Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То такий чоловік.Мій тато з нами двома залишався як мама в лікарні була(а ми тоді ще повзали)то й готував,прав і до мами бігав.

• Подобається Подобається x 9
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Змучена, як пес...

• Подобається Подобається x 10
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый вечер всем дамам и господам! Я возвратился после более чем месячного отсутствия. Время от времени просматривал посты на форуме, но не писал ничего. Наш уважаемый Чалдон знает, где я находился это время. Так что очень далеко я не уходил. Рад видеть всех в добром здравии и хорошем настроении. Сегодня мой день мало отличался от обычного течения всех дней - подъём в 6-45, быстро подготовил кофе и бутерброды с сыром. Соседка пришла пить кофе, и к моему стыду принесла банку сгущёнки - я пару дней забывал её купить. Мы с женой поругали её за лишние траты. На улице не очень холодно, было минус 5. Мы сейчас мало выходим из дома - жена не любит ходить по скользкому снегу, я выхожу лишь за батоном и за фаршем для собак - это дело святое. Вчера купил им опять бубличков - они это дело любят, и начинают прыгать, увидев их у меня в руках. Но на скользком прыгают осторожно. Уже несколько дней подкрашиваю дверные проёмы - те, которые остались незакрашенными после ремонта. Ленюсь, много времени просиживаю в интернете. Жена недовольна. Примерно через неделю должен приехать из Воронежской области брат жены. Мы с ним в очень хороших отношениях. Жаль, пробудет мало - он устроился на работу зам директора школы по хозчасти. Командует "женским батальоном" уборщиц, буфетчиц и других работниц. Это его приработок к пенсии.

• Подобається Подобається x 12
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

С возвращением!Лично мне Ваших утренних сообщений не хватало:)

• Подобається Подобається x 11
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  6. FourA

Спасибо, уважаемая пани Alias! Я тоже вспоминал о Вас и читал Ваши посты, когда просматривал форум. Вы хороший, добрый человек, и мне приятны Ваши добрые слова.

• Подобається Подобається x 8
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дякую, але ще доварити гуляш, приготувати одяг дітям на завтра, собі також (звично), скласти документи і ще купа усяких дрібниць. Чоловік вже фільм приготував, але відчуваю, що засну тільки моя голова йому на плече ляже...

• Подобається Подобається x 5
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не розумію про що, або про кого Ви?

Останнє редагування: 2 лют 2011
    • Подобається Подобається x 1
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ми в принципі буваємо дуже слабкими......перед вашими чарами.
    У Вас чудовий тато.

• Подобається Подобається x 4
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну и хорошо. Вот если бы уразумели, тут другое дело.;)

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Эээхехе и не говорите, а если ещё к чарам добавить готовку. То в обще труп.

• Подобається Подобається x 1
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я знову з вами і з інтернетом..Що в мене вчора було - капець.."Дорогий" сусід влаштував нам коротке замикання(і чого було лізти до електрощитка,як ти в тім ніц не петраєш?:ireful1:).Не малисьмо трохи часу світла,боялися,що техніка нам погоріла.Холодильник живий,комп живий(на щастя),а модем і подовжувач до компа згоріли:sad:сьогодні возили модем,на щастя зремонтували.Завтра йду в сусіда вибивати відшкодування збитків..

• Подобається Подобається x 14
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

То є добре:preved:

Хм...а Ви часом не біля мене живете:mocking:.Бо в нас теж такий сусід є:ireful1:

13. victorys

victorys позитивчик :)

у мене Соні Альфа 330, я також задоволена якістю, хоч і до супер професіональних фоток мені ще далеко... :)
    Колись десь прочитала, що не варто надто прив"язуватись до речей, тоді буде легше про них забути, коли їх не стане..
    ніхто вас не вижене, деякі викладачі люблять так поганяти студентів, дати купу матеріалу ітд, тоді вони хоч впевненні, що студент під впливом стресу хочаб раз прочитав заданий матеріал :) не вірю, що ви двіюшниця і пропускаєте всі пари, щоб була підстава для того, щоб вас вигнали, а навмисне себе "накручувати" на негатив не потрібно :)
    по-перше, файно вам, бо встаєте на годину пізніше від мене ;)
    а по-друге, вже давно хочу спитати, чи не надоїло вам щодня їсти бутерброди з сиром на сніданок? :scratch_one-s_head:

14. hunter

hunter мандрівник

є таке, сам проколовся на такому, і відтоді не привязуюсь ні до чого аж так...

