Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вугілля, вугілля! :tongue:
    Не повірите, але я теж :) Буду готувати картоплю по-Вашому і замітати пісок, який вже висох від рана, коли чоловік натоптав.

• Подобається Подобається x 7
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я вдома. У мене сьогодні не було занять. Завтра, сподіваюся закрити свій "хвіст". Бо я не допущена до екзаменів. Дописую контрольні та малюю нову картину, називається "Сільський будиночок".

• Подобається Подобається x 12
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Доброго вечора!
    Як та вже сесія достала....:hang1:
    кола я вже поставлю той останній екзамен?
    замучилась...хочу додому, хочу виспатись, хочу чукулядки...
    бо то шось невезе так невезе... стипендія буде аж в березні:cry: екватор нема за шо святкувати...
    хоч добре що курсовий проект захистила:good:

• Подобається Подобається x 10
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

Тю..а я б пішов ще декілька сесій здав :sorry:...крім того в тебе хлоп є - хто тобі ше потрібен?!:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  5. Honda

Honda Well-Known Member

Нічого не маю проти.... просто іноді то достає, а ще як подумаю, яка літня сесія буде! Ужс...
    Та й скільки ше тих сесій буде, щораз менше і менше...

Ну та... більше мені ніц не треба ;) Диплом тре буде колись, шоб в хлопця жінка вумна була :haha:

• Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а я б не сесію здавати пішла б, а пари прогулювати :))) Ото дійсно було цікаво.. А сесія.. Досі сниться мені в кошмарах, зараза!

• Подобається Подобається x 5
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дивився на ДТВ шоу "Спокійної ночі мужчини". Вау що тільки люди не роблять за гроші.....

• Подобається Подобається x 1
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Доброго всем утра! В Петербурге плюсовая температура, на улицах не лужи, а настоящие озера.
    Вчера был в Новгороде. Красивый город, но не в это время года и не при такой погоде. Да и некогда было красотами любоваться, работа, работа. Вернулся поздно, спать лёг ещё позднее. Завтра надо ехать в порт Усть-Луга. Не хочу. Хочу спать...

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы ещё наверное и ДОМ-2 смотрите? ;)

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Так и то не ездите. Работа не волк в лес не убежит.;)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З нашого Олімпуса випали лінзи і розбилися....У Наталки траур і і стерика.Де взяти 8 тис.грн.на новий?

11. Chaldon

8 Х 4 = 32 тысячи рублей. Есть подешевле и не хуже. Или замените оптику. Если он конечно не разлетелся в хлам.

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Щось не можу собі уявити що то за Олімпус за 8 тисяч. Може то дзеркальний? Якщо так, то там об"єктиви міняються, можна купити новий об"єктив, а не цілий апарат.

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Є й за 5 тис.,але вона в нас вже "Виросла" з дешевших,хоче дзеркалку напівпрофесійну хоча б.
    Полетіла тільки оптика,а купити немає де.Та й сумніваюсь,щоб до цього апарата продавали.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Ви не зрозуміли(або я так написала:) )Олімпус у неї був за 1500 грн SP 510,старенький вже.А новий купити фотоапарат,він же грошей неміряно....

14. Chaldon

У меня, точнее теперь уже у сына тоже олимпус. Я отдельно покупал оптику. Посмотрите в интернете и закажите. Будет дешевле.

15. Locke

Locke невиправний реаліст

До цієї моделі точно нема нічого, та й ремонтувати його ніхто не буде. Вартість подібного ремонту співрозмірна з вартістю нового апарату.
    Але якщо людина вже "виросла" з подібного класу апаратів, то дійсно навіть не варто нічого іншого купувати крім дзеркалок. Хіба щось подібне як було, з дешевих, поки нема грошей на нормальний.
    Раджу не купувати Олімпусів, ні дорогих, ні дешевих. Сам маю такий вже 6 років і витиснув з нього все що можна. Кенони і Нікони подібного класу і вартості працюють краще.

• Подобається Подобається x 4
  16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Так я знаю, что не убежит. А новый порт на Балтике - объект для страны архиважный, приходится слушаться министра...:) Кстати, Вас вчера вспоминал, в Новгороде был у газовиков, газ практически весь сургутский.

17. Alias

Це точно

зараз робимо аналіз,вибираємо який купити..будемо брати кредит..мабуть.Хоча в інтернет-магазині на 1000-1200 дешевше ніж в магазині

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в мене Соні і я задоволена як слон.........

19. Alias

Оля,Наталка хоче професійно займатися фото і в неї дуже добре виходить ...тож і камеру шукає відповідно для свого рівня.:)

• Подобається Подобається x 6
  20. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я розбила учора термос. Він, хоч і не дорогий був, і не великий (на 1 чашку), але жалко, дуже я його любила. :cry:

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)