Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну добре,я вам повірю;)
    Дозволю собі запитати що трапилось:give_rose:

От....а я з Фотофорумівки прийшла!!!!
    Заздріть хто не був!!!!:)))

• Подобається Подобається x 8
  2. hunter

hunter мандрівник

а я не заздрю :drinks:
    до речі це була перша ФотоФорумівка з цього форуму, чи вже були?)

• Подобається Подобається x 2
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Шановний ви були,з чого б вам заздрити:mocking:
    ага.....цікаво!

• Подобається Подобається x 3
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була колись давно фотофоруімвка. А ще були форумівки, де кожен другий з фотіком приходив, тож майже фотофорумівки :)

Філософ, це лише чорна смуга! Після неї буде дуже яскрава біла, от побачите! Просто треба пережити і менше нервуватись!

А я сьогодні цілий день товклась з оптимізацією простору :wacko: Запихувала коробочка в коробки, всякі речі сортувала по "користуємось часто", "можна запхати далеко під ліжко", "віддати", "продати", а потім то все по коробках. Виписувала що де, малювала схему розміщення того всього під ліжком, та й таке. Лишились книжки, диски і документи, які чекають на шафу (будем купувати з наступної зарплати).
    Так замахалась, а ще треба салат доробити, щоб завтра чоловік мав що на роботу взяти.. А ще йому щось по роботі помогти.. А вставати з крісла так не хочеться!

• Подобається Подобається x 11
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так и не надо. Утром отварите яйца всмятку и нормально.;)

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний вечір...
    Пробував набрати татову новелу...почерк в нього був дохторський...а мала гонить,не дає зосередитись...
    Потім закінчу....

• Подобається Подобається x 14
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я краще зараз себе домучу, ніж в 5й ранку буду вставати і робити йому яйця :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Негайно перестаньте. Назло ворогам. Станьте перед дзеркалом. Подивіться на себе в дзеркало: ноги цілі? Руки цілі? З головою все нормально? Нічого не болить? В карточці нема діагнозу про невиліковну хворобу? Це саме страшне. Не вірите? Просто поїдьте коли-небудь в онкодиспансер і посидіть там, подивіться скільки там людей, подивіться на їх вік, потім прийдіть додому,помоліться і подякуйте Богу, що у Вас немає ніяких проблем. Там проблеми, а тут дурня. Ці всі проблеми вирішуються,ті ніяким чином. Плечі випрямили, ніс доверху і гарною,рівною ходою вирішувати тимчасові перешкоди, і дай Бог, щоб у Вас не було тих проблем.

---------- Додано в 03:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:20 ----------

Цей Ваш допис та в цю http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=51519 гілку, отоб сміху було :crazy:

• Подобається Подобається x 17
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:))) :))) :))) :))) :)))
    Так нескромно, але сама з себе катуляюсь :haha: Я ж не читаю, що пишу :shy:
    Всьо, йду закінчувати салат і лишимо яйця в спокої ;)

• Подобається Подобається x 13
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Здравствуйте, я вновь с вами. К чёрту эту Вологду с ее морозами. Там, конечно, восхитительная природа, но дома лучше. Устал от этой поездки ужасно, хочу лежать и не шевелиться...

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Шановний, ще встигнете!

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ага, ага!

• Подобається Подобається x 12
  13. Honda

Honda Well-Known Member

Всім привіт;)
    От забігла до вас на хвилинку. Скоро коханий приїде, а в неділю зранку вже до Львова поїду:good: а зараз ще поки матиму час піду вафельки на віфельниці спечу;)

Філософ, не переживайте так, все буде добре, повірте! не приймайте так все близько до серця. Проблеми є у всіх, і вони є завжди, одні вирішуєш, нові появляються :sad: Все буде ок! вірте, шо завтрашній день буде набагато кращим, ніж сьогоднішній;) І так воно і буде!

• Подобається Подобається x 9
  14. Chaldon

Добрый вечер Люди - человеки! :)
    Прекрасной половине :give_rose::give_rose::give_rose:
    Погода супер, снежок пушистый - пушистый сыпет с неба.
    Походил по двору, дыша свежим воздухом докурил и об мёл машину, прочистил тропинки. Тишина, как она прекрасна. В городе этого не услышать. Побродил ещё, докурил и вышел на ЛФ.
    Люди! Полезно иногда, не о чём не думать, а просто послушать, тишину, посмотреть на звёзды, окунутся в детство. :scratch_one-s_head:

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вчера отмечали день рождения жены. Заранее сделали все необходимые покупки, а что не успевали, оставили докупить в последний день. Утром встречал на авто приехавших из других городов гостей. Приехал из Воронежской области брат жены поездом, а из Славянска приехала наша общая с женой одноклассница., наша подруга. Мы часто раньше приезжали в Славянск отдохнуть и подлечиться в тамошних санаториях, она нас приглашала жить у себя. Их обоих я встретил и привёз домой. Пригласили других родственников, но из Константиновки двоюродная сестра жены не приехала - приболела и проблемы с деньгами.Эта наша школьная подруга очень много помогала жене в подготовке блюд к столу и установке посуды. Пришли наши друзья, с которыми мы одно время вместе работали, их дочь с очаровательной 4-хлетней малышкой и соседки. Праздник прошёл достаточно хорошо, все поздравляли именинницу, дарили подарки. Я подарил жене новую полку с зеркалом, шкафчиком и подсветкой над раковиной умывальника - купили-то мы её вместе, но установка полки, подключение к сети - это и был основной подарок. Жена была довольна. Было много угощений, я угощал мужскую часть и некоторых дам коньяком, неплохим вином и ликёрами. Сам практически не пил. На сладкое подали дорогой и достаточно вкусный торт Жозефина. Пели, немного танцевали, малышка пищала и бегала по дому, бренчала на пианино. Соседи и гости разъехались, иногородние гости остались у нас. Нашу подругу из Славянска я под вечер отвёз на автовокзал и купил ей билет, усадил в автобус. Пока писал этот пост, она позвонила и сказала, что только что доехала домой. Брат жены уезжает завтра - работа не может подождать. Он сейчас работает замдиректора школы по хозчасти - приработок к пенсии. Командует женским "батальоном" уборщиц, техничек, поварих и мужчинами - электриками, сантехниками и пр. Доволен своей работой. Среди прочего привёз в качестве угощения сала из воронежсой свиньи, выращенной им собственноручно. Даже я попробовал. Неплохой вкус!

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І то у них ще немає дітей. А в нас їх аж четверто а тут ще додаткові видатки на школу, дитячий садок, ще більше іде на їжу ну і дітей вбрати треба, а вони ростуть швидше ніж дорослі.

• Подобається Подобається x 4
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добрий вечір усім. Щойно повернулася з занять. Яка я учора була засмучена: мене викладач обідив. Він мені іспит не поставив. Я уже згодна була на "трійку", аби закрити цей хвіст. Там сиділа заступник декана. Тепер про цей сором будуть знати усі. А для мене дуже важливо триватися відповідній на висоті.

• Подобається Подобається x 3
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А зря. Ці оцінки ніяким чином не вплинуть в майбутньому ні на що.
    Шкода, коли на стипендію не хватає. А все решта - то дурниці.

19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не люблю просто, коли мені перемивають кісточки. Я не хочу, щоб про мене казали, що я дурна, і мені нема чого робити в університеті.

• Подобається Подобається x 2
  20. Chaldon

Моё Вам уважение! :give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)