Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Розумна відповідь!:good:;):)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відколи вийшла на роботу, знову полюбила п'ятницю:) Так добре, що попереду вихідні, не треба нікуди спішити, між парами бігати годувати малого додому.. Можна довше поспати... Хороший день п'ятниця!:good:

• Подобається Подобається x 14
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Привітайте мене. :)

Сьогодні йшла на роботу з квадратною головою, декілька годин говорила без зупинки, знаю, що мені сьогодні буде снитись. :)

Але день того вартував.

Підтримую Малявку - люблю п’ятницю. :)

• Подобається Подобається x 17
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ачий на президентському гелікоптері?;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Перед тем как сегодня отойти ко сну 3-20 я вышел во двор подышать. Погода была прелесть -3, снежок. Когда я проснувшись 9-40 и выпорхнул во двор (в форме одежды №3), чуть не вмёрз -28. Во чёрт и зачем такие шутки? ;)

• Подобається Подобається x 11
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви батєнька екстримал. Мені легше, я тепер на 4 поверсі,так що на сніг дивлюсь через вікно і зверху.

• Подобається Подобається x 7
  7. Chaldon

Да ладно. Привычка тока в труселях и футболке по дому рассекать, одеваться в лом. ;) Не люблю быть скованным, в лишнее тряпьё.

• Подобається Подобається x 9
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго дня усім. Я удома. Дощик іде. Мені сказали що причина того, що мені не поставили іспит в іншому. Викладач дечого хоче - щоб я попила з ним кави. Не смішно.:sad:

• Подобається Подобається x 8
  9. Chaldon

Выход я вижу такой.
    1. Найти крепкого хлопца
    2. Взять в аренду
    Не поможет- ну тогда попить кофе и только кофе.
    Первый вариант лучше.
    А то ишь удумали ребёнка забижать. Вы ему скажите что в Сибирь отправите, посылками в разные концы. :mocking::give_rose:

• Подобається Подобається x 12
  10. FourA

FourA Дуже важлива персона

C утра падал снег. но не было холодно. Прочистил дорожку к дому и закрыл собак в будки, чтобы соседка могла прийти на кофе - вторую соседку они пропускают. После кофе стал готовиться к отъезду шурина. У него поезд отправляется в 10-30. Достал с чердака ему килограмм 10 грецких орехов в сетке для овощей - он их каждый раз забирает с большим удовольствием. В подарок ему и ещё одному брату купили свитера и куртки - мы с женой всегда выбираем для них одежду, и они её носят удовольствием. Его жене в подарок передали коробку конфет "Стрела" - мы их любим ещё с советских времён. Кроме подарков шурин купил в Донецке рыболовные сети и заготовки для сетей - сплетённое из лесок что-то вроде полотна с крупными ячейками. В Воронеже у них продажа сетей запрещена. А он рыбалил с детства, вырос на речке, в которой пацаном ловил рыбу. Сейчас живёт на Дону, а на той речке, где вырос и где остался в полузаброшенном хуторе родительский дом, приезжает ставить сети (километрах в 10 от нынешнего его места жительства). Я вывел из гаража машину, "помыл" её свежевыпавшим снегом - всё время была грязь и авто было всё в грязи, как порося. Отвёз шурина на вокзал, усадил в поезд, обнял и пожелал счастливого пути. Часов через 14 он должен приехать домой, около 2-3 часов ночи. Праздники прошли, теперь надо давать разгрузку организму. Кушать надо поменьше, короче говоря!

• Подобається Подобається x 13
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Відчуваю, що спілкування з застудженими дається взнаки: починає в горлі шкрябати. Доведеться народними методами бавитись: липа з м"ятою і шипшина вже запарюються (то на вечір), а в чашці - чайок з імбирем та медом. Ну і треба буде часничку дістати - але також увечері, щоб не лякати "вогненним диханням" оточуючих.
    Може минеться?

• Подобається Подобається x 13
  12. Прийшла з роботи,погода зовсім зіпсувалась,збираюсь на ДН до сина.А з хати виходити не хочеться...

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Робинзон?????о_О

• Подобається Подобається x 16
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Нічого собі:ireful1:Паразіт!А брови йому, обценьками,не повищипувати?

• Подобається Подобається x 10
  15. Малявка

Малявка на своїй хвилі

:haha: не настільки я її полюбила!

Сьогодні вкотре переконуюсь про мудрість нашого народу. Ото придумали вареники. Хоч роботи з ними немало, зате як зготуєш - і просто, і ситно, і смачно, а, головне, чоловік не буде казати "я вже то нині їв, давай щось інше":ireful1:. Тут варені-тут смажені - і вже як інша страва:good:
    Мудрий наш народ, нє?

• Подобається Подобається x 12
  16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Лечиться, лечиться и ещё раз- лечиться! Как завещал великий Леннон! -- Эти средства лечения самые правильные и безопасные. Можно ещё открыть пакет с чёрным молотым перцем, слегка его встряхнуть, чтобы пылинки перца поднялись в воздух, и подышать ими. Говорят в цехах, где упаковывают молотый перец, очень редко болеют простудными заболеваниями.

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я, как правило, рассекаю по дому в меньшем количестве одежд... :))) На две единицы то точно...

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

А шо... Я інколи теж своіх підлеглих на каву крутив... Вовіка Шумахера, Петровича, Дениса Онуфрійовича... От коли по каві горівонька йде, тоді єнча справа... А так...

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Так ему и передайте... Не забыли?

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Франківська з перцем... Тіко воно помічне...

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

То не народ... То жінки...
    Що тіко не придумають, аби хлопові шлунок задурити...:)))

18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Вітер свище,студино аж вуха в'януть,з ранку то сонце,то дощ,від полудня сніжок і далі вітер.На прибудові почало шіфир здоймати,прийшлоси лізти на дах.Страшновато я вам скажу при таких поривах вітру по даху гуляти.Нагадав дивіз зв"язківців:"Ветер в харю,я ..ю!",але тепер відпочиваю з усвідомленням вчасно виконаної роботи,а вітер,вітер може завтра таки сискінчи... .

• Подобається Подобається x 9
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ще й удвіче мене старший.

• Подобається Подобається x 7
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Когда мне было 10 лет, я тоже был старше своей жены вдвое.:pardon:

P.S. Старый... старый...
    Вы что его варить собрались?о_О

• Подобається Подобається x 14
Статус теми: