Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дивився фільм....
    "Двері"
    Все стається,тоді,коли має статись.
    І так,як має статись.
    І....навіть,якби мати можливість повернутись в ту мить,коли ще можна було щось змінити...змінити не можна нічого.
    А тепер...є тепер.
    Нині мені задали запитання:
    - А далі?
    А ніхто не знає,що далі.
    Може я не доживу до ранку.
    А,може й доживу.
    Я не Бог.
    Всього лиш людина.
    І зараз...звична ніч.

• Подобається Подобається x 10
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго утра!
    Пане Ромку рад Вас видеть на форуме. :good:
    Дамам по традиции :give_rose::give_rose::give_rose:

Готовлю к отправке бригаду в Сургут, поедут мои орлы мне денежку зарабатывать и себе тоже. :mocking: Проект готов, документация тоже, оборудование на подходе, аж из самого США.
    Начались метели. Температура -6-10. После обеда обещают 0. В общем, балдю.

• Подобається Подобається x 12
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дивно...але я дожив до ранку...
    І скриплю далі.
    З АПтімізмом дивлячись в будучину....:sorry:
    Мабуть,з того приводу мені полагаєсі радісно підскакувати з воплями урагиги!!!.:preved:
    Але,по правді,сі не хоче.:nea:
    Надворі велике паскудство...в смислі світить сонце.
    Тіпа весна,карочє.
    Але то значить,що ше буде зимно.
    Наразі на телєфоні ізображаю дєятєля...правда,виглядає то отак

Зара встане мала,буду ізображати пральну машину....та й в ліс.
    Звичний день.
    І всьо.

• Подобається Подобається x 13
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Втомлена як собака...виснажена як коняка.....:sad:
    Завтра будемо виборювати знову право на життя.:)

5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Якась утома. Особливо після того, як дізналася скільки доведеться заплатити за останній рік навчання - 12 тис. грв., приблизно. :crazy: Оце і усе. Сидю п'ю чай. У магазин ходила за медом. Бо ринок уже зачинений.

• Подобається Подобається x 9
  6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт всім!Довший час мене не було,їздив в справах.Добре,що за мною тут ніхто не скучав;)Радий,що всі на місці,живі, здорові.Завтра починаються звичні дні,треба підготувати себе морально:)

• Подобається Подобається x 11
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

І всім в Одесі від того смішно, так як Вам?

• Подобається Подобається x 1
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поїхала на співбесіду. Але так як вона о 16:00, то перед тим провідала коліжанку і її донечку. Набралась від тих позитиву і впевненості та й поїхала здобувати світ на фірму до чоловіка.
    Виявилось, що мене там вже всі чекали :shy: Уявіть собі - відкриваю двері на поверсі фірми, а там 6-8 шкляних кімнат, через стіни яких все видно, тож всі на мене дружньо витріщались (бо знали, що Піотрека дружина-українка прийде пробуватись на роботу). Не нервувалась. Головною моєю метою на ту мить було не лупнутись головою в шкляну стіну чи двері, йдучи лабіринтом між кімнатами. Спочатку зайшла в кімнату до чоловіка. Видавалось, що мене розглядали як мавпу, трохи то нервувало - ну українка то ж не африканка, кінець кінців :))) Потім прийшов шеф і забрав мене на співбесіду, яка тривала хвилин 7. Шеф ставився до мене так, ніби вже готовий брати на роботу. А я всьо тринділа про свій досвід і інше, щоб не нервуватись. Шеф сказав, що хоче зі мною співпрацювати, тож маю чекати на контакт хаерів. Тільки от сказав, що наразі роботи буде на 2-3 дні в тиждень і поки що працюватиму на відстані. І то добре. Так що чекаю подальшого розвитку подій :)

• Подобається Подобається x 17
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дай Бог, щоб у Вас все було добре з роботою і щоб вона (робота) приносила Вам не тільки матеріальне, а й моральне задоволення.

