Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А причём тут геи? о_О Каждый видит то что видит. :cry:
    У нас когда ребёнка с роддома забираешь соответствующего цвета, по полу ребёнка и лента. Это что все голубые? А возле аватара значок это тогда как?

• Подобається Подобається x 3
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Блондинка навороченная приходит в ГИБДД и заявляет:
    - Мне нужен розовый номерной знак на мой кабриолет!
    - Так розовый нельзя!
    - Ага, всяким пидорам голубые можно, а мне розовый нельзя???

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пані Оля,я погоджуюсь з тим, про що Ви пишете, Вам видніше, оскільки Ви там живете. Ми знаємо про те як Ви там живете, тільки з того, що ви нам розказуєте. Ну не Ви особисто......
    Наші американці, коли приїжджають додому завжди говорять: "Як ви можете тут жити з такими цінами на продукти . У нас в США все набагато дешевше. " Вони брешуть?:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Нет!Не брешут!!!Просто они не учитывают вот это:

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мій,покійний вже,вуйко Бенусь до 89-го року посилав своїм сестрам і братові пачки.
    З хустками,макаронами,чиколядками...
    А у 89-му приїхав "в край".:sorry:
    Попатшив на наші обжеровиска.:preved:
    І пачки перестали йти.:nea:
    О...:scratch_one-s_head:
    Та й всьо...:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви можете відкласти 200 доларів, щоб поїхати кудись, нормально віддихнути? Я останній раз нормально відпочивав ще при СРСР. Банально але факт.

• Подобається Подобається x 5
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичні робочі будні.Завалили роботою по самі вуха; з того всього забула,що 20 січня сталася дуже визначна для мене подія - саме цього дня,рівно три роки тому я зареєструвалася на ЛФ:)До того було читання з осені 2007 р.без реєстрації.За три роки я познайомилася з купою цікавих та неординарних особистостей,деякі з них стали справді рідними й близькими серцю людьми.Дякую ЛФ за те,що ти в нас є!!!
    Проза: сиджу чекаю,поки мій принтер "вродить" підручник(роздруковую книжку,понгесу завтра в палітурки її "закую").Треба перевіряти самостійні,але щось руки не доходять...

• Подобається Подобається x 12
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вчора купила морську капусту і, дурепа, не подивившись на дату виготовлення, дала з"їсти дитині. Пів ночі малого животик болів.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

О, а в мене сьогодні рівно 3 роки від дня реєстрації! :drinks:

• Подобається Подобається x 11
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Уряяяяя!Вітаю,Олю!:preved::drinks:

• Подобається Подобається x 4
  10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Сьогодні викладач з філософії, розказував, що його знайомий жив у Китаї, у монастирі... (це основне з того, що він казав, деталів не помню)..
    Хуба таке реально?

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Реально.У нас є знайомий(колись був гарним фотографом у нашому місті)так от він подався до Тібету,став монахом і зараз там не остання людина.

• Подобається Подобається x 9
  12. Templar

о_О
    А віза ітд... Його просто так прийняли до монастиря?

• Подобається Подобається x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну я не в курсі деталей,але бачила фото наякомусь російському сайті про Тібет,там багато його фоток є.

14. Honda

Honda Well-Known Member

Як намалювати овал без циркуля? і щоб рівненький був :cry:

15. Templar

Знаєте, для мене теж, ось мій 1001 допис!
    Не дума, що так довго тут проживу :)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

я знаю старий метод для малювання кола: у центрі ставимо цвяшок, на який зачіпляємо нитку потрібної довжини, зв"язуємо кінці нитки, вставляємо олівець і малюємо коло. Може є щось схоже і для овала?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Йой Ви з тим без фанатизму. Море зараз настільки грязне, що капусту лиш дитині давати. Та в морі ховають все що бояться в землю поховати.

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:55 ----------

Здавіть пласмасовий стаканчик і обмалюйте його олівцем;)

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, вони не брешуть. Вони просто хочуть повимахуватися перед вами. :) Щоби ви їм позаздрили. :) А якби були мудрими, то сказали би, що багато чого в Америці з продуктів набагато дешевше, а багато чого дорожче. І в Україні людям нашого з вами віку не треба щоно платити 40-60% зарплати за хату, яка тільки через 30 років буде твоя і решту за всі, мною перечислені, витрати теж в більшості платити не треба. Так що то нема чого порівнювати.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Сміт, та ті гроші не все йдуть на відпочинки. :) То тільки так ся складає на то. :) А от щось в хаті полетіло незаплановане ( котел гавкнув, наприклад) чи ще що, і плакав відпочинок. А якщо і дочекав того відпочинку, то відпочинок тут не все розкіш. То скоріше потреба. Бо щоби все мати і то підтримувати на ті 3 тис. чистих хлопові треба тяжко робити. Мій син робить по 12 годин щодня. А часом і в суботу. Якщо не відпочивати, то можна коньки відкинути. :sad: А часом люди роблять і на двох-трьох роботах, щоби тримати все на плаву. :sad:
    Моя двоюрідна сестра три роки тому була в Америці в гостях в своєї рідної сестри і трохи підзаробляла. Коли я її запитала, як їй Америка, то вона мені відповіла, що якби вона так в Україні робила, то була би мільйонеркою. ;) Не хочу сказати, що всі, але багато українців в Україні лають совок, але краще ніж при совку робити не хочуть. Треба їх до Америки, щоби навчилися добре робити. :) Та сестра, про яку я вище написала, як вернулася до Львова, то тепер має ставку в приватній клініці в реєстатурі, там же ж ввечері і прибирає, а ще й вдома шиє і собі, і людям. І вже й майже з довгів повилазили, а то кінця-краю не були видно. А з Америки грошей вона багато не привезла, бо їхала сюди вгості з дитиною на позичені гроші, так що мало що лишилося . От така то Америка. Добра школа для наших українців. :)

• Подобається Подобається x 12
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)