Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я тут постійно, просто в політиці сидів.а на звичному дні не був а що сталося?
    *

*

• Подобається Подобається x 2
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Доброго дня и удачной недели всем вам, друзья! Сегодня уезжаю в командировку в Вологодскую область, постараюсь поскорее вернуться.
    Не увлекайтесь политическими спорами, ведь жизнь прекрасна!:good:

• Подобається Подобається x 12
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня!
    Прислали сегодня мне я делюсь с вами дамы!

• Подобається Подобається x 13
  4. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Сьогодні день почався спокійно. Після роботи прийшла додому, моє малятко так ся втішило, аж руками почав махати від радості! Приємно:). А от зараз сиджу за компом, мандражить - вчора ввечері сиділа, прийшов чоловік з малим, сів на крісло поруч, а воно зламалось. :cry: Я так налякалася. Слава Богу, що малеча тільки трошки подряпалася, бо ми зі страху ледве віддихалися. До тепер,коли згадую, трусить.:scare:

• Подобається Подобається x 14
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Щойно прийшла з університету. Завтра нікуди не йду - займаюся практикою, малюванням. Майстер прийде, дивитися лічильник. Не працює.

• Подобається Подобається x 7
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День звичайний - комп, кухня, магазин.. Зато запросили на співбесіду на фірму, де чоловік працює :girl_curtsey: Правда, у Варшаві, треба буде кататись, але вже доросла до того, щоб просити більше, якщо візьмуть. Тобто буде вигідно. Якщо не захочуть, то не так шкода буде. Вставати о 5й і тарабанитись щодня до Варшави я не спішусь.. Просто гроші на новий фотік потрібні.. І на всьо решта.

• Подобається Подобається x 9
  7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вітаю з співбесідою,:give_rose:
    Якщо можна питання, бо не зовсім розумію, чому треба кожного дня кататись туди-назад? чому не можна винайняти квартиру десь ближче роботи? це і економія коштів за дорогу і час, який можна присвятити чомусь іншому(наскільки зрозуміла, квартира, де зараз живете теж не Ваша, раз не можете робити ремонт)

• Подобається Подобається x 4
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую :)
    Якщо мене візьмуть на ту роботу на тих умовах, які я хочу, і якщо чоловік там теж буде надалі працювати (в нього зараз безтермінова угода, але з умовою, що можуть звільнити в будь-який момент, але за місяць попередити), то може знайдемо недорогу квартиру, в якій можна би було ночувати серед тижня. Але зовсім переїхати на другу квартиру в Варшаві не вийде, бо можуть чоловіка звільнити в будь-який момент, а в нас багато габаритних речей - не так просто туди-сюди переїжджати (ми по місту робили 2 ходки мінібусиком). А лишатись там жити і працювати вдома - то невигідно, бо вдома він менше заробляє фрілансером, ніж на постійній роботі. Так що квартиру в Лодзі полюбе треба мати (тим більше нам вдалось її знайти на дуже вигідних умовах, в хорошому місці і стані). А тут і там орендувати дві нормальні квартири - дорого. Так що там хіба що знайдеться якась без умов, меблів..
    Але то треба спочатку співбесіду пройти, а потім думати :)

• Подобається Подобається x 11
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я втомлена ніг не чую....ще й до того всього(не повірите) подарували малому скакалку, і я вирішила згадати дитинство( і скинути пару кг.)одним словом наскакалась......такий вітер на дворі караул, я поки в лікарню,потім з лікарні на хенд, а там купила мамі футболки,собі капрі джинсові,язик на бороду і до хати варити,прати,мити.......
    Завтра зрання знову в лікарню......там наслухалась надивилась...Хай Бог помилує тих людей...І всіх нас!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, а мене зуби болять!
    Завтра 2 семінари!
    Кримінальне і цивільне, з цивільного мене куратор напевно в землю уктає, 2 тижні одну здаю...
    Ну не можу я вчити по ксероксах, ось як минулого семестру, вивчив з глави 7 статтів, розказав і всьо!

ужас

• Подобається Подобається x 7
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Відпочиваю. Почала плести собі сережки з бісеру до вишиванки. О, маленьке питаннячко: може хтось має гарний узор на вишиванку?

• Подобається Подобається x 8
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А в мене коліно далі болить:cry:
    Треба завтра в поліклініку,бо то не жарти:sad:
    Як ходити то все нормально,а як довго стояти ( сидіти),то дуже важко зігнути(розігнути) коліно,мушу рукою тримати бо болить:sad:

• Подобається Подобається x 10
  13. TesTanya

А Вам який більше подобається? гуцульський геометричний, чи рослинний квітковий?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таки потягнуло.. сюди...бракує мені вас.
    Правда,сумніваюсь,чи дадуть побути.
    Дуже сумніваюсь.
    Інквізиція....

• Подобається Подобається x 15
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Ваша гарна! Супер! Я хочу вишити собі сорочку. Орнамент напевно гуцульський найбільшподобається. Але я хочу, щоб рукави були більшнасичені!

• Подобається Подобається x 3
  16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

17. TesTanya

Як знайдете, поділіться зі мною схемкою.

18. Honda

Honda Well-Known Member

В неті нічого нормального нема! Прийдеться журнали, газети купувати. І напевно з декількох сорочок-узорів робити один;)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Возили нині Зоряну до психіатра...дуже вдячний Роману(romanhawr),що завіз...бо то нині дуже проблємно...
    Маєм черговий діагноз...

Чекаю ще на приїзд Щеглова...хоч і вагаюсь...операція все ж...втручання в мозок.
    Гарантії не дасть ніхто.
    Вазонок...нерухомість...або ще щось гірше...
    Але ситуація...або-або.
    Бо так,як є...то вже недовитримання.
    Надіюсь,в потрібний час Бог підкаже правильне рішення...
    А наразі звичні дні.
    Сорі..то не чорнота...то я.

• Подобається Подобається x 22
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Где же моя темноглазая где?- в Вологде,где,где,где -в Вологде,где........;)

---------- Додано в 02:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

Пане Ромку держіться. Ви чудовий батько і чоловік.Звідки у Вас стільки терпіння? Дай Бог, щоб вам все вдалося .

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)