10. Fon

Fon whom how

цілий тиждень рискав по нету, шукав інфо про золотий мільярд. вапщє припух о_О

коротко - існує думка про таємну змову пари сотень великих багатих династій мільярдерів про досягнення оптимального прожиття на планеті. вважається що нормально жити не вбиваючи планету може тільки один мільярд людей. такий собі золотий мільярд обраних, багатіїв, вчених, філософів, лікарів, оптимальний соціум. це країни сша, канади, японії, зах європи і скандинавії. решта - залишок, котрий потрібно знищити. усе решта це ж реально біднота, котрій не варто жити і використовувати природні ресурси. ще можливий залишок допоміжного мільярду - рабів, слуг, шахтарів, чорноробочих. це переважно азіати. негреняти і словяни і вся латинська америка випадає. ну ми в першу чергу. тому з початку 20 століття досить активно пропагується вільний секс - снід, алкоголь, наркотики, та сама демократія що дозволяє вільно все це споживати. часом війни і штучні природні катастрофи. вже зараз вважається що голодуючих людей майже мільярд. снід, алкоголь і наркотики просто бенкетують. спеціально створюються конфлікти всередині країн третього світу щоб хаос пропагував самознищення. отже, результат налице. якщо дійсно існує теорія велокої змови. якщо дійсно всіх лишніх винищують, то їм це дуже гарно вдається )))
    з іншої сторони. це все можуть бути пусті балачки. так само як і книги дена брауна. поки було ново і модно, всі захоплювались його творами. а тепер пшик - просто брєд звичайного писаки.
    існує декілька книг, що викривають змову про залотий мільярд, наводяться якісь факти, хто з великих постраждав від цих таємних товариств, але якось дуже натянуто. зрештою розвал союзу, всі війни сша в азії і навіть ядерна зброя - все це ввиняється тим таємним кланам і що вони планують вже за півсотні років створити ідеальний світ альфа-бетта-гамм, в якому нам з вами і вашим дітям немає місця.. от параноя вже вчепилась. а ше розпач. треба терміново якось відзначитись, щось придумати, отримати нобелівську премію чи що. я теж хочу на ноїв ковчег ))

• Подобається Подобається x 4
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

[

• Подобається Подобається x 1
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Погодка гарна! Поприбирала в саду, листя, гіллячя старе поспалювали. Кроти нарили купу землі, треба було те все рівняти. З"їздила в Яремча, купила ниток, буду щось собі в"язати;)

• Подобається Подобається x 8
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На форумі є тема про це - Програма захоплення світу ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Звичний день. Зранку завела дитину в школу, побігла на роботу, забрала з школи в 14год, мали йти на 16г. в музичну школу, але залишились вдома, бо щось в дочки болить голова і насморк (температура ніби нормальна). Тепер переживаю, щоб тільки не розхворілась.

• Подобається Подобається x 7
  15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вчу цивільне, просто ужас, вивчив тільки 3 статті, а кінця не видно.....
    Зобов'язальне Право, то просто жах якийсь!

• Подобається Подобається x 6
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Цілий день була зайнята практикою. Завтра іспит, а тоді поїду одвезу роботу. Я і цьому рада. Це означає, що у житті відбуваються якісь події.

Нажаль не усім.

• Подобається Подобається x 3
  17. Chaldon

Добрый вечер люди добры! Привет ЛФ!
    Девчонки и пани :give_rose::give_rose::give_rose:
    У нас начались метели, значит скоро весна. Весна самое прекрасное время года.:blush:

• Подобається Подобається x 12
  18. deva

deva Well-Known Member

така сама я сьогодні, вижата як лимон

• Подобається Подобається x 7
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я була вчора.

А сьогодні майже завершила свій перший власний проект на новій роботі, і по фірмі носиться, що шеф мене візьме в помічниці по розробці нового. І світить мені поїздка в Москву. Може, форумівку організуємо? )))

20. Chaldon

Давайте в Тюмень. И не надо не чего организовывать, даёте знать когда и на чем. А я встречу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)