Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

То ще добре, що прийшов з півнем. А то буває приходить сусідка і каже:
    - Дозвольте мені, сусідко, підсмажити рибу в вашій олії, а я вам завтра взамін дозволю зварити кусок свинини в моєму борщі :)
    Мабуть в кожного є такий сусід.

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вітаю усіх у звичному ранку!

Поки жую рогалик перечитую, чим жив ЛФ у нічних годинах і сподіваюсь, що сьогодній день буде кращим, ніж вчорашній. Принаймі, усім того бажаю. :)

• Подобається Подобається x 12
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені сьогодні снилась Un.Known:),зробила вона такі керамічні горщики прикольні...аж два!,і там щось готувала на кулінарний конкурс.
    І ще якась кобіта з ЛФ -у снилась,от ніяк не можу згадати хто,але я пам"ятаю її зовнішність.Така висока,струнка,довге хвилясте волосся.Так от вона мала багато перепрасувати :))
    У нас іде сніжок....

• Подобається Подобається x 12
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:mocking:

На жаль, Анноун хіба ноцники вміє зробити...

• Подобається Подобається x 9
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

:)))
    Чого я нікому вже не снюсь:)))

• Подобається Подобається x 6
  6. hunter

hunter мандрівник

а мені снився заклад шкільний, але там була моя група з політеху і викладач...
    я як завше на все забив і шось там йому не здав :crazy:
    а найтупіше це було те, що не міг знайти кабінет в якому було заняття... то просто :wacko:

7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ходила по ринку, купила собі новий термос. Сьогодні мабуть не піду на пари, бо мені треба у центр іти домовлятися за практику, бо уже горить.

Я не двіюшниця, це правда. Намагаюся не прогулювати, буває, звісно. Коли пропускаєш, тоді важко учитися.

• Подобається Подобається x 8
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В в Луцьку пограбували Приватбанк.Злодії тоже хочут хорошо жить...Шось Ромка не чути.,.може сі в лісі заблудив?

9. Honda

Honda Well-Known Member

Всім гарного дня:good:
    Горло ніби не болить;) Добре дома, сонечко світить....
    Зараз іду прати, штани хочу підшити... а тато захотів вівсяного печеня, потім спечу.

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ні, не заблудив. Причини відсутності Ромка отут і далі по тексту: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=801999&postcount=19

• Подобається Подобається x 3
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, в мене точно такі самі кошмари бувають!!!! :wacko: А ще всякі місії по порятунку світу, або просто трилери :wacko: Хоча вчора в мене сон був, наче в кіно сходила - романтична історія з повноцінним сюжетом! :girl_in_dreams:

Замовили нарешті ліжко. Вже не можу дочекатись, щоб поскладати нормально коробки і ровер під нього!!! :radist:

12. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

:)Ах...
    Надворі в нас,у Львові,погода з претензіями на затишну зиму.Гарно,напевно,гуляти там...А я навіть їсти загріти собі не можу - так грип розібрав.От і сиджу,обнявши півбанки меду,й думаю...
    Хтось знає,шо є антивірусне таке - крім "Афлубіну"?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Здаєсі арбідол

• Подобається Подобається x 2
  14. Sauer

Sauer Well-Known Member

а мені снилось як мене розстріляли :sorry:...тричі:sorry:..

• Подобається Подобається x 5
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Їздила у ліцей, де буду проходити практику. Завтра поїду, візьму завдання. Назад йшла пішки - не схотіла сідати у повний тролейбус. У центрі на тротуарах стоять машини - обійти не можливо. Нічого не бояться.

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Запропонували поїхати в Дніпропетровськ на танцювальний фестиваль.Думаю........Проблема з грошима,бо їхати на 3-4 дні.....

17. victorys

victorys позитивчик :)

знаю, знаю, і в мене бувало... :))) знаходилось 10 важливіших місць куди можна піти лижби не на пари :))) А потім переписування конспектів, спроба запам"ятати весь матеріал в один вечір перед заліком и надія попасти на питання, які всеж таки вдалось запамятати, ех...файні часи були, веселі :girl_in_dreams:
    Часом, при письмових заліках, допомагало вміння писати дуже дрібним шрифтом гелевою ручкою тільки не подумайте, я не зовсім вже такий неук, просто часом бували заліки, про які краще не згадувати..

18. Alias

...і добрий зір:))

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ох...знаєм ми таке!!!
    А про фото-респект;):good::)
    Наші умудряються на нігтях писати формули з біохімії...прогрес:)))

20. victorys

victorys позитивчик :)

таке ми також проходили :))) Моїй "шпаргалкіній фантазії" дивувалась вся група, бо я умудрялась списувати навіть в тих викладачів, в яких майже нереально списати :) Кажу майже, бо сама довела, що реально ;)
    Але навіть пишучи таку шпаргалку, скажу чесно, багато чого в голові залишалось :)

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

100% інакше важкувато було б :)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)