Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Можливо і дурня. Але на мою думку, людина має жити у затишній атмосфері.

• Подобається Подобається x 7
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ні!Затишно має бути всередині,впершу чергу....
    А ми вже як жінки затишок вдома можемо створити навіть своєю присутність,це нам дано природою...

• Подобається Подобається x 9
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю,а в мене немає ні штор,ні жалюзі:))голе вікно ..тільки пальми прикривають від цікавих очей(8 поверх!:)) ).А тому шо ремонт,тому й немає:).І нормально,зате все небо в мене видно з ліжка.

• Подобається Подобається x 10
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый вечер всем дамам и господам! Если ещё остались товарищи - им тоже революционный привет! Сегодня весь день метёт. Идёт снег с самого утра. Утром опять готовил кофе и бутерброды, уже на четверых. Пришли обе соседки. А с "ежедневной" соседкой ещё пришла внучка - первоклассница, моя хорошая знакомая. Она любит у нас бывать. Когда к нам не приходит, просит бабушку, чтобы та принесла ей бутерброд с сыром от меня. Я ей с удовольствием готовлю и передаю. Перед их приходом отгрёб снег, сделал дорожку. Через 2 часа всё было засыпано снегом ещё больше. Сегодня из дел включали стиральную машину, она стирала. Я ещё решил прогуляться по снегу - надоело писать о политике. Сходил пешком в ближайшие магазины, купил батон и чёрного хлеба. Подхожу к дому - рядом с воротами соседа застряла в снегу машина его зятя. Пришлось помочь вытолкать на дорогу. Когда брал у собак их кастрюльки, пришлось их искать в снегу - засыпало с верхом. Умные собаки носа не показывают из будок - у нас дураков нет! Мело, мело по всей земле, во все пределы....

5. victorys

victorys позитивчик :)

а в нас сьогодні +5 якщо не більше, води стільки, що по подвірї в гумаках ходити треба, снігу вже майже не залишилось, тільки де-не-де ще лежать великі закамянілі куски льоду.

• Подобається Подобається x 6
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Скоро в Украину с Сибири ссылать будут. ;) У нас тепло, светло, да и снегу бы не помешало. Пять лет не было наводнения. Точно всё меняется или точнее и снова мамонты в Сибири возродятся.;)
    Если меня сошлют, хорошо бы к poetkе поближе.

• Подобається Подобається x 7
  7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ещё раз - добрейший Вам вечер(У Вас уже ночь) Да неужто у Вас теплее? Быть того не может - у нас где-то около нуля. Как говорит наш знакомый из другого форума - всемирное потепление, по Никонову! А чего это вы к пани поэтке моститесь поближе?

• Подобається Подобається x 2
  8. Shine

Shine Well-Known Member

У мене сьогодні день спогадів...
    Ваші дописи на форумі теж сприяють. Давно хотіла спитати у Вас шановний Chaldon чи місто Урай є біля Тюмені. Давно ще в дитинстві доводилось там бувати, не все пам"ятаю, а спитатись вже нема в кого. Одним з яскравих спогадів є річка КандА з її темними коричневими водами, як міцний чай.

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Я сьогодні змучена, але задоволена, бо нарешті знайшовся час і можливість розгребти роботу, яка давно чекала (8 місяців аж!). Тепер з почуттям виконаного обов'язку можна відпочивати:). Всім приємних снів:)

• Подобається Подобається x 9
  10. Chaldon

В масштабах Тюменской области рядом от меня км 400 на прямую северо-западнее. Можно добраться по реке. А так самолётом или поездом через Екатеринбург+ немного на автобусе км 100. Средний Урал. Город лесорубов. Я правда не был, но у меня там живёт друг по фамилии Полынин. Город образован беженцами с запада где то в 1920 год.

---------- Додано в 02:18 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ----------

Вкусно готовит. А я как истинный каторжанин поближе к кухне.

11. Shine

Shine Well-Known Member

Дякую, так докладно:) написали.

12. Chaldon

Это не сложно, Полынька (друг) красочнее рассказывал и объяснял как до него добраться от Тюмени быстрей. Уехал куда то. Вот так

13. Shine

Shine Well-Known Member

Я зараз туди не збираюсь:), колись туди до батька їздила, давно було і не пам"ятала всього, а зараз все прояснилось. Дякую:)

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

Мамонты очень интересно , якщо получится такие Сибирские сафари пойдут что чёрненькие монополисты от зависти побелеют.
    Тока бы Папа Римский не запретил допотопную скотину возрождать- Папе ,конечно, оно всегда виднее , не спорю.:)

• Подобається Подобається x 1
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Останнім часом вже звичним став суботній вечір на ЛФ:)
    Недавно закінчила пекти кекси(будуть вже на завтра),так пахнуть на цілу хату!
    Зараз буду робити собі зігрівальий компрес на коліно(що я даремно хірургію вчила....ну подумаєш!не така вже й велика різниця,шо я шо корова:))))

• Подобається Подобається x 12
  16. Shine

Shine Well-Known Member

І Ви витримаєте до завтра?о_ОЯ б не витримала:mocking:

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

А я думаю різниця таки велика:)Раджу подивитись уважно в дзеркало:mocking:

17. XrustunkA

Я стараюсь:)))Дала собі обіцянку хоча б після десятої не наїдатись:blush:
    :))
    Та трошки є:crazy:
    Зате процедури схожі:crazy:

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Доброї ночі усім;)!Робочий тиждень видався на диво легким,спокійним та безпроблемним (навіть вчорашню педраду я перебула з рахунком 3:1 на мою користь:) ).Сьогодні був звичний суботній день:прибирання,прання,готування,складання ітд...із незвичним "прощальним" ПП тут на ЛФ:cry: (ну але раз так є,значить так має бути).Назавтра запланували собі з чоловіком похід у кіно,бо вже дуже набридли звичні неділі,проведені в піжамах))

19. Shine

Shine Well-Known Member

Так, то є дуже добре:mocking: Але зараз вже майже 12 то вже можна;):)))

20. XrustunkA

Так!....ану припиніть мене підмовляти:mocking:
    Не піду я на кухню,хай до завтра пахнуть:tongue:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)