Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ну тай шо він вже не чоловік?Старий кінь ги-ги...,може він кави давно не пив у приємній компанії.:)))

• Подобається Подобається x 11
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Обійдеться! Після того, як так настрій зіпсував, яка кава???!!! о_О

• Подобається Подобається x 12
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я тут до чого? Я ж студентка. Чули б Ви, що він нам на парах розказував.

• Подобається Подобається x 9
  4. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А ви знаєте, що імбир - це жіноча віагра... і такий чай, з лимоном і медом діє.. ну ви самі розумієте... :girl_flag_of_truce:
    :love:

• Подобається Подобається x 7
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не розумію!!!!!!:dntknw:
    Может чего пропустил по жизни?:sorry:
    Хотя намек понятен, но может есть более научные мысли по этому поводу?:)

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви підіть на каву, буде робити непристойні пропозиції -запишіть на диктофон,а потім при повторному незданому екзамені дайте послухати-сам з Вас всі екзамени здавати буде..;)

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Кажу ж писати треба на диктофон...А потім ворюзі по заслузі....

• Подобається Подобається x 8
  7. nikolas

nikolas Well-Known Member

"Якби ви знали паничі,що люди роблять у ночі...":haha:

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

nikolas у Вас є дочка? Якщо навіть і нема, то уявіть собі, що вона є і якийсь викладач-мудак так себе з нею повів. Ви б сміялися, чи поступили б інакше?

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До чоловіка в гості приїхав кум. Хлопці п’ють пиво. Багато пива.

А перед тим ми цілою сімейкою були в аквапарку, дітиська з’їхали сто разів з тобогану, а я відпарила кісточки в римській сауні і відбила целюліт у вірпулці.

А тепер я добра-добра, відпочивша, і зовсім мені не хочеться виносити чергові оффтопи з салуну...

• Подобається Подобається x 15
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви не виносіть-ну розмовляють собі люди-нехай розмовляють.А те що їх інколи заносить не в ту стєпь то таке....

• Подобається Подобається x 6
  11. Святкували ДН в "Старгороді".Чесно кажучи,не в захваті,шумно,і обслуга не дуже...замовлення чекати досить довго,і повторювати купа разів,щоб принесли.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось сьогодні всі заспали. Ніхто нічого писати не хоче .Напевне гарна погода вигнала всіх на двір.Я ніяк не можу вибратись. Дружина пішла в церкву на українську службу,а я сиджу гортаю форум. Вчора були в гостях,до кумів приїхали діти з Брно.Син там закінчив університет, женився, тепер працює,пише комп"єтерні програми. Довольні, щасливі двоє діточок, будує будинок. Каже, що і заробітки там набагато кращі ніж наші і жити набагато цікавіше. Посиділи, поговорили позгадували.Менший син кумів теж поїхав в Чехію, поступив там в Брно в університет(тут в Ужгороді кинув), тепер заочно вчиться. Є у дітей перспектива, а у нас ніякої. Якось так за кордоном, що якщо ти поступив вчитися, то вже майже гарантовано можна прорахувати свої доходи на 10 і більше років. Так само дочка розказує і в Індії. Вступивши в ВУЗ індус вже знає, скільки він буде заробляти через рік після закінчення ВУЗу і через 10-він планує своє життя. Тут у нас повна непонятка. Син закінчив медичний, через 4 місяці закінчує інтернатуру. Куди йти, де працювати? В районі чоловік 10 сидить без роботи. В області і того більше. Кадри навпаки скорочують. Кажу хай їде в Чехію, тим більше вчора нарозказувались, що там до лікаря попасти, нераз треба чекати і місяць і більше. Але біда з нашими дипломами, котрі не признають. Погуглив -влаштуватись можна, але для того, щоб працювати нормально, трнеба нашому лікарю ще 5 років для повної легалізації, при умові, що вчасно буде здавати всі екзамени чешською. Я не знаю, чи хватить йому терпіння,ще 5 років бути на потячих правах(потя-пташка-зак.:) ) Але і не дуже хочеться всіх дітей від себе відправляти, дочка вже точно зупиниться мінімум в Будапешті, в Україні розумних дітей не треба, тут треба тих, чиї батьки дають хабарі. ...
    Уявляєте в Чехії, в зв"язку з тим, що ніхто не хзоче брати кредити, дають кредити під купівлю землі, чи будинку, чи автомобіля під 3,5 %. Класно. А ми слухаймо про шлепперів......

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дають, та не всім.

Ніхто не ризикне дати кредит лиш аби взяли.

А людина заможна, або ж із постійним прибутком вередлива. :)

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну ясно, так просто не дадуть тільки людям зі стабільними доходами, але все-рівно, я про такий низький відсоток ще не чув.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Дивлюсь Службовий роман і кайфую.Фільм безсмертний.

• Подобається Подобається x 4
  15. FourA

FourA Дуже важлива персона

C утра мело, холодно. Очищал снег от дверей дома до ворот, чтобы соседки могли зайти в дом на кофе. За эти минут 5-10 замёрзли лицо и уши. После кофе никуда не хотелось выходить - хороший хозяин собаку в такую погоду не выгонит! Позвонил шурину в Воронежскую облассть, он благополучно доехал домой. В 2 ночи поезд пришёл на станцию, а оставшиеся до дома километров 20 - 25 доехал на такси. У них тоже снег и метель, но холоднее, чем в Донецке. На веранде, когда я проходил через неё на кухню, почувствовал тонкий и нежный запах цикламенов - они цветут в горшках на полке у окна. Пахнут белые и розовые цикламены, а красные без запаха. Ещё какие-то красные цветы собираются раскрываться. А за окнами снег, метель, ветер. Пришлось всё-таки выйти за пределы двора - надо было купить батон к завтрашним бутербродам. Метров 200 до магазина шёл навстречу ветру, лицо замёрзло. Вовсю ругал регионалов - как они допускают такое безобразие! С батоном купил и бублички собакам. Они с большим энтузиазмом прыгали - по 4 раза за каждый бублик. Есть захочешь, и не так будешь прыгать!

• Подобається Подобається x 5
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви про ціну на батон ?:))):))):)))

17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Нет, про мороз и ветер в лицо! На цены не могут подействовать, подействовали бы на погоду!.

• Подобається Подобається x 2
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Это Вы про "четыре раза подпрыгнуть", чтобы от властей бублик получить? :)))

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я цього віршика на жаль незнаю.

20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Звичний день: читаю матеріали, дописую практику. Мрак. :sad:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)