Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

шкода :sad: найцінніше це те що ми любимо і дуже шкода коли того не стає(((

• Подобається Подобається x 8
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А разбитые сердца, хоть чуточку жалко?о_О;)

• Подобається Подобається x 4
  3. - может, такого ещё и не бывало. Или Вы про своё? ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Бывало. Пишут, что

И я уйду, любимым не назвав тебя,
    Нет, ты не плачь, когда всё осознаешь!
    И чтобы слышать с уст моих "Люблю тебя!" -
    Осколки сердца тщетно собираешь...

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо окупиться, то, звісно, вартує купувати дорожчий. Якщо ні, то можна взяти гібрид і фотки підтягувати фотошопом. Вийде не гірше ;)
    (мені мій окупився протягом 2 років, не рахуючи ноутбука, який виграла завдяки ЛФу :shy:)

• Подобається Подобається x 11
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Якщо профі,то так, а мені вистарчає моєї соньки,в знайомого Профі -НІКОН за 7 тис.а як порівняти фотки,то мій навіть ліпше фоткає:)Може то треба ше вміти фоткати.Якщо профан візьме Нікон для понтів і ніц в тім не буде шарити.......
    А якщо є талант до тієї справи,то можна і розкошелитись....
    Дивилась фотки Левандівки-Клас!!!!шо сказати...Тай фотік в нього,така бандура.:)

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Фотографує не фотік, а людина. Ото деколи дивишся старі фотки сторічної давності - такі примітивні були апарати, а які шедеври творили фотографи!

• Подобається Подобається x 13
  8. poetka

Однозначно..........
    В нас була фотовиставка наших дітей в палаці мистецтв.Гарні художні фотографії...
    Подивилась в неті таку ж виставку в Німеччині,що сказати,рівень значно вищий.Здавалося б ,ні?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нэ то не дивлюся.А то свіже і інтересно наблюдати за ревнивими мужиками.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Все таки дали виграш, недаром голосували?!

• Подобається Подобається x 2
  10. Gron

Gron тафгай

Alias, а ти фото що Ви викладаєте у профільній гілці зроблені Вами і саме цією технікою?
    Якщо так, то я вбитий начисто.
    Нмд Вам можливо і "Сменой-8М" знімати, все одно чудово виходить.

• Подобається Подобається x 3
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так :) Це нас тоді дуже врятувало, бо без ноута чоловік був як без рук і відповідно без заробітків.. Ноут рівно 2 роки прослужив! Недавно екран "посипався" :sad: Думаєте, що хтось в офісі скинув рюкзак з ноутом і не признався. Будемо пробувати ремонтувати, поки що підключений до монітора, клави, мишки і так вживається. Але довелось на днях новий купити, бо крім екрана ще й хард почав відмовляти :sad:
    Цікаво, що вчора мій чоловік зі знайомим, з яким їздять до Варшави на роботу щодня, знайшли ноут в потязі. Тобто всі вийшли, а ноут лишився. То вони його собі забрали, зараз пробують знайти там якісь дані, щоб знайти власника.
    Отаке от :)

А сьогодні я вкотре переконалась, що все в житті не проходить без сліду. Все хороше і погане вертається. Жаль от тільки, що іноді то "погане" вертається так, що страждають і інші люди, невинні..

• Подобається Подобається x 9
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...паскудний,як і той світ...:sad:
    Свято,звичайно,а як же ж без нього....:sorry:

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичайно,що моїм стареньким(нашим) Олімпусом.

І такий є,але там шторка полетіла:)

• Подобається Подобається x 1
  14. Honda

Honda Well-Known Member

Все, моїм мукам прийшов кінець!
    Поставила сьогодні два екзамени, два на 5! Та ще й набрала на повишену стипендію.:good: Така рада вибігала з корпусу, шо аж забула заліковку занести в деканат... За пів години встигла купити білет додому, зібрати сумку і вирушити додому...."Я їду додому, до себе додому...." Гарного всім продовження дня....

• Подобається Подобається x 12
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О...молодець!:preved:Мої вітання:give_rose:
    Дай пять,бо я аналогічно:blush:
    Файно додому добратися;)

Тиждень який ну ніякий...почалось навчання....а я щоб *зібратися* вся *розклеююсь*.
    Повна байдужість...ніц не роблю....тільки читаю...і всьо:scratch_one-s_head:
    О...ше нині купила мамі подарунок,бо скоро ДН:)

• Подобається Подобається x 12
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Слава Богу вдома. На роботі постійна нервова напруга. Давлять, щоб всі писали заяви на скорочення 0,25 ставки. Регіони так шукають гроші для бюджету. Заколупали.

• Подобається Подобається x 8
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В нас та сама історія...молодь правда поки не рухають...почали з пенсіонерів...а далі буде видно...але нічого доброго не прогнозують...

• Подобається Подобається x 9
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Прийшла з занять. Екзамен свій не здала. Викладач мені "трійку" відмовився поставити, хоча мені більше і не потрібно було. Дав мені купу статей, які я повинна за тиждень прочитати. Якщо мене не виженуть, то буде добре. :sad:

• Подобається Подобається x 11
  19. poetka

Шо то буде????????????Капець.
    ........Почитала Вас всіх і страшно стало........
    Прийшов сусід з баняком і півнем,попросив зварити бульйон,жінка попала в лікарню, а він з двома дітлахами....тай так ,варю бульйон(Ох!!!!всетаки шо домашній півник то не бройлер:)пахне ...прибалдіти можна.Ше дала малим вінегрету........
    П.С.Шо ті чоловіки без жінки вартують:)

• Подобається Подобається x 15
  20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Так я же ник Filosof спрашиваю. Меня интересует не количество, а жаль или нет.
    А моё резиновое. Больше шансов челюсть потерять (уточняю, не вставную) или слюнями подавится :cry:. А шо тут можно сробить?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)