Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shine

Shine Well-Known Member

Тоді піду я:) Ліпше йдіть Ви, маєте ше якихось 2години, поки я дочалапаю:)

• Подобається Подобається x 6
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну що ж ви тут знущаєтесь наді мною:)))
    Йду замкну двері до кухні:tongue:

3. Shine

Shine Well-Known Member

Ну що Ви, я допомагаю;)
    А двері закрийте але вхідні:mocking:

4. XrustunkA

Та я не заперечую;)

Нє...тут краще ті що на кухню....щоб мен до кексів не тягнуло:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Поставила грушевий пиріг у духовку. Якось так нудно, погода огидна, але схоже, що будуть морози - мої рослини багато води п'ють. Учора я малювала свою картину (це моя перша велика робота), і паркан зробила яскраво-синім. Мама моя як побачила, так сказала що таким кольором фарбували лише ті, хто крав фарбу з комбайнового заводу. ...Переборщила я.

• Подобається Подобається x 12
  6. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Я своїх хлопців відправила з хати, хай прогуляються. Сказала, що маю за компютером роботу. А сама на форум залізла (от безсовісна :blush:!) Буду паралельно - працювати і читати-писати на форумі:)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нагадалось...Як їдемо да бабці на херсонщину,то в Херсоні і ближніх до нього селах все пофарбовано у зелений(ультрамариновий) колір ,колір комбайнів,що випускає ХКЗ.І скажіть,що вони нічого не крали?:)
    У повітрі вже ледь пахне весною...сухо,вітряно і сіро....сонечко вже заховалося.

• Подобається Подобається x 14
  8. XrustunkA

Наа:nea:...безсовісні були б якби забували про ЛФ:give_rose:

В нас сьогодні гості були.:)Татів двоюрідний брат з дітками приїжджав.:)
    Файно посиділи.....знайшла малій реферат про Ліну Костенко(такий файний вийшов,шо не можу натішитися):blush:

• Подобається Подобається x 11
  9. Honda

Honda Well-Known Member

10. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ой,в хаті те-е-епло,а надворі холодно і...гарно...люблю таку погоду...
    Хворіти мені ніззя,завтра на роботу!Сі доліковую.Підозріло пробиває на хавчик.

• Подобається Подобається x 10
  11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго Вам вечера!
    Пани я не помещаю девичнику?
    Я КВН трохи посмотрю и пойду.
    Это Вам. :give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 13
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось Ромка давно не видно.Де сьи дів хлопака?

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Це Вас давно не було видно,а то б знали,ЩО тут відбувалось.і що Ромко пішов з ЛФ (надіємось,що ненадовго)

• Подобається Подобається x 7
  14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Звичний вихідний. Щойно вернулась з к."Львів" - дивилась з дочкою "Заплутану історію" :good:
    Вітаю всіх Оксаночок форуму з іменинами:give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  15. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я з лікарні повернулась.......так шось сумно на душі....Люди,шось скажіть,бо так хвилююсь(життя якось перевертає все з ніг на голову,коли того не чекаєш)і почуття віри і невипадковості особливо загострюється...
    І чомусь в голові крутиться одна єдина дурнувата фраза:"Вовка боятись в ліс не ходити"....в моєму варіанті інтерпретовано:"Боїшся складностей...краще тоді не жити,життя медом не намащене.... і т.д. і т.п.
    Паскудно............

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поетко, всьо буде добре. Більше думайте про хороше. Бо думки матеріалізуються. Не зациклюйтесь на поганих думках, женіть їх геть! Ви - сильна жінка і всьо зможете! А чого не зможете самі, то Вам вища сила пришле у поміч, бо Ви - хороша. Так що всьо буде добре :)

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дякую Нірванко!!!!!
    Я себе налаштовую на все добре,і стараюсь маму налаштувати на теж саме.Але коли бачу яка вона обезсилена,так страшно.Вона по житті такий оптимість,що ще пошукати,завжди весела,бадьора, і тому такий "різкий перепад" мене виводить з колії,мені страшно.....
    Лікарня начебто не погана,і чисто і тихо....але всерівно лікарня є лікарня.

• Подобається Подобається x 15
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Лікарня - то завжди страшно. Навіть коли наші родичі чи знайомі мають простий апендицит чи іншу незначну проблему, то все одно страшно, бо приходячи туди все довкола нагнітає - інші хворі, лікарі, білі стіни, медикаменти, той запах.. Ви туди приходите, а хворі там лежать цілодобово. Їм ще важче і страшніше! А через Вашу підтримку мамі легше. Буває, що люди самі саменькі в лікарні і ніхто до них не приходить.. Оце сумно і дуже страшно..
    Щось я сама засумувала, як згадала лікарні.. Брр..

19. Alias

дівчатка,не сумуйте і не розкисайте.Все буде добре!Звичайно,лікарня не санаторій.але ж там допоможуть мамі,підлікують.поставлять на ноги і знову вона буде бадьора і весела,тільки треба себе і маму налаштовувати на краще.
    Олю,приходь до неї завжди усміхненою,не показуй ,що тобі важко істрашно .Адже хворі дуже реагують на такийнастрій і думають,що у них все погано.

• Подобається Подобається x 15
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Класний сьогоні в мене був день.Виспалася файно,провалялася півдня в ліжку з книжкою,а ввечері зустрілася з Наталочкою - Мавпусиком і її нареченим..Сходили на суші,наговорилися - насміялися,прогулялися центром..Я дууууже класно провела час і зрозуміла,наскільки я сильно скучила за НатуськоюТепе рмені файний настрій забезпечений надовго:) Єдине,що псуєю його - це усвідомлення того,що завтра понеділок і треба на 8 ранку на роботу:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)