм дуже потрібна так як і вони тобі.І сенс є жити..треба боротись..з хворобами, депресіями,з самим собою...Треба нести свій хрест....Все має стати на своє місце..рано чи пізно.Візьми себе в руки,не давай розкиснути...Ми з тобою..справді.Молимось,переживаємо,щоб у тебе і мами було все добре.:give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

І то після сорока вже так накрило о_О....а в вісімдесят шо буде?

• Подобається Подобається x 3
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Зрелость человека не измеряется годами, а исключительно интенсивностью прожитых лет (с)
    Вісімдесят не буде.;)

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба жити в консервації.
    В смислі в холоді,голоді і молитвах(с) їден лікар.
    Мамаша моя так і живе.

14. Chaldon

Кровообращение улучшается. А голодать я тоже согласен с куском мяса на сале. ;)

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Юношеская простота. Доживём увидим. :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,мама голодує.:nea:
    Після 6-ї ніц не їст.:dntknw:
    Ні рісочки.
    Акурат до опівнасему.:sorry:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в 80 буде весело бігати на Сихів за хріном :)))

В мене сьогодні закінчилась остання крапля надії поїхати на лижі цієї зими :sad: Ніби даремно рік прожила. Серйозно, цілий рік чекала на таку можливість!
    Як була у Львові цього разу, то спочатку часу не було, потім снігу. А тут гори далеко, біля нас штучна. То не було грошей, то гора була закрита, то тепер нема чим :sad: Бо ті, з ким мала їхати машиною, не мають грошей, а ще й водій штраф отримав.. Короче я в прольоті.

• Подобається Подобається x 10
  17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А-а-а-а,вихідні!!!Який тяжкий тиждень був...А розслаблятися не можна:в понеділок і вівторок,якщо все вдасться,то я "на коні".Не вдасться:"бальшой взбучка".Робота...:cry:Люблю її...
    Беріть,витягайте санки з підвалу - і вперед!:)Скільки тої зими...Скоро весна вже.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ми все ніяк з хвороб не виліземо..То малий, то я, то тепер чоловік і знову малий..Ще й вчора зранку, коли пробудився, різко голову повернув і почала його сильно шийка боліти - весь день вчора просидів на дивані, навіть їсти не міг. Але потрохи йому розмасажувала, сьогодні вже повеселів, дотепер в ліжку товчеться - то певно енергія за два дні виходить

• Подобається Подобається x 12
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хотілось би, але в мене ні підвалу, ні санок, ні снігу :sad: Там на горі то штучний сніг, а в місті нема майже..
    Згадала, що завтра маємо йти в гості на новосілля до знайомих. Точніше - то знайомі чоловіка, я їх бачила пару разів, але не спілкувалась, бо то фани старих компів, в клубі яких був мій чоловік. Тож говорити з ними нема про що. Пити я не п'ю. Їсти - то теж під питанням.. Короче, так не хочеться туди йти, що просто капєц.. Ще й потратитись треба, бо ж з пустими руками не підем. І назад треба буде на таксі їхати, бо забава від 20:00, як тут переважно буває, тож закінчиться пізно. Йой..

20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Советую посмотреть всей семьёй действительно добрую передачу для детей "Шишкин лес" shishkinles.ru
    А у нас стоит настоящая Зима. Наконец-то с утра более -30. Кругом чистый снег. Падает обильно последние десять дней. Раньше, ещё в девяностые такая чудесная погода по два месяца стояла. Морозы даже немного начинали надоедать, а сейчас даже ещё морозным воздухом не надышались. В декабре только Зима немного побаловала, а то всё в пределах минус пятнадцати, а то и до -5 доходило. Даже страшно, если такая тенденция сохранится, что будет? Посмотрел в окно- красота, вдали Урал в морозном тумане, на улице, и в лесостепи - чисто.

Останнє редагування: 19 лют 2011
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)