15. FourA

Шановна пани victorys! У нас есть такая традиция: каждое утро около 7 часов к нам приходит соседка (или две соседки, если это выходные дни), и мы все вместе пьём кофе.Кофе завариваю я в керамической турке, а к кофе обычно подаются приготовленные мной бутерброды с сыром, которые я разогреваю в микроволновке. Этому обычаю уже более 10 лет. Все его с удовольствием поддерживают. После кофе иногда завариваю чай, к нему подаются конфеты и печенье. У той соседки, которая приходит ежедневно, есть ключ от замка на воротах, и от входной двери дома. Собаки её хорошо знают - когда мы уезжаем на день-два, она их кормит. А вторую соседку они тоже знают, но они очень любят её обгавкивать и мечта их жизни - тяпнуть её хотя бы немного. Не со злости, а вот хочется им этого. Я их перед её приходом запираю в будки, и они её обгавкивают оттуда. Дамы любят посидеть за кофе, поговорить, рассказать новости... Своего рода дамский клуб. И знаете, эти бутерброды с сыром не надоедают. Иногда или соседки приносят что-то своё, или жена их угощает каким-то блюдом... Обычаи надо выдумывать и поддерживать, если они хорошие...А всем это дело нравится.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Дякую!:give_rose: Тебе також вітаю:give_rose::give_rose::give_rose: То в мене так вперше получилось, завжди не вистачало 1,5 бала...
    Додому ледве доїхала, незвично, цілий вагон лижників і пенсіонерів.... нема такого як в п"ятницю..

То в мене напевно теж так буде... бо наші групи на перший тиждень навчання не йдуть, неофіційні канікули:blush:
    хоча є пара "заучок", які 100% прийдуть на пари...

Також вже вибрала подарунок на 14 лютого і заховала в надійне місце (головне потім не забути, де я його заховала :)))

17. victorys

victorys позитивчик :)

Шановний пане FourA, про вашу 10-річну традицію їсти бутерброди з сиром на сніданок я вже читала на форумі, і про сусідку, яка завжди приходить на каву, і про чоловіка її..... Саме тому і давно хотіла запитати, чи не надоїла вам всім одна і та сама страва на сніданок кожного дня на протязі 10 років? ;) Ну але раз їсьте, значить не надоїла :pardon:
    Просто я жовтий сир дууууже люблю ( бо водночас не люблю всяких там шинок і ковбас), люблю його їсти нарізавши плястерками без нічого, люблю з макаронами, люблю теж у канапці, але зїсти три рази на тиждень на сніданок канапку з сиром для мене більш ніж достатньо, бо на наступний день мій шлунок домагається чогось іншого, до прикладу вівсяних пластівців з молоком, або яйця жареного чи вареного або консерви якоїсь рибної, або хочаб тих самих нездорових сосисок з кетчупом або хріном :)

18. hunter

hunter мандрівник

звичайний день завершується звичайним сном :)))

• Подобається Подобається x 6
  19. Summer

Summer Well-Known Member

сон -то здоров'я, особливо спокійний... завтра рано мені вставати .... і вже четвер, як швидко біжить час... як би спланувати собі все грамотно? не дурно у зірок в Голлівуді є спеціальні планувальники їхнього дня...

• Подобається Подобається x 7
  20. Honda

Honda Well-Known Member

...а мене почало горло боліти, пройшла гарна середа і так почався четвер...Хоча сама винна, нащо було пити холодного соку...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)