Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ага по собі знаю:blush:
    Одного разу писала шпаргалки на нозі:blush::crazy:.Пів ночі витратила.На екзамен прийшла так офіційно:в чорній спідниці до колін.
    І шо ви думаєте...не пригодилося:)):)):))Попалось те що знала.

• Подобається Подобається x 9
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

День як день - робота,репетиторство,розборки із сусідом за щиток...Виявляється,наша історія з коротким замиканням може мати прожовження - в сусіда згоріла плата в пральці,в сусіда зверху - телевізор.такшо проблема не наша локальна,а загально - під"їздна.Будем воювали з нашим жеком,щоб щось робив з щитками,бо феєрверки не тільки в нас в щитку відбуваються. Ходила шукати собі подовжувач до компа(ібо старий гавкнув) - то здуріти можна з тих цін.Китайське Ге - 35 грн,турецький - 65 грн..
    Зараз сиджу вдома,намагаюся взятися до роботи(не надто виходить),Страшенно болить спина(вдома, як на зло, нікого нема - нема кому натерти і зробити масаж:sad: ).Певно з того всього піду завалюся в ліжко читати книжку..

• Подобається Подобається x 12
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Есть такой антивирусный препарат РЕМАНТАДИН, он действует против вируса гриппа А и ещё некоторых вирусов. Выпускается и на Украине. Дешевле других антивирусных препаратов, но не менее действенный. Сразу надо принимать ударную дозу, если грипп уже начался. В инструкции всё написано. Для профилактики гриппа и для лечения уже начавшегося полезно смазывать слизистую носа оксолиновой мазью. И недорого, и эффективно. Эти лекарства полезно всегда держать в домашней аптеке.

• Подобається Подобається x 4
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

можу помогти:blush::blush:..певний досвід є :blush:

• Подобається Подобається x 10
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

То дійсно нездалий збіг обставин: і кльова ніби то ситуація (нема нікого вдома), якраз би і спинку натерти, і нема у цей час кому натерти. :)

6. Honda

Honda Well-Known Member

Вам пам"ятник студента тре ставити!!!
    Нам простіше, пішов перексерив 4 сторінки на 1 А4, або 8 на 1 А4, по темах розкласти, і все!

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Я з біохімії писала деякі найважчі формули ручкою, яка вже не пише, на листку. виходили невидимі формули ;)
    Але якшо викладач цікаво пояснює і предмет цікавий, то шпаргалки не потрібні ;)

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

В аптеці нічого антивірусного не продають. Вірус лічить організм. Антивірусні препарати які на сьогодні є два-ремантадин (але діє на вірус типу А-де зробите аналіз?) і таміфлу(він тільки в стаціонарі і його так просто не дають, має бути доказаний свинячий грип-він дуже токсичний-таміфлу) а вск інше, що продають в аптеках то бізнес ,і ніде ніхто не доказав ефективність арбідолу і аміксину.

---------- Додано в 03:16 ---------- Попередній допис був написаний в 02:47 ----------

Ви вважаєте, що можна запам"ятати гетероцикли без шпаргалок і з цікавого пояснення викладача?

---------- Додано в 03:18 ---------- Попередній допис був написаний в 03:16 ----------

Погоджуюсь,але скажіть, де в Україні можна зробити аналіз,який тип вірусу у хворого, тим більше у тих, хто займається самолікуванням.:)

• Подобається Подобається x 2
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Так, уважаемые! Немедленно прекращаем болеть и радуемся долгожданной пятнице!
    Петербург затопило. Третий день плюсовая температура, передвигаться пешком невозможно, а плавать холодно.
    Вчера был в порту Усть-Луга, там валы снега с 4-х этажный дом, но вычищено до асфальта. И морские суда со всего мира, красиво.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От якби ще й фото!
    У нас майже 0 градусівЧас від часу дивлюсь і вікно.а там в будинку навпроти (мабуть метрів 15-20 до нього) на даху працюють робітники.Змітають сніг,сушать якоюсь трубою.а потім стелять рубероїд.Працюють від темна до темна.Зразу видно,що не жеківські.
    Ліфт два тижні вже стоїть і ніхто не телиться його робити.Оленку треба в поліклініку,а як з нею зійти з 8-го поверху і піднятися?
    Вчора(то вже було сьогодні) тато з роботи повернувся в 00.15.Школу нарешті добудували і на днях буде відкриття,запршений навіть Азаров.

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Следующий раз обязательно сфотографирую! Только Вы меня научите выкладывать, ладно?;) Бываю во многих красивых местах, пора научиться...

11. hunter

hunter мандрівник

написав екзамен на 4 за 15хв :preved: маю ше залік, лишалось дочекатись 4ї години щоб здати курсову (останній день все ж таки)))) і сесія закрита :yahoo:

• Подобається Подобається x 9
  12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый Вам день! Подумаешь - бином Ньютона! --Что за проблема: узнать, какой вирус гриппа сейчас ходит по Украине! Надо выйти в Интернет и прочитать об этом! :) Точно так же, как делают прогноз погоды по версии многоуважаемого Чалдона: метеорологи смотрят, как хант на охоту собирается. Взял снегоступы - значит снег будет, взял обычные лыжи - осадков не ожидается!

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Знову робочий день, єдине тішить, що завтра - вихідний

Останнє редагування: 4 лют 2011
    • Подобається Подобається x 3
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Гетероцикли, то ще квіточки, і не таке запам"ятовували.;) Я мала на увазі й інші предмети. От була в мене Аптечна технологія, вчили як виготовляти мазі, порошки, мікстури, свічки... Рецепти вчили. Предмет мені був цікавий, і гарно пояснювався.. так шо шпаргалок я не мала і написала на 5! Викладач має заохотити студента до вивчення свого предмету, а не тупо читати лекцію з листочка ...

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Всім гарного дня!
    Недавно лиш прокинулась... Вип"ю зараз свіжого молочка і піду займатись справами. Маю борщ зварити, і хочу запекти картоплю в сухарях.

• Подобається Подобається x 8
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене розбудив чоловік дзвінком з роботи - його попередив кур'єр, що буде за 20 хв у нас з ліжком.. Ну я в бойову готовність - причепурилась, чекаю. Приїхав. 2 упаковки дерев'яшок, якісь металеві штучки, дерев'яні колики і понад 30 різних шурупів! о_О Лего, блін.. Пішла складати, шо я не козак? :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 14
  17. hunter

hunter мандрівник

вся в брата :cools:

• Подобається Подобається x 8
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я за усе життя, списувати, так і не навчилася.

• Подобається Подобається x 5
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так само. Краще вчила, законослухняний громадянин... Такою і залишилась. Запаркувати в неналежному місті на 5 хвилин совість не дозволяє...

20. hunter

hunter мандрівник

слабенько :cool: не треба боятися, а пильно слідкувати за викладачем :ninja:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)