Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

У відрядженні в Києві.........

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Точно.........

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звично встала, намалювала на голові лице, поїхала на роботу, поснідала з ЛФ-ом, дзвонила і знімала слухавку, читала і писала, дзвонила і знімала слухавку, читала і писала, дзвонила і... давала чоловіку ЦВ і вислуховувала звіти, перекладала побажання клієнта, дзвонила і...

Звично пообідала з ЛФ-ом, повикидала, що встигла, дзвонила і знімала слухавку...

Приїхала додому, пішли погуляти за рогаликами, одночасно сімейно порадились, вдома отримала чайок з канапкою і втішилась порядками. Зварила гречаний супчик і болонський соус, аби чоловікові було простіше на хазяйстві.

Звично вибираю, що одягну завтра на роботу... Звична проблема. :)

• Подобається Подобається x 14
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

То як о_О...мені навіть всезнаючий і великомудрий гугль не зміг відповісти шо таке "давала чоловіку ЦВ"

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цінні вказівки. Вам жінка таке не дає? :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Summer

Summer Well-Known Member

мені це знайомо... нині бігала знімала з балкону )) і перевішувала на батарею, не хоче сохнути....
    напекла солодкі пасочки, тепер матимемо на кілька днів )) Зараз гляну шось легеньке , та й спати, бо треба роботу зробити..повно новин, не встигаю :sad:

• Подобається Подобається x 9
  6. hunter

hunter мандрівник

а я сьогодні вперше на коньках катався :preved:
    так класно))) аж один раз впав!))):crazy:

• Подобається Подобається x 13
  7. Summer

Summer Well-Known Member

то гривню заробили, чи доляр чи євро? )));)

8. hunter

hunter мандрівник

тільки [​IMG] :))):))):)))

9. ну, от вираз "конькі отбросіть", ніби-то має негативне значення. а я, як згадаю, яке то класне відчуття - зняти ковзани і знов опинитись на твердому грунті, і думаю: вони, мабуть таки, щось наплутали :)))

• Подобається Подобається x 9
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Покинулась годині о 4-й ранку,глядь у вікно...думала сніг іде.а то туманище такий,що нічого не видно.За "бортом"-10 і туман.мабуть зараз на Ташлику класно,вода парує,пар осідає на траві,деревах..замерзає і повинно б бути дуже гарно.Тре с фотіком туди пройтись:)
    А ще у нашому під"їзді державна комісія зупинила ліфт на капремонт.Тепер прийдеться повзати на 8-й поверх невизначений час.У нас же як завжди..то грошей немає,то ще 100 причин знайдеться.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Весь в сестру - я теж мало падаю :girl_in_dreams:
    А я сьогодні йду. Снігу нема, морозу мало, гори далеко, лижі відпадають :sad: То хоч ковзанами переб'юсь. Була надія на штучну гору недалеко від Лодзі, але її закрили через теплі погодні умови. Зараз насніжають, може через пару днів відкриють..

Вернулась до Лодзі. Почались звичайні дні: робота, кухня, фотошоп. Привезла зі Львова каву, великий чайник і казанок цукерок (ну не везти ж посуд порожняком? ;) ). Ото тепер кожен раз, як "рука тягнеться" за солодким, то мучусь у виборі (маю 13 видів цукерок!). Якось треба засолодити сум, який завше буває після приїзду з України..

Цього разу довелось працювати, поки була у Львові, тому не все встигла. Хотіла б ще з кількома знайомими зустрітись, деякі місця відвідати, знайти і сфоткати місце 23 етапу, на лижі поїхати (ну але то снігу не було ж..). Але і так тішусь, що мала багато зустрічей, нафоткала діток знайомих, нахавалась різних домашніх смаколиків..

Була в Кінг-Кросі. Дуже багато магазинів таких, як тут в Лодзі. Але ціни в 1,5 рази вищі на той самий одяг. А сам торговий центр гарний, як тутешні.
    Ціни на продукти теж не потішили - дуже все подорожчало за кілька місяців, хоча зарплати не міняються роками :sad: В одному магазинчику якась бабуська хотіла купити молоко. Коли продавець їй сказала ціну, то бабуська подякувала і пішла шукати десь може дешевше :sad:

Більшість знайомих і родичів у Львові заробляє більше "наліво". Навіть ті, хто має добрі посади. Не беру до уваги ІТ - там як і раніше дуже добре заробляють, що тішить. Чула плітку, що на одній з фірм щось розробляти для Apple. Цілком можливо, у нас хороші спеціалісти. Щодо роботи, то так як і в Польщі - хто хоче працювати, той буде. Так само є ті, хто живе від зарплати до зарплати, та ті, хто можуть собі дозволити не дивитись на ціни. Коли читала дописи пані Олі в цій темі, то погоджувалась з кожним її словом. І погоджуюсь з тим, що за кордоном краще розвинена хіба що соціальна і медична програма. Хоча щодо Польщі, то ще можу сперечатись, бо і тут хабарі в моді. Єдине, що додам - в Польщі більше можливостей для свого бізнесу, тоді як у Львові дрібні ПП вже не мають як дихати.

Щодо політичної ситуації, то взагалі прозріла.. Купа ненависників українського, які просто не мають права називатись українцями, а вони ще й при владі :sad: Піднімають на все ціни, приймають закони тільки для них корисні.. Тепер я зрозуміла тих форумчан, які захищають ту владу - вони такі самі, або одні з них, або найманці (десь є тема Левандівки про тролів). Нормальний свідомий громадянин (нехай навіть рос. походження) не підтримував би те, що твориться!

Щось я розписалась.. :shy:

• Подобається Подобається x 17
  12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня!
    Проснулся не выспавшийся (чертей гонял). Выполз во двор. Тепло -12, идёт снежок. Завёл машину, докурил и наверное поеду по гостям. Надо и языком потрепаться, а то онемеет. Да так и человеческую речь забыть можно. А то жена, уже высказывает, что разговариваю во сне не по русски.о_О
    Дамы!:give_rose::give_rose::give_rose:

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Мне столько отродясь не напечатать, за один присест.:good:

• Подобається Подобається x 11
  13. Peri

Peri Well-Known Member

...а мені сподобалось - гарно описаний і настрій і спостереження - +1000!:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...
    Намагаємся трохи займатись...хоч чимось...

таке можливе хіба зранку...дуже недовго...
    Тепер...звичні гонки по коридору.
    Вона вперед...я за нею...часом змінює Люба...як от зараз...
    Спробую вбрати надвір...
    Та й во так...аби до вечера....

• Подобається Подобається x 15
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А надворі файно.Іно сонце світит.В писок.І зимно.А так би було ніц.О...

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Як ілюстрації...

• Подобається Подобається x 16
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 7
  17. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, втикнув у телефон наушники, послухав музику, витягнув, а воно далі показує, що наушники там!
    І розмовляти можна тільки коли наушники підключиш, так само і з відео!
    Підключиш наушники звук є, відключиш не грає!

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Ужосс........

• Подобається Подобається x 4
  18. hunter

hunter мандрівник

а якщо увімкнути навушники і вимкнути телефон? а потім включити без навушників?

• Подобається Подобається x 1
  19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та пробував, і батарею витягав!
    N97 це просто винос мозга

• Подобається Подобається x 4
  20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Пішла здавати Західну філософію, а викладач загубив мою роботу. Тепер я не зможу здавати екзамени, поки не закрию "хвіст". Зустріла свого керівника наукового - він мене вилаяв за висновок у роботі. День припаскудний. Настрою нема. :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)