Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йду розносити довідки на пільги за комунальені...

• Подобається Подобається x 2
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Попросил один документ прислать, а они, черти, всю переписку по вопросу прислали по факсу - 38 листов. Сижу, разбираюсь. Заставь дурака Богу молиться...

• Подобається Подобається x 4
  3. Honda

Honda Well-Known Member

А я тепер проснулась.. йду дальше креслити і оформляти курсову. Завтра захист...

• Подобається Подобається x 7
  4. Fon

Fon whom how

звичний день
    пірати захопили українців, ну заодно там виявились поляки і росіяни. видно пили разом, інтернаціоналісти. я не можу зрозуміти. в нас що, немає корабля шоб поганяв там по адену, постріляв троха негрів-піратів? це вже просто смішно. американські танкери вони не чіпають, британські, французькі. он південну корею зачепили, так постріляли всіх негрів нафік. тепер вони південну корею не чіпатимуть. французи також проводили каралььні експедиції. приїжжали і тупо вистрілювали по ночам підізрілі транспорти. а от якщо на борту хоч один укр, так зразу беруть в полон. а наші мабуть і не супротивляються. сидиш собі пару місяців, а потім ще пару сот тисяч компенсації вибиваєш. мда. ніякої уважухи до нас. треба мабуть пару ракет на сомалі кинути. ну шоб знали шо ми можем непопасти куда треба. це ж зі школи відомо, псіхованих не чіпають.
    а в росії думав вже щось сталось. так ні, все по старому. знов підірвали. шкода українка там була..

• Подобається Подобається x 1
  5. NorthWind

Удачи в этом нелегком деле!
    Мне недавно кошмарный сон приснился, завтра защита диплома, а я ни сном, ни духом... И к чему бы, давно уже отучился...о_О

• Подобається Подобається x 5
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Успіхів тобі!!!!!!!!!!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  7. NorthWind

В прошлом году россияне у этих негров оружие и лодки отобрали и отпустили в свободное плавание. Шуму было... Обидели бедных.

8. syavych

syavych копач

дуже просто: потрібно 2 цвяшки, нитка і олівець :) Пояснити важко, тому знайшов відео-фрагмент: http://www.architector.dp.ua/?video...This=true&TB_iframe=true&height=600&width=900

• Подобається Подобається x 8
  9. Fon

Fon whom how

• Подобається Подобається x 2
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Блін !!!!!!!!!!!!!!!!.П"ю всяке заспокійливе....і ніц.

• Подобається Подобається x 9
  11. Щойно сирників смачнючих поїли. День вдався:)

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Постарайся взяти себе в руки без заспокійливого,не треба на нього підсідати ,бо доприймаєшся,що потім нічого не допоможе.:)

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

та ну! Воно Вам треба таке з усіма заморочками..та й не море то зовсім.:)Краще щось більше наближене до справжньої природи,щоб світанки і захід сонця можна зустрічати, а там за тими хмарочосами ніц не побачите:)

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго вечера!
    Дамам моё уважение и :give_rose::give_rose::give_rose:
    Мужикам, пацанам.
    :drinks::good:

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Правду кажете.Але правда і втому, щоякби не хотів робити на Україні,але того мільйона ніде заробити. Я не знаю як у Львові, але у нас крім барів і ресторанів нич не працює, ні один завод, ні одна фабрика.Тратять люди тільки те, що зароблять за кордоном.Хто заробляє- тіж бари-ресторани, бензозаправки, камеонщики, будівельники(сантехніки, штукатури , плиточники, євреї, що роблять євроремонти;)-це звісно жарт-так вони себе жартома називають) і ті хто бере хабарі від тих всіх хто працює,як за кордоном так і тут-чиновники різних рівнів, працівники закону,податкаші,таможня,санстанція, пожарники. Ну і ті що при владі.

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шо би ви всі не говорили,але вотамво

найліпше.
    Ми з малою знаєм....

• Подобається Подобається x 6
  16. а у мене щойно "доброго ранку" :)
    робота затягнула по горло (навіть у сні я на роботі :sad: ) , а от задоволення - нема, треба вдосконалюватись... ну, от: пожалілась, тепер може легше стане :)

Тетянин День. Всіх Танічок - з Днем Ангела :give_rose:

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:03 ----------

всі там будем. але, як на мене, то краще "тарапись медленно" :sad:

• Подобається Подобається x 13
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

А у мене завтра останній екзамен. Мені треба закрити - кров з носа. А тоді ще й на лапу дати - купити дві пачки ксероксного паперу, щоб закрити сесію. :sad:

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мені білизну вивішувати на балкон, вчорашню знімати, а нинішню вивішувати...не хочу,бо там мороз..Бр!!!але усвідомлюю,що мені в хаті нікому допомогти...Сама мушу тай все.Та то й не важко,якби не холодриг на вулиці, а та вчорашня білизна попримерзала до шнурів...віддирати потрібно,як кажуть голими руками.

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Як це нікому? А чоловік???

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Але ж як вона пахне морозом,свіжістю,то ж просто казка!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)