Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 3
  2. hunter

hunter мандрівник

неділя, всі сплять :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. XrustunkA

Нє...ну то нормально?!:scratch_one-s_head:Всі сплять....а я вже стільки роботи зробила певно на місяць на перід(нє...точніше буде,то що за місяць назбиралось:blush:)
    Завтра групою в морг маєм йтио_О:crazy:.
    Ну анатомка то ше пів біди,а в морг шось не дуже хочеться,але *Надо Фєдя,надо!*:crazy:
    Ото сиджу обдзвонюю всіх.
    Одна з розмов:
    *-Добрий вечір!Іра дома?
    -Ні її немає,щось передати?
    -Скажіть що вона завтра має бути в моргу
    -.....і тиша....Ірина мама в шоціо_О*

• Подобається Подобається x 14
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Может не надо?
    :blush:

:good:

• Подобається Подобається x 4
  5. XrustunkA

І я так кажу....де я маю силу хлопців(одногрупників) тримати!:mocking::pardon:
    Вони в нас вразливі:)))
    Слабаки!:))):tongue::)))

• Подобається Подобається x 9
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы идете на Топольную или на Пекарскую?

• Подобається Подобається x 1
  7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А мій малий сьогодні почав трохи ходити у ходулях. Правда, хіба назад і вбік, але то таке - він у нас рачок маленький:) Якось просвистіли вихідні непомітно, завтра треба на роботу, на першу пару:sad:, знову намагатися щось пояснити сонним студентам... Сама не любила ходити на перші пари, коли вчилася (тоді, принаймні, моя відсутність не завжди була помітна), а тут - хоч не хоч, точно замітять, якщо просплю:pardon:

• Подобається Подобається x 12
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Верняк!!!!!:mocking:

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

От і я кажу, замуравалі, дємани!

• Подобається Подобається x 6
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Надзвичайно насичений подіями тиждень закінчився надзвичайно насиченими подіями вихідними.На роботі цього тижня був повний завал - довелось попрацювати і за себе "і за того хлопця".Класне закінчення тижня було в пятницю - посиденьки з колегами по роботі на каві. Вчора нам привезли меблі(не нові,на жаль,але і на тому спасибі).Обзавелися книжковою шафою,стелажем і шафою для одягу.В хаті нарешті чистота і порядок - все гарненько поскладалося у всілякі шуфлядочки і полички.Вчора півдня і сьогодні витратили на складання меблів.Сьогодні приходили в гості моя коліжанка зі своїм хлопцем,переставили мені віндовс.Тішуся як дитина,бо комп значно краще працює:)
    А завтра знову новий робочий тиждень..Головне пережити завтра оте "валентинівське сердечкове божевілля"..

• Подобається Подобається x 14
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Йой, точно, я й забула! Хоча мій чоловік переб'ється без "валєнтінкі". Купили на днях ноутбук, то він підсміховується:" Я тобі на день валентина ноут подарую, а ти мені що?", щоч сам цілими днями за ним сидить. :mocking:

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я коли поступив в інститутто мені дали відробляти практику. Я і ще один студент за 3 дні мали в анатомці з трьох ванн вийняти по 25 трупів,перемити їх зробити новий розчин формаліну і залити знову свіжим розчином. Найгрше було працювати не з трупами а з формаліном-очі виїдав. Ми набирали в груди повітря, заскакували , витягали три трупи і клали їх на підлогу потім бігли до вікна віддихуватися, потім так само їх мили-передих і так весь час-очі були як у кроликів червоні.
    Але все рівно-це легше ніж в моргу- де роблять розтин свіжим трупікам-там такий запах, що від нього дівчата одна за одною непритомніли- як дрова їх на вулицю виносили, за руки-ноги і на вулицю:)

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

А Ви кажіть-:"Себе прекрасну-я дорожче коштую";)

• Подобається Подобається x 13
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чуть теж не забула! Хоча ми і так не святкуємо.. Але хочу чоловікові зробити приємність. Він купив плакат, а як прибити до стіни - не купив :))) Так от піду завтра по молоток і такі планочки для плакатів, та причеплю нарешті той плакат, а то вже місяць лежить скручений, пилюкою припадає..

• Подобається Подобається x 8
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good:;)
    Хорошо сказано.

• Подобається Подобається x 3
  15. FourA

FourA Дуже важлива персона

А не проще ли скотчем прикрепить? А то молоток - опасное орудие, по пальцам может попасть! Вы, кстати, знаете, как надо держать молоток. чтобы гарантированно не попасть по пальцам? --- Двумя руками!

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Это моя выдумка: я так выучил своих собак - чтобы они получили бубличек, они должны прыгнуть 4 раза. После этого я бросаю им бублик, и они его ловят на лету. Раньше, когда бублички-сушки стОили дешевле, собаки прыгали 2 раза. Потом стали прыгать 3 раза, когда бублички подорожали. Сейчас уже 4 раза прыгают. Инфляция, однако! Всем стало труднее зарабатывать на прокорм.

16. hunter

hunter мандрівник

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Занадто модний плакат для скотчу :bazar:

Після того, як забивала шурупи кухонним молоточком для відбивних мені вже нічо не страшно :girl_cool:
    :haha: А цвях хто тоді потримає? ;)

• Подобається Подобається x 6
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чоловік....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  19. FourA

FourA Дуже важлива персона

А гвоздь должен держать, конечно, муж!

20. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

читаю "Гер Переможний" - завтра в школу:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)