Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Интересно как?

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Між нами і без образ-бувають такі вчителі,котрі так достають лікарів,що про них лікарі кажуть-вчитель то не професія то діагноз:blush:
    PS.Я не кажу і багато лікарів буває ще тих.;)

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Прошу вибачення за те що вмішуюся.але з таким підходом в колектив не можна.Безхарактерним бути не можна, але зразу в колективі показувати свій норов теж негарно. Зроблять Вам обструкцію-будете тікати з колективу.:pardon:

• Подобається Подобається x 9
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вам ностальгія, а я шию скрутила...:crazy:

• Подобається Подобається x 7
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та які образи?

То свята правда!

• Подобається Подобається x 5
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчителі і лікарі то діагноз)))))

Лікарі в нас теж і здорового залічити можуть.....під час медогляду наприклад))

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

лікувати здорового - то їх коник. "Правда вам вже легше?"

• Подобається Подобається x 6
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Есть отличные врачи. 4 января угодил на операцию. Всё сделали четко и быстро. Правда врачи не обычные, всё-таки военно-медицинская академия. Очень им благодарен.

• Подобається Подобається x 8
  8. Chaldon

Вы знаете что, даже за любить до смерти можно?
    Как то в очередной приезд в деревню к бабушке, она доверила мне ухаживать за ягнёнком "яшка". Он за мной как за мамой бегал. Я его любил и за любил (скончался от переедания).

Доброго дня народ ЛФ!
    Прекраснейшей, красивейшей и самой хорошей женской половине ЛФ, :give_rose::give_rose::give_rose:
    Мужикам и мужчинам, чтобы как у пионера "Всегда готов"!
    :dntknw::pardon::good::mocking:

• Подобається Подобається x 13
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

И от меня всем огромный привет! Простите, что практически не пишу вам сегодня, какой-то бешеный день, сплошные посетители, причем слишком активные...:cry:

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я вдома. Завтра іти здавати іспит - у того самого викладача. ...Тільки б не повторилося те, що було минулого разу.:sad:

• Подобається Подобається x 10
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

всьо! Стрітення сі скінчило - скінчилисі свєта!

За два тижні - весна! Гаж сі не вірить, шо так воно чєс швидко летит.
    Глянув прогноз - ще зима і снігу ше буде не мало, але вже надія на тепло є.

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Сьогодні був в супермаркеті і побачив наступний прикол:

йогурт "гурманіка"(здається). великими буквами написано: без ГМО, а дрібонькими написано, що в склад входить модифікований крохмаль.о_О

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та в тих йоґуртах правдивим молоком і не пахне

• Подобається Подобається x 4
  13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пн Мих, можете не волноваться. Модифицированный крахмал не относится к генно-модифицированным продуктам. Посмотрите, пжлст, на: - и смело употребляйте этот йогурт на здоровье!

• Подобається Подобається x 2
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

В мене за дверими стоїть прасувальна доска.Малий хотів закрити двері,а вона,як впаде....добре шо він втік,але вона поцарапала чоловікову колонку,та троха нові двері.Я собі уявляю,який чоловік буде злий:)(Може хто знає,чим можна відполірувати пластик(чорний) і дерево(шпон)...Речі нові,так не хочеться дивитись на їх видос:sad:

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

І взагалі,сама не розумію,чому переймаюсь усілякими тими царапинами(нічого зрештою не є вічним), особливо коли стаються всілякого роду значно гірші катаклізми.....:sad:
    Але ж гроші витрачені(чималі) на оті колонки,двері...

• Подобається Подобається x 5
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Chaldon,
    кожного ранку Вас згадую, коли встаю з ліжка і підходжу до балконних дверей (балкону в нас нема, тільки решітка на половину дверей, ну як в гуртожитках, наприклад). Так от, підходжу до тих дверей і дивлюсь на світ (з 10 поверху!). Деколи відкриваю їх, вивалююсь через ту решітку і розглядаюсь по сторонах, дихаючи свіжим (ну майже свіжим) ранковим (ну майже ранковим) повітрям. І згадую Вас, уявляючи як Ви в труселях виходите на мороз і в голові тільки одна цитата крутиться "Вышел заяц на крыльцо.." :shy: :))) :shy:

Хотіла написати про свою поїздку на роботу до Варшави, але то, на щастя, вже не звичний день. І, як завжди, без пригод не обійшлось.. Тож чалапаю в сусідню тему ;)

• Подобається Подобається x 10
  16. Chaldon

Совет, оставте всё как есть. Муж приедет сделает сам. Работа тонкая и надо смотреть.
    А так вот.
    1. наждачькой №0
    2. войлок с абразивом типа пастагой.
    3. Авто полироль под цвет.

Не умея, можно сделать хуже.

• Подобається Подобається x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це любов мадам....в мене теж таке було колись в школі...цілий тиждень про неї думав кожного ранку)))))))

• Подобається Подобається x 3
  18. Chaldon

Во-во и я когда пишу, меня тоже одолевает эта присказка.:haha::give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  19. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Сьогодні мала 4 пару. Так не хотіла йти, але, як не дивно, мої студенти сьогодні активно працювали, тому півтора години пройшо легко. А зараз сиджу з малим на руках, допомагає друкувати. Мабуть, також скоро на форумі зареєструється:)
    ььььььььддддддддддддддддлл - а це його перший допис!:)

• Подобається Подобається x 12
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прихворіла.Дніпрпетровськ дає про себе знати.

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)