Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Якраз таке слідкування і видає тих, хто хоче списати:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене жоден екзамен в політесі без списування не обійшовся. Ну не вмію я зазубрювати теорію! Або формули з матаналізу чи фізики. Їх же так багато! Все одно ж не пригодились.. Якщо щось треба, то в неті знаходжу :) Так от, тільки 1 раз не можна було списувати, то чуть не мала комісію, ледь на 3 витягнула. А, ще раз на історії теж не можна було. То там прийшлось включити фантазію і переставити язик в режим "тріпло" :haha: Мене навіть одногрупниця сорокою називала через таке :shy:

• Подобається Подобається x 12
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звітую. Ліжко стоїть. Але! Там 4 шурупа якісь дивні - не закручуються, а тупо запихаються-випихаються і нічо не тримають. Треба йти в магазин купити інші. Решта шурупів вже знаю куди присобачити, лишається тільки якісь 4 металеві циліндрично-дзюраві штукенції, які ну ні в яку нікуди! А ще виникла проблема з дзюрками - не всюди є, треба дрельку, щоб все поприкручувати. Завтра позичу в когось і дороблю. Пахне дуже класно, сосна! :)

• Подобається Подобається x 16
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нірванко, пошукайте в бічних дошках отвори, до котрих підходять металеві циліндрично-дзюраві штукенції. В торці будуть неодмінно отвори, до котрих вкладете саме оті шурупи, котрі нічого не тримають. Проходять вони наскрізь, і своїм кінцем закрутяться до отих штукенцій, стягуючи намертво ліжко по периметру.

• Подобається Подобається x 13
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Молодець Нірванка....я до чоловічої роботи взагалі непривчена( а шкода),треба було більше на "курси" до тата ходити,як був ще живий:)

В мене день.... і три крапки.Маму поклали до лікарні,роблять всякі аналізи і т.д.я гризуся.Шоб все обійшлося,одним словом,хто має батьків ,той пійме...Добре коли,все добре,а коли вже хтось опиняється в лікарні,то не добре.Наплела якось,чогось такого як з перепою........
    Чоловік поїхав у відрядження, я сама....пішли з малим на базар накупили мамі всього в лікарню і халат і нові тапки і т.д., і т.п.........Прийшли мама подзвонила...а мені як телефон з рук впаде......одним словом, я не нервах, але переживаю..........

• Подобається Подобається x 20
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Дуже дякую!!! А я то ше думала - нашо там ті дірки в дошках, якщо до них нема що прикрутити? :))) Ось спробувала запхати туди ту циліндрично-дзюраву штучку - підходить! Але не подумала про бік, яким треба запихати, щоб в нього шуруп попав.. :shy: От зараз сиджу ковиряюсь - накладні ногті - вірна поміч майстра-ламайстра! :haha:

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Тю ти, її навпаки треба ще дальше затуцяти і викруткою перекрутити як треба! Так геніально все продумано :)

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

А шо дєлать? Чоловік би сам не додумався як то зробити і чекав би, коли хтось зі знайомих знайшов би час прийти і скрутити то ліжко..
    Ми якось з ним крісла купили комп'ютерні.. Там, правда, інструкція була, але все одно я швидше скрутила, а він ще й не тим боком :haha:

• Подобається Подобається x 15
  8. Shine

Shine Well-Known Member

Нє, ну то ж требао_О у мене нема слів:good:.
    З Вашого чоловіка вечеря - романтична то, як мінімум:)
    Ви не просто жінка, а "склад":) ідей і умінь:give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой там :shy: Це все дійсно дуже просто.. На жаль, в нас нема всіх необхідних інструментів, тому доводиться викручуватись.. А то було б ще простіше :) І ще б сили трохи рукам, бо ж дохле.. Останній шуруп до кінця не можу докрутити. Та і всі решта шурупи дам чоловікові "дотягнути".
    Включала скайпа показувала чоловікові як ліжко складаю - то вони всім офісом на мене витріщались :shy: Ну може це якось посприяє в тому, щоб я туди на роботу попала.. Хоча вставання кожного дня о 5 і катання потягом туди-сюди, то явно не моє. Але підробітків все менше, дотації цього року відмінили - мрії про фотостудію чи хоча б кращий фотік полетіли десь далеко. Чоловік не дуже хоче, щоб я там працювала, бо тоді не зможу постійно готувати (на вихідних нема де купити свіжі продукти). А я вже б хотіла до людей.. Ну ще стелаж купимо з наступної зарплати, столик, поскладаю то все і тоді можна буде на роботу :)

• Подобається Подобається x 14
  10. Shine

Shine Well-Known Member

І Вас пора боятись:mocking:;)
    То є жарт звичайно:)
    Мене більше дивує, так по доброму, не то, що то Вам все просто, а то, що Вам цікаво тим займатися:give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже! В мене тато - майстер на всі руки, напевно від нього перейшло :shy: В мого чоловіка інше бачення - кожен має займатись тим, що в нього найкраще виходить і хто що любить. Тому він пилососить, знімає павутиння, викидає сміття і прибирає біля компів, бо я того не люблю робити. Мені подавай баняки і молотки :))) А ще так люблю організовувати і оптимізувати простір! В нас купа коробок, але все дуже компактно поскладано. То напевно тому, що в мене в дитинстві був конструктор і тетріс, ще й в селі на будові багато часу проводила (з відходів з дошок робила лавочки і годівнички), а в чоловіка - комп'ютер з семи років!

