Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. majolika

majolika Well-Known Member

я от така закореніла "сова" - засинаю далеко по першій. А вставати тре до сьомої. І на роботу.
    І шо дєлать?

• Подобається Подобається x 6
  2. victorys

victorys позитивчик :)

і сова... як вихідні так сиджу до ночі і встаю близько 10 (хоча мене часто через те сумління мучає, що просипаю пів дня).
    Але через графік роботи ( від 07:00 до 15:00) змусила себе звикнути вставати в 05:45 :) Як мус то му і нічого не поробиш :pardon:

• Подобається Подобається x 8
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чому Ромко пішов????????????????
    ........холод на дворі,але треба йти поміняти мамі халат,вчора купила,не підійшов:Зараз пропилесошу і мабуть піду.

• Подобається Подобається x 9
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Поетко,як ваша мама чується?

• Подобається Подобається x 2
  5. Shine

Shine Well-Known Member

А немав чого?...Шкода...Сподіваюсь, що п.Роман повернеться.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Совам привіт:give_rose:, як вас багато:), я от теж так сиджу і не тільки на вихідні:mocking:

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

З таким темпом треба Вам частіше такі дні робити;)

• Подобається Подобається x 5
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:good: Тільки поясніть, будь ласка, що означає "драпірується"?
    :girl_in_love: Яке там всьо класне!!! Я зависла в думках і фантазіях! Тільки не дуже впевнена чи в нас то буде гарно клеїтись, бо стіни не гладкі, а то об'ємні обої пофарбовані.. Буду думати :)
    Виявила, що і то не проблема :))) Згадала, що тато прикладав шуруп до дошки, стукав трохи молотком, а потім просто закручував. Без дрельки. На всякий випадок подзвонила своїм до Львова, перепитала чи там можна, можна :) Влаштували скайп-відео-консультацію, бо я ніяк не могла додуматись як завіси чіпляються, бо там дзюрка не збігалась, але виявилось, що і не треба. Тож ще година і поперечна планка була на місці! Чоловік в шоці, бо майже нічого не треба було докручувати за мною :shy: Залишилось тільки гарно коробки під ліжко поскладати..
    До речі, якщо просто на матраці спати, то менше простору на ньому, ніж коли він на ліжку :) Так що спали ми буквою Ж цієї ночі :haha:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прийшли з базару...але ж і важко перти ті сумки на 8-й поверх.З понеділка треба народ піднімати на боротьбу з жеком і їхньою бездіяльністю.Гроші беруть,а робити нічого не роблять.

Бо пішов...такий осад неприємний...

8. poetka

Звісно,що мав...
    Жаль.Думаю,що не поврнеться вже.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я сьогодні вдома відпочиваю. Хочу трошки поклеїти дурня, якщо вийде. А тоді треба буде готуватися до іспитів, які будуть у травні.

• Подобається Подобається x 4
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

збирається в складки:)у твоєму випадку зашивання стін матерією,придання матерії гарного вигляду за рахунок складок,фалд і т.д

11. Shine

Shine Well-Known Member

Драпірувати - закладати складками, фалдами, призбирувати, одним словом - гарно викласти тканину, як Вам фантазія підкаже. А тому і тканина має бути не штивна і тверда, а навпаки:)

12. Honda

Honda Well-Known Member

Якшо тканину зверху стягнути, то донизу утворюються гарні складки.

• Подобається Подобається x 3
  13. Shine

Shine Well-Known Member

Вийде, якщо маєте файний клей;):)))

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую за інструкції! Заїду сьогодні в будівельний супермаркет, гляну що там і за скільки. Але думаю, що все таки прийдеться шукати щастя на секондах, як завше..

15. victorys

victorys позитивчик :)

Павла тітка нам стільки фіранок та штор з секондів понавозила, що вже нема де їх вішати, але там й справді були деякі дуже файні і за таку ціну, що майже даром. Так що секонд, то не самий гірший варіант :)

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

А ми щойно зробили домашній парничок для моїх орхідейок :girl_in_dreams: Ідея його зробити прийшла сьогодні з ранку і ось він вже стоїть :girl_claping: а я сиджу і тішусь! Пару дощечок, пару цвяшків і стреч плівка - це все що було потрібно!

• Подобається Подобається x 10
  16. poetka

Не гірший, а подекуди кращий.Я недавно такі штори бачилао_ОАбалдєть (вибачте за слово) фіолетові хамелеони,оброблені стразами,ну просто шик,якраз мені б такі підійшли,але чомусь вони короткі,невже в Європі так модно?Я люблю аж до самої підлоги. А так купила б обов"язково ,всього 30 грн,причому пара.

17. Filosof

А у мене голі вікна (жалюзі висять). :sad: Нещодавно килим поклала. До чого я дожилася...

• Подобається Подобається x 1
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Філософко, де Ваша філософія?

Хіба ж щастя у шторах? От у мене, приміром, жалюзі нема...

19. Filosof

І добре. Ми купили квартиру з жалюзі. Але у хаті краще мати штори, я переконалась.

20. poetka

По великому рахунку,це все дурня, в мене в кімнаті тільки телевізор і диван, а хотілося б ще м"якесеньке крісло,торшер якийсь і т.д. і т.п.А я на томість маю простір:)
    ....Це з як і з якого боку дивитись....Доречі на все,не тільки на матеріальні речі...

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)