Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Більше того я впевнена в зворотньому, але ти говориш про інакше.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Давай,ліпше переключимся з обговорювання моєї мерзенної,чорнющої особи на щось приємніше,га?
    Наприклад про наші українські будні...

• Подобається Подобається x 3
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Перепрошую, быльш не буду.

• Подобається Подобається x 5
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У нас целый день буран 30м.сек, сейчас уже надул -30. Кайф! Даже барбос в снег зарылся и носа не кажет.:good:

• Подобається Подобається x 2
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Полный кайф. Всего минус 27 с ветром. В метро пусто. Народ решил забить на работу.
    Ромко, держись! Жаль, что помочь через километры и границы трудно. Разве что словом.

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Почався сніг...як взимку,направду.
    З того приводу полагаєцця підскочити на правій нозі і радісно сказати:
    - ГИ-ГИ!!!!
    Але,не хочеться.
    Чомусь.
    Може тому,що цілу ніч гонив по хаті,не знаходячи собі місця.
    Нирка бушувала,їті.
    Недавно ходив на УЗД,сказали,що запальний процес,а причини...хм...та знаю я причину.
    Лягати в лікарню нема часу і бажання.
    Буду їсти кетанов,ношпу,цикло...корочє,антибіотик той і запивати уролєсаном.
    І нирковим чаєм
    І,може ще пройде.
    Нарешті скінчилась ніч.
    Найшов пару вЕршиків,нє...на той раз стішков...поділився з ближніми,себто з вами.
    Зараз їду в їдно місце,в їдній справі,до їдного знайомого.
    При благопріятном істєчєнії,може вдру яку копійчину.
    О...
    Та й всьо...

• Подобається Подобається x 11
  7. Chaldon

Не до кайфа. (даже не шутится)

Не пуха не пера! (сам отвечу) К чёрту!

Доброго дня!
    Дамам традиционно :give_rose::give_rose::give_rose:
    Судьбу свою благослови и справедливо ты живи,
    Оковы горя разорви, вольнолюбиво ты живи.
    Ты не горюй, когда себя среди богатых не найдешь,-
    Найдя себя средь бедняков, легко, счастливо ты живи.

Погода обалдеть. Ветер, -37 и солнце. Бригада вернулась из Сургута, выполнив все положенные работы. (а это значит, скоро деньги будут).

Не может человек что бы не похвастать. А Чалдон что рыжий? ;)

• Подобається Подобається x 10
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Доброго всем утра! Ясная погода, мороз минус 13. Солнце светит, собаки вылезли из будок и принимают альпийский загар, лёжа на снегу. Слышу через окно, как они обгавкивают пробегающих на улице собак и кошек. Вчера чистил снег перед выездными воротами гаража - там только собачьи и кошачьи следы оставлены. Соседка "замудровала", несколько дней не приходит пить кофе. Такое с ней иногда случается - ей хочется почувствовать себя несчастной. Мы ей этого не даём делать. Пару дней назад собирался выехать - не получилось, потому что дело, по которому надо было ехать, из-за холодной погоды отменилось. Буду выезжать впервые за несколько дней. Живём, как медведи в берлоге, не выходим в наружный мир. Но уже надо - закончился собачий фарш, сыр для бутербродов тоже. И надо заплатить за коммуналку и за интернет... Жизнь продолжается.

Останнє редагування: 18 лют 2011
    • Подобається Подобається x 11
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я зараз рідкий гість на ЛФ, але завжди переглядаю одним оком, як у Вас тут всіх справи...дуже прикро, що не маю зовсім часу на ЛФ, а так хочеться знову сюди..додому...

• Подобається Подобається x 18
  10. NorthWind

Странный какой-то день. Все молчат. Хорошо, что сегодня работы много, а то хоть на луну вой, благо полнолуние...

• Подобається Подобається x 2
  11. Chaldon

Ну давай поговорим.

http://www.youtube.com/watch?v=dQVgrk_8TzE

12. NorthWind

Ай, нехорошо!:) Ко мне же люди иногда заходят... И не лень им в пятницу, чтоб их...

13. Romko

• Подобається Подобається x 6
  14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сніг мете з самої ночі,вітрюган,мороз....невже знову зима повернулася?
    А я нічого не роблю,сплю,лікуюсь,гріюсь під ковдрою,інколи на ЛФ заглядую...

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

І у нас теж саме. Як я чекала цієї п'ятниці. Заморилася. Сьогодні спала до 11-ї години. А з понеділка знову марафон. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

А у нас відлига. Цілий день сонечко, тепло, топиться сніг.Якщо не дивитись телевізора і не читати пресу і інтернет то хочеться весни,а як начитаєшся то хочеться кудись тікати від цієї банди.

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Эх, забываете Вы слова такого известного человека, как проф. Преображенский! А он не зря говорил - не надо читать советских газет на ночь и перед обедом! Советских газет сейчас нет, но он имел в виду те СМИ, в которых много пропаганды! А у нас сейчас пропаганды в СМИ намного больше, чем в советских газетах времён проф. Преображенского! И она сильнее действует на мозги людей! Искусство пропаганды с тех пор далеко ушло!

• Подобається Подобається x 1
  19. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я б утекла...Але від долі,як відомо,не втечеш........
    Як воно буде завтра,ніхто не знає, у кожногг своя доля і свій шлях широкий.....(Т.Г.Шевченко)
    У мами рідкісне захворювання,лікарі шукають причину,підключили професуру,гроші тікають,як годинник і мої ілюзії розвіюються як ранковий туман.....Я не знаю,для чого я живу.....І взагалі чи є сенс того всього.....То вже навіть не депресія...

• Подобається Подобається x 13
  20. Поетко!Тримайтеся,бо від вас багато чого залежить...Треба взяти себе в руки і дати собі наказ:"Я сильна,я це витримаю!"Це я не мудрую,багато раз приходилось так робити...Дуже тяжко переносити хвороби ближніх,і тягар безгрошів*я при тому,знаю.Але ми мусимо,ми сильні!

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)