Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:nea:
    То треба було на Сихів!;)Я домашню маю,а не то ту шо в магазині:preved:

Ага:))).......тоже мені свЄто:crazy::pardon:

Була лікарка(хоча шо знала то й довідалася)каже ніби не грип,і ніби не живіт........а температура то в малої 38.6о_О
    Понаписувала всякої холєри та й пішла:sad:

• Подобається Подобається x 12
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сьогодні їхала, бачила коло дороги усе засипано квітами та вінками - хтось загинув під колесами. Мабуть студент, бо поруч фіз.факультет.
    Стою на зупинці і читаю маршрут тролейбуса. Скільки в одному нашому Приморському районі: театрів, бібліотек, музеїв - десятки. Як можна було так спотворити місто, культуру.

• Подобається Подобається x 9
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та у Вас сама потрібна спеціальність. Мий брат наймав дизайнера в Москву зі Львова. То у Львові дуже популярний дизайнер.Ви не знаєте як це робиться.Робите дизайн бесплатно яким небудь родичам, але з умовою, що вони роблять Вам піар. Вони водять до себе гостей і всім рекламують Вас як самого суперового дизайнера,лиш нехай кажуть, що до Вас важко в чергу втиснутися, бо Ви робите закази в Київ. Піде один, піде другий а потім відбою не буде. А є інший варіант-влаштувтись вже до розкрученого в місті дизайнера. У Вас такі є?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

То добре що лиш зверху, значить буде Валентин;)

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

А не чути нічого за того хлопця,якому даїшники помстилися за свого Швеця, котрий назвав мову телячою-посадили сволочі в тюрму-беспрєдєл.

• Подобається Подобається x 10
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я поміщаюсь впоперек ліжка :shy: В нас ліжко шириною 1,60 м, а я маю 1,55 м :shy: Значить я досі дитина?.. "Класно" - подумала Нірванка, облизуючи свій лизак :pull-pigtails:

• Подобається Подобається x 14
  5. Sauer

Sauer Well-Known Member

Компактна дівчинка :blush:...головне, щоб то на користь пішло і не переросло в звичку :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я имел в виду 1,5 спальную кровать. Она не шире 70см.;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Немає...У нашому місті це не дуже потрібна спеціальність...

• Подобається Подобається x 1
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, на таке ліжко я і в нормальному положенні не поміщусь - в мене розмах рук півтора метра :haha:
    Значить треба їхати до Львова.. ;) До речі, коли переїзд? ;)

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Одногрупники на мене казали "кишенькова" :shy: :)))

• Подобається Подобається x 11
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ніхто не починав. А Багаті люди є?
    Їдьте у Львів. Там в центрі є контора і найкращий дизайнер-Остап звати-просіться на роботу.А чом би не попробуавати.:good:

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Закарпатці кажут- добра на трИмання. (вигідно з такою жити мало їсть:) )

• Подобається Подобається x 9
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Якось так "двояко" (не можу підібрати іншого слова) на душі...за минулі дні стільки приємних подій трапилося,із стількома приємними людьми здибалася,позитивний настрій аж зашкалював....а вчора новина про хворобу стрийка (татового рідного брата),а в 2 ночі про те,що його вже не стало....сьогодні свято всіх закоханих,мені маленький другокласник подарив "валентинку"-так приємно)...а ввечері поїхали до мерця....завтра похорон,а в суботу моє ДН...ніяк не звикнуся з думкою,що життя таке...складне...

• Подобається Подобається x 16
  11. Chaldon

Пока я отстаивал интересы украинского производителя, у меня кошки половина курицы съели. Выкинул на улицу, пускай калории сжигают. Ёк-макарёк.
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=812613&postcount=5061

• Подобається Подобається x 11
  12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Нарешт!!
    Я маю в чому бігати на тренеровці!
    Ура...

• Подобається Подобається x 13
  13. Chaldon

Радует! Что любимым, человече делом занят.

• Подобається Подобається x 8
  14. hunter

hunter мандрівник

а перед тим босим бігали?)

15. Summer

Summer Well-Known Member

понеділок пройшов... не святкували, бо понеділок, купили фруктів, чай, рулет, серіал )) Завтра, тобто нині вже свято - Стрітення Господнє

• Подобається Подобається x 7
  16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Йой,то, то шо весна, що не за горою ,так діє?А може щось єнше?;)Вчора був в місті-дівчата з квітами,хлопці з мякими іграшками...Валентин рулить.В такі свята щасливих і радісних лиць на вулицях в тричі більше.Це радує...:give_rose:

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось дуже рано проснувся. О 5.30.Дивився на тоту годинку дивився-бачу більше не засну,встав включив компа отож сиджу.День сьогодні буде важкий.Але нічого.День іде за днем і так дивишся тиждень вже минув.Ще хвилин з 20 і піду варити кавусю.Люлю вранці кохану будити ароматом запашної кави.

• Подобається Подобається x 8
  18. Sauer

Sauer Well-Known Member

Дивлячись де,як і для чого трИмати :haha::haha::haha:

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вчера не стал отвечать на эту тему, подумал: узнаю.
    Спросил знакомого, который работает в такой фирме. Да, нужны люди. И деньги хорошие платят. Жаль, что Alias "иностранка"...

• Подобається Подобається x 6
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мало того,что "иностранка" .так ещё и без опыта работы:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)