От шкода, що художніх здібностей не маю.. В квартирі стіни довкола ліжка пофарбовані в темно-коричневий колір, а решта кімнати - світло-персикова. І та "кишеня" на ліжко "давить". Перефарбовувати - то занадто (квартира не наша). Трафарети робити, як Віка, теж не ризикну, а то потім точно треба буде перефарбувати :) От думаю що б то ще придумати..

• Подобається Подобається x 12
  12. Shine

Shine Well-Known Member

Можна на стіну(в голові ліжка) прибити(Вас тим не настрашиш);) карніз, а на нього зробити драпіровку з тканини, яка Вам підходить по кольору, тканину можна якось підв"язати з двох боків до билець ліжка буде типу балдахіну на тій стіні, що Вам не пасує. Або подібне проробити на стелі і опустити тканину аж на ту стіну, що Вам не подобається колір;)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:good: Дуже гарна ідея! Вже то навіть бачу :) В мене, правда, 3 стіни довкола ліжка, точніше 2 стіни і шмат третьої так пофарбований, тому або треба 3 карнизи, або посередині на стелі над ліжком прибити гак і звідти пустити тканину на 3 боки.. Ой, то було б так гарно! :) Дякую за ідею! Бо ми все тільки про плакати думати, фотки..

14. Shine

Shine Well-Known Member

Або чотири гачки, такі декоративні(поцікавтесь в салонах штор) типу по кутах ліжка але на стелі і вже до них чіпляти з трьох сторін якусь органзу(тканину), що гарно драпірується.

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я прийшла з університету. За вихідні прочитати купу матеріалу, а у понеділок знову у ліцей. Мені пощастило - уся моя практика - це кілька конспектів. Зазвичай я займаюся по суботах. Але завтра у мене не буде занять. Хочу зайнятися хатніми справами.

• Подобається Подобається x 6
  16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нірванко,молодчина:)Все - таки ми,українські жінки - майстрині на всі руки:)Я так минулого року сама комп"ютерний стіл собі зібрала.Тато збоку стояв і курив:))),бо був в шоці з того,як я швидко з тими всіма шурупами і дошками розібралася.Правда ще треба дверцятка і шухляду приладнати(то вже не для моїх рук,ібо там дрелькою тра працювати) - так і стоїть рік зібраний стіл бз шуфлядки і дверцятка:)))
    Люблю п"ятницю:)Після роботи сходили з коліжанкою на деруни,набалакалися.Потім мала заняття,а зараз сидю,п"ю каву - гляссе і читаю ЛФ:)

• Подобається Подобається x 13
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Я теж в дитинстві в тата в гаражі пропадала, цікаво мені то все...
    От такі ми, ніжна і слабка половина статі ;)

Я ,поки дома, вирішила з бісеру сплести собі ще один гердан. Але то вже завтра почну робити. Тим більше, шо вихідні дні прийшли, отже можна буде з коханим побути.:girl_in_love:
    А зараз за вікном сильний вітер, буду засинати під його пориви....

Всім приємної ночі!

• Подобається Подобається x 8
  18. Summer

Summer Well-Known Member

Нірванко, молодець! :clapping: )) Молодець!
    день нині навіть не знаю, відходжу від податкової...так зденервували мене, що аж руки мені трясуться... їздила 2 раза, заставили переробити.... настрій трохи зіпсувався... треба завтра шоколадку купити ))

19. victorys

victorys позитивчик :)

для тих, хто не наважується на малювання є ще в продажі різні цікаві наклейки на стіни великі і маленьки в різних кольорах і на різний смак. Швидке і практичне вирішення проблеми одноманітних стін. :) Можна купити майже в кожному будівельно-господарському магазині в Польші. Хоча з тканиною звичайно було б цікавіше :) А можна взагалі обєднати одне з другим ;) це вже залежить від твоєї фантазфї. Пробуй, думай, фантазуй! Мені завжди подобаються всякі такі креативні вирішення!

• Подобається Подобається x 7
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О...то є файна річ:good:
    А в мене п*ятниця традиційно-шоколадний день,так що свою дозу я вже згамала:blush:
    Шалений тиждень...!:crazy:
    Катастрофічно хочу спати,і не залежить о котрій лягаю чи в 22.00 чи далеко за північ,всеодно до 3-4не можу заснути:sad:
    Окрім навчання встигла прочитати дві книги.
    І щось знову розболілося коліно(то напевно після того,як якась дамочка в маршрутці мені мало ногу не розчавила:crazy:)варто би до лікаря сходити,та не знаю коли виберусь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)