Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, сьогодні чуть одну ідіотку не збив на пасічній!
    Впадло їй було перейтися до пішохідного переходу, переходила серед дороги, я був в правому ряді, зліва їхала фура, я її ніяк бачити не міг, тут воно вибігає, добре, що я їхав 60, а то би було геморою... :ireful:

А пройтись до переходу треба було 20 метрів, о так!

• Подобається Подобається x 13
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Во-во. Когда то я был пешеходом и для меня были виноваты, велосипедисты, мотоциклисты, автомобилисты и общественный транспорт. Сейчас я автомобилист и первый мой противник, пешеход. ;)

• Подобається Подобається x 9
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Плохой охотнік,однако(с)....:nea:

• Подобається Подобається x 8
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Когда меня 2 мая 2010 года рано утром на "зебре" сбил мотоциклист, то я, весь в крови, думал, что враг таки мотоциклист...

• Подобається Подобається x 8
  5. Chaldon

• Подобається Подобається x 6
  6. Малявка

Малявка на своїй хвилі

День сьогодні якийсь неправильний. Прийшла на роботу з повною впевненістю, що мої конспекти до пари там, бо вдома не було. Але, как показало слєдствіє, там їх також не було. І, по закону підлості, на пару прийшла перевірка (добре, що хоч не на цілу пару і тільки одна "начальниця"). Вічно маю таке западло - як прийду підготована - хоч одна казявка прийшла би перевірити, а то...
    І малий мій ніяк не засне. Крізь сон плаче, бідолаха. Певно,зуби ростут. Ото сидить зараз на руках в мене, дивиться, як друкую і хоче зловити за руку:), погризти. Як мале кошенятко:)

• Подобається Подобається x 10
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Подзвонили з фірми, на якій була на співбесіді. Запросили на завтра до офісу на день, типу щоб подивитись що я можу.. О 6:30 потяг. О 4:30 підйом. Йой :suicide:

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Той смайлик так вдало підібраний;)
    Я заледве в 6.45встаю,а тут такео_О

• Подобається Подобається x 6
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То заслабий смайлик :))) Я заледве о 10 встаю :shy:

• Подобається Подобається x 10
  10. Shine

Shine Well-Known Member

А в мене від ранку настрій і всі почуття десь такі:girl_in_dreams::girl_in_love::wacky-girl::girl_spruce_up:
    Напевне таки весна не за горами:girl_haha:
    І хоч роботи назбиралось "вагончик", і термінової, і заставляю себе від ранку хоть щось зробити - жодного екскізу МА:pardon:

• Подобається Подобається x 7
  11. Chaldon

Ну раз такая пьянка, то я тоже пожалуюсь.
    Как говорится "бешеной собаке 100 вёрст не расстояние).
    Так и я позавчера смотался в Сургут, на своей машине. Сегодня уже с утра дома. Всего то 1400км с хвостиком, туда-обратно. Пока ездил солярка подешевела. С Тюменского НПЗ стоила 22руб (надо искать), сейчас 20руб, до повышения стоила 18руб.

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

С утра в любую рань легко встаю, бодрый и работоспособный, а к вечеру глаза слипаются, легко в 21 спать лягу. Жаворонок, что возьмешь...:)

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Вчера еще видел по 26. Ну да солнце встает на востоке, пока до жирафа дойдет...

• Подобається Подобається x 2
  13. Chaldon

Так это на "Лукойл" Пермская НПЗ, "Газпромнефть" Омская НПЗ и то "Лукойл" 25-10, было 27. "Газпромнефть" 24-80, было 26-70. Это ещё сегодня до 5-00 утра. Пока ехал, видел.

• Подобається Подобається x 1
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Настрій ніякий...Хочецця сховатися від тих всіх сердечок,валентинок,щасливо - усміхнених людей кудись подалі..у ліс..Йду посплю чи що...

15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сума сайті!!!!:crazy:
    Сидю собі нікого не рухаю.....аж тут дзвонить вихователька з садочку,каже,що в Ксені температурао_О.
    Цьоця на роботі,баба на вулицю не ходить,Віталіка як завжди десь чорти носять:)insane:).
    Побігла за малою в садочок....воно бідне бліде мало не плаче.Прийшли ,подзвонили в поліклініку викликали лікарку,сидимо чекаємо.:sad:

• Подобається Подобається x 11
  16. Sauer

Sauer Well-Known Member

Напитися і в люлю...файна в мене робота - ані єдного натяку..

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

привикнеться..а ще взяти хорошого ремня, то скоріше буде..

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

Народ, скажіть, вартує заливати то ту 98 бензину або pulls-95?
    Знайомий заливав 98, каже шо різницю не відчув...
    От мені і стало цікаво...

18. good

good Well-Known Member

Втав. ПІшов на пари. Прийшов додому. Сиджу вдома.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мала захтіла кишки.:sad:
    Кровянки тої,жи....:sorry:
    А вона,як шось си наздобарит,то ґвалт.
    Істерика і напасть нєпалєцкі.дві години товкла всім,чим попало(мною,Любою і тьощею теж) по чім попало,і до чого попало.
    - Ахочукишкииии!!!!!!:girl_cray:
    То"м сі зібрав і пішов.
    На базар - нема.
    В "Мняско" - нема.
    В "Мостиські кубаси" - нема.
    В "Барвінку" - нема.
    В Сільпо - нема.
    В "Антаресі" - нема.
    ССтою,чекаю на 47-й,на привокзальний їхати,аж дзвонить Люба,повідає,жи світло щезло,
    Лечу до хати,бо не дают си ради,аж глип - на їдному лотку - є кишка.:preved:
    Але світла нема.
    І гапарат касовий не робит.
    А,йопересете...:ireful1:...мене трафляє шляченько від того всього,впрошую кубіту зважити навоко,важить...гроші потім...пригнав.
    Вгамував.
    Дав таблєтку заснула.
    І,навет я коло неї.
    І когось забив.
    На сні.
    Зірвався добити - а то сон....:dntknw:
    А шкода....:scratch_one-s_head:
    Світло з"явилось....і ю ту...
    З Валєнтіном вас...ага,ю про то казав.
    Та й всьо.:sorry:

20. Chaldon

Порют ребёнка, пока он помещается поперёк 1,5 сп кровати. Потом поздно.

Если в автомобилю рекомендована ездить на 93, то на 80 он будет жрать больше и двигателю кирдык. На 95 или 98 деньги на ветер. У меня был форд американец. И я как путный, считая его иномаркой заправлял 95. Он у меня не тянул, плохо заводился. Несколько раз заезжал на диогностику, всё нормально. Пока в очередной раз не попал на мужика лет 50ти. Он посоветовал залить 80. Пока не продал, на нём и ездил